Skræddersyede firmaevents

Hvordan skal Jeres sommerarrangement være?

Firmaarrangement, sommerfest, personaledag...

Kært barn har mange navne og når alt kommer til alt, er indholdet det vigtigste! Et velplanlagt medarbejderarrangement skaber glæde, motivation og sammenhold. Hvordan fejrer I hinanden og halvåret? 

Vi sætter en ære i at yde professionel rådgivning og bruge tid på at sikre at alt er planlagt ned i mindste detalje, så du er tryg og kan stå i spidsen for årets medarbejderdag!

Her på siden giver vi gode råd og inspiration til sjove og unikke firmaarrangementer. Alt kan lade sig gøre og vi rådgiver jer til den bedste løsning for lige netop jer.

Bliv inspireret til året sommerfest HER.

Har du spørgsmål, så ring endelig: 70 77 00 77.  

 

Hvad skal I til jeres sommerfest og teambuilding arrangement? 

Et unikt firmaarrangement

Skræddersyede teambuilding -og firmaevents

Vores anbefaling til det ultimative firmaarrangement indebærer succesoplevelser, konkurrence elementer og involverende underholdning. Det kunne fx være bygget op omkring en af følgende temaer: 

  • CoastZone Legene: Et legende sportseventyr med alt hvad det indebærer. 
  • GPS Adventure: Et utal af muligheder for at skræddersy spørgsmål, opgaver og aktiviteter til netop jer.
  • Le Mans: Fart og oplevelser for alle til vands, til lands og i luften.

 

Uanset om jeres firmaarrangement varer tre timer eller tre dage, sammensætter vi præcis det indhold, som matcher jeres ønsker. Også i forhold til forplejning og fest! Lad os mødes og snakke mulighederne igennem. Vi glæder os! 

 

Om CoastZone som teambuildingarrangør

CoastZone er kåret årets bedste teambuildingleverandør i 2016 og er Danmarks førende inden for oplevelser og medarbejderudvikling i erhvervslivet. Med afdelinger fire steder i landet står vi årligt i spidsen for over 550 teambuilding arrangementer for store og små virksomheder. Vi er 18 fastansatte og 100 freelance instruktører. Vi har 14 års erfaring, en tilfredshedsrate på 9,2 ud af 10 og samarbejder med over 40 hoteller og konferencesteder i Danmark.

 

Vi gør os umage og skræddersyr ethvert arrangement til den enkelte kunde. På den måde sikrer vi unikke events, succesoplevelser og planlægning til mindste detalje, uanset om I er 20 eller 1000 medarbejdere.  

Her på siden kan du læse mere om CoastZone som eventbureau for teambuilding.

Kontakt os

Ring på telefon 70 77 00 77 eller bliv kontaktet