Brain Game

Med involvering af de syv intelligenser

Brain Game

CoastZone Brain Game er et energisk og intenst kapløb, der kræver samarbejde, strategi og involvering af alle deltagere. Arrangementet varer som udgangspunkt 2 timer og foregår primært indenfor, men med mindre afbræk udenfor. Brain Game er derfor oplagt på årstider, hvor I har mest lyst til, at være indendørs - og fungere perfekt før en julefrokost.  

Vi giver jer en fælles succesoplevelse, hvor I både bruger hovedet og kroppen til at komme igennem en række forskelligartede udfordringer. Udfordringer som alle stiller krav til de 7 forskellige intelligenser.

 

Brain Game skaber smil, latter og high-fives

I mindre hold dyster I mod hinanden om at indsamle flest mulige point. Der er udfordringer på mange niveauer og til mange typer - både til de logisk tænkende, de sproglige, de beslutningsdygtige, de visuelle, de musikalske, de kropslige, såvel som de socialt orienterede. CoastZone Brain Game giver jer en intens og dynamisk succesoplevelse, hvor alle individuelle ressourcer bringes i spil. CoastZone står for positiv energi og med Brain Game er i sikret masser af smil, latter og high-fives.

Det er en central del af dette forløb, at deltagerne formår at finde styrke i hinandens forskelligheder, deler viden og drager nytte af hinandens kompetencer. De alsidige udfordringer giver et godt indblik i, hvordan kommunikation og positiv energi er vigtige faktorer for succes. I vil opleve nye sider af jer selv og hinanden i en ramme, hvor konkurrencen og det sociale element er i højsæde.

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få sidste nyt fra vores verden, gode tilbud og VIP invitationer