Kickoff af ny strategi

Den danske del af medicinal- og medicokoncernen Fresenius Kabi har siden 2008 brugt CoastZone i forbindelse med møder og firmaarrangementer. Da det årlige kickoff stod for døren, var det derfor naturligt for ledelsen at lade sig rådgive om, hvordan teambuilding også kunne gøre en forskel, når det gjaldt præsentation af retningen og strategien for det nye år.

Fuld facilitering med plads til alle

Fresenius Kabis mål med dagen var at lade medarbejderne forstå den nye strategi med henblik på en større motivation og en mere smidig implementering af de taktiske tiltag. Løsningen blev en fuld facilitering fra start til slut med fokus på praktiske aktiviteter og hands-on oplevelser, der pegede direkte ind i strategien.

- Der er stor forskel på medarbejdernes ønsker og baggrunde. Derfor er det vigtigt, at de udfordres i forhold til deres niveau. Samtidig er det vigtigt, at alle hele tiden føler sig trygge. Det er jo ikke alle, der er superatleter eller gider at kravle i træer, fortæller General Manager i Fresenius Kabi, Liv Kvaale.

General Manager om samarbejdet med CoastZone

Liv Kvaale er General Manager i Fresenius Kabi. Her fortæller hun videre om samarbejdet med CoastZone i forbindelse med årets kickoff:

- De praktiske aktiviteter strakte sig lige fra glasmosaik over cykling, sejlads i havkajak, GPS-løb med livetracking, træklatring og kørsel i gokart til hjernetrim og sejlads i hurtige ribbåde.

- Resultaterne ved at bruge en ekstern partner har været overordentlig positive, både når de har været en lille gruppe på 5 personer og en stor gruppe på 70 som her.

- Holdet fra CoastZone har hver gang oversteget mine forventninger. De har leveret varen lidt mere hver eneste gang, og de har samtidig udviklet sig fra gang til gang. De lytter til vores idéer, ser problemstillingerne og vender tilbage med noget nyt. 

- CoastZone tilpasser aktiviteterne på arrangementet, og hjemme følger vi op. På den måde glemmer vi ikke målene fra kickoff, efter vi har forladt mødet.

Skal vi hjælpe med jeres kickoff?

Thomas Liebe

Consultant | Partner
Holdet fra CoastZone har hver gang oversteget mine forventninger. De har leveret varen lidt mere hver eneste gang, og de har samtidig udviklet sig fra gang til gang. De lytter til vores idéer, ser problemstillingerne og vender tilbage med noget nyt.

Liv Kvaale

General Manager, Fresenius Kabi

Andre kundecases

 • Kundecase: Samspil i ny struktur

  Omstruktureringer er et naturligt led i forretningsudvikling. Da virksomheden LE34 stod overfor at skulle forene to teams og sikre en smidig overgang til det nye samarbejde, bad de CoastZone om hjælp.
  Læs mere
 • Kundecase: Rustet til forandring

  Som start på et nyt år med større forandringer forude, samlede Spar Nord Aarhus alle medarbejdere til kickoff. CoastZone var facilitator og satte fokus på strategi og samarbejde, adfærd og forskelligheder.
  Læs mere
 • Kundecase: Det aktive ledermøde

  Da den øverste ledelse i hotelkæden Comwell skulle mødes, var det naturligt at tage fat i samarbejdspartneren CoastZone. Motiverende mødebreaks skabte relevant refleksion, imens fælles succesoplevelser styrkede relationerne.
  Læs mere

Vi hjælper dig på vej