Udvikling målrettet virksomheden

Vi deler gerne ud af vores erfaringer, og vi ønsker med denne side at inspirere til mere udvikling og flere resultater. Vi har samlet en række cases, hvor vores kunder fortæller om deres forløb med os. Læs og bliv inspireret af fokus, setup og program under den enkelte case. Men husk, at vi i CoastZone altid målretter form og værktøjer efter dig og dit teams specifikke ønsker og behov. På den måde får I det forløb, der sætter jer i bevægelse.

Kontakt os og lad os tale sammen om jeres ambition og situation. 

Kundecase: Slutspil og bløde mål

Som optakt til den nye sæson var håndboldspillerne fra Århus Håndbold samlet i CoastZone Performance Center. Her var tilliden, relationerne og fællesskabet på programmet - med mål om at nå sæsonens slutspil.
Læs mere

Kundecase: Samspil i ny struktur

Omstruktureringer er et naturligt led i forretningsudvikling. Da virksomheden LE34 stod overfor at skulle forene to teams og sikre en smidig overgang til det nye samarbejde, bad de CoastZone om hjælp.
Læs mere

Kundecase: Rustet til forandring

Som start på et nyt år med større forandringer forude, samlede Spar Nord Aarhus alle medarbejdere til kickoff. CoastZone var facilitator og satte fokus på strategi og samarbejde, adfærd og forskelligheder.
Læs mere

Kundecase: Sundhed og sammenhold

Sæt fokus på fysisk sundhed på arbejdspladsen, og øg koncentrationen, effektiviteten og sammenholdet. Læs hvordan Siemens Gamesa Renewable Energy hjalp hinanden med at nå de personlige og fælles mål.
Læs mere

Kundecase: Det aktive ledermøde

Da den øverste ledelse i hotelkæden Comwell skulle mødes, var det naturligt at tage fat i samarbejdspartneren CoastZone. Motiverende mødebreaks skabte relevant refleksion, imens fælles succesoplevelser styrkede relationerne.
Læs mere

Kundecase: Kickoff af ny strategi

Medicinal- og medicokoncernen Fresenius Kabi deler her sine erfaringer fra årets kickoff med fokus på implementering af ny strategi. Siden 2008 har CoastZone stået bag flere arrangementer og medarbejderforløb.
Læs mere

Vi hjælper dig på vej