Samarbejde skaber resultater

Siden 2004 har vi gennem et tæt samarbejde skabt resultater i tusindvis af danske og internationale virksomheder. Denne erfaring og vores praktiske måde at arbejde med mennesker på, er det stærke fundament for den udvikling, vi sætter i gang og det potentiale, vi udfolder. 

Med mere end 650 arrangementer årligt møder vi hver dag mange forskellige teams og virksomheder. Vi arbejder med alle former for udvikling, der har forbindelse til adfærd, kultur og samarbejde i erhvervslivet. Vi gør os umage og er stolte over at have en tilfredshedsrate på 9,2 ud af 10.

Se hvilke virksomheder vi har hjulpet og læs kundecases som inspiration.

To mænd slår deres knyttede hænder mod hinanden i en fist bump som fejring af deres resultater

Thomas Liebe

Consultant | Partner

Resultater af målrettede forløb

 • Kundecase: Samspil i ny struktur

  Omstruktureringer er et naturligt led i forretningsudvikling. Da virksomheden LE34 stod overfor at skulle forene to teams og sikre en smidig overgang til det nye samarbejde, bad de CoastZone om hjælp.
  Læs mere
 • Kundecase: Slutspil og bløde mål

  Som optakt til den nye sæson var håndboldspillerne fra Århus Håndbold samlet i CoastZone Performance Center. Her var tilliden, relationerne og fællesskabet på programmet - med mål om at nå sæsonens slutspil.
  Læs mere
 • Kundecase: Rustet til forandring

  Som start på et nyt år med større forandringer forude, samlede Spar Nord Aarhus alle medarbejdere til kickoff. CoastZone var facilitator og satte fokus på strategi og samarbejde, adfærd og forskelligheder.
  Læs mere

Vi hjælper dig på vej