Bliv en del af vores fællesskab

CoastZone er Danmarks stærkeste teambuilding brand. Året rundt sætter vi teams og virksomheder i bevægelse og skaber grobund for en positiv udvikling. Har du passionen for at arbejde med mennesker samt fagligheden og energien til at sætte varige aftryk, leder vi måske efter dig?

Team Consultant på Sjælland - ansøg nu!

Er du passioneret og dygtig til at arbejde med mennesker, og vil du betegne dig selv som værende sulten og ydmyg? Så er vi i CoastZone lige nu på jagt efter nye, interessante profiler, der som Team Consultant kan være med til at sætte endnu flere mennesker i bevægelse.

Vi er nysgerrige på dig

Hvilken profil er du, og hvordan kan du berige vores team?

 • Måske er du 25-35 år
 • Aktivt bruger dit hoved og din krop
 • Har erfaring i at udvikle mennesker
 • Har relevante erfaringer fra teamarbejde
 • Har rutine i at facilitere aktive teamøvelser
 • Vi foretrækker erfaring med personprofiler

Ansøg om din plads på Boot Camp med en kort, motiveret ansøgning

Vi kan godt lide at gøre tingene anderledes og praktisk. Derfor tilbyder vi et begrænset antal pladser på en målrettet Boot Camp, der minder om de forløb, vores teamkonsulenter har ansvaret for. Det betyder en kombination af dialog, refleksion og praksis. Start med at skrive en kort, motiveret ansøgning, hvor du fortæller os, hvorfor du ser dig selv som vores nye Team Consultant. Hvorfra du har dine faglige og menneskelige erfaringer, og hvordan du indtil nu har flyttet andre mennesker fra A til B? Hold dig til 1 side + CV med foto.

Personlige samtaler og praktiske opgaver på Rungstedgaard

Vi giver besked, om vi gerne vil møde dig på Boot Camp. Det bliver en dag med præsentation af CoastZone, personlig samtale og praktiske konsulentopgaver. Måske vil vi gerne se og høre dig lægge en god plan for ’Det nye team’ eller ’Det erfarne, men trætte team’. Du sætter dit eget præg på løsningerne og begrunder dine valg. På den måde kan vi mere konkret se hinanden an og tage de første skridt til en værdifuld relation.

Program på Boot Camp, den 12. juni 2021

09.30 Velkomst og program

10.00 Samtaler og workshops:

1. Profilfeedback
2. Casebaseret plan for et team
3. Aktive øvelser og læringspointer

12.00 Let frokost

12.30 Samtaler og workshops

14.00 Om CoastZone

15.00 Tak for i dag

Boot Camp finder sted på Rungstedgaard, Rungsted Strandvej 107, 2960 Rungsted Kyst

Send din ansøgning senest den 28. maj 2021

Der er tale om en fleksibel stilling med Sjælland som primært arbejdsområde. På sigt kan en fast stilling komme på tale. Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Jakob Blok Grabow. Din ansøgning skal være os i hænde senest den 28. maj 2021 og sendes til job@coastzone.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Få besked om ledige stillinger

Følg med her på siden, på Facebook og LinkedIn eller tilmeld dig vores nyhedsbrev og få direkte besked om ledige stillinger. 

Send en uopfordret ansøgning

Vi modtager gerne uopfordrede ansøgninger på job@coastzone.dk. Vi er nysgerrige efter at høre, hvorfor du gerne vil være en del af vores team, hvad du kan tilføre og hvad du har lavet indtil nu. Kontakt Jakob Blok Grabow med eventuelle spørgsmål.

Ansøg som freelance Team Trainer

Er du klar på at stå i forreste linje som freelance Team Trainer på nogle af de godt 700 arrangementer og forløb, vi årligt står bag, skal du holde øje med Facebook og LinkedIn eller tilmelde dig vores nyhedsbrev for direkte besked om de to årlige ansættelsesforløb i det tidlige forår og igen i sensommeren. Kontakt Tabitha Nielsen med eventuelle spørgsmål.

Behandling af personoplysninger

For at behandle jobansøgninger gemmer vi din e-mail inklusiv dokumenter som ansøgning, CV, udtalelser, beviser med mere. Når du sender din ansøgning, giver du automatisk samtykke til, at vi må opbevare din ansøgning i 6 måneder. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os.

Hvis vi kalder dig til jobsamtale til en fast stilling, vil du blive bedt om at udfylde en DiSC profil; en personprofil, som vi bruger til at vurdere dine kvaliteter i forhold til den enkelte stilling. Din DiSC profil opbevares hos vores eksterne databehandler.

Læs mere om vores persondatapolitik.

Jakob Blok Grabow

Chief Executive Officer | HR

Lær os bedre at kende

 • Nærbillede af bluse med CoastZones logo

  Om os

  I CoastZone bringer vi mennesker i spil og dyrker High Performance Team tanken. Vi leverer oplevelser og udvikling både i og uden for Danmark.
  Læs mere
 • Trætoppe som metafor for vision og værdier

  Vision og værdier

  I CoastZone har vi en særlig energi, og har en fælles passion for arbejdet med mennesker. Summen af vores kultur deler vi med dig og dit team.
  Læs mere
 • Personer samlet til uddannelse som det er muligt på CoastZone Academy

  CoastZone Academy

  På CoastZone Academy sættes standarden for teambuilding. Vi uddanner instruktører og konsulenter til at løfte teamwork i dansk erhvervsliv.
  Læs mere

Vi hjælper dig på vej