Ledige stillinger

Finance Assistent i Jylland

Vi søger lige nu en ny kollega, der kan holde styr på bogholderi og økonomi, og som sikrer udvikling og compliance indenfor revision og regnskab. Du bliver det vigtige bindeled til lederteamet, bestyrelsen og revisoren, og i tæt samarbejde med vores direktør arbejder du mod vores fælles mål med et økonomisk perspektiv.

Er du teamplayeren med øje for fremtiden, og kan du formidle tal og data i et forståeligt sprog, har du måske profilen og kompetencerne, vi leder efter?

Læs mere om stillingen her

Freelance instruktør i hele landet

Vi søger hvert år nye talenter til at vækste vores team af skarpe, servicemindede og udadvendte teambuilding instruktører. Som hjertet af CoastZone er du med til at løfte vores over 700 arrangementer om året, og du er dén, der sammen med dine CoastZone kollegaer guider og vejleder deltagerne i teambuilding. Perfekt som fleksibelt deltids- eller studiejob.

Deltag i vores rekrutteringsdage og se, om jobbet er det rigtige for dig!

Næste ansættelsesrunde er i august. Mere information kommer.

Læs mere om stillingen her

Ansøg uopfordret

CoastZone er Danmarks stærkeste teambuilding brand. Året rundt sætter vi teams og virksomheder i bevægelse og skaber grobund for en positiv udvikling. Har du passionen for at arbejde med mennesker samt fagligheden og energien til at sætte varige aftryk, er du mere end velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

Send en uopfordret ansøgning

Vi modtager gerne uopfordrede ansøgninger på job@coastzone.dk. Vi er nysgerrige efter at høre, hvorfor du gerne vil være en del af vores team, hvad du kan tilføre og hvad du har lavet indtil nu.

Personoplysninger

For at behandle jobansøgninger gemmer vi din e-mail inklusiv dokumenter som ansøgning, CV, udtalelser, beviser med mere. Når du sender din ansøgning, giver du automatisk samtykke til, at vi må opbevare din ansøgning i 6 måneder. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os.

Hvis vi kalder dig til jobsamtale til en fast stilling, vil du blive bedt om at udfylde en DiSC profil; en personprofil, som vi bruger til at vurdere dine kvaliteter i forhold til den enkelte stilling. Din DiSC profil opbevares hos vores eksterne databehandler.

Læs mere om vores persondatapolitik.

Jakob Blok Grabow

Chief Executive Officer | HR

Lær os bedre at kende

Vi hjælper dig på vej

Instagram icon
Linkedin icon
Youtube icon