Netop nu! Flere ledige stillinger

Vi mærker for alvor danskernes og virksomhedernes lyst til at mødes og styrke samarbejdet, og derfor har vi brug for at styrke vores eget team i hele landet. Læs mere om de ledige stillinger i forreste række.

Freelance instruktør - Hele landet

Læs mere om stillingen her

Ansøg uopfordret

CoastZone er Danmarks stærkeste teambuilding brand. Året rundt sætter vi teams og virksomheder i bevægelse og skaber grobund for en positiv udvikling. Har du passionen for at arbejde med mennesker samt fagligheden og energien til at sætte varige aftryk, er du mere end velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning eller modtage opslag om ledige stillinger direkte. 

Få besked om ledige stillinger

Følg med her på siden, på Facebook og LinkedIn eller tilmeld dig vores nyhedsbrev og få direkte besked om ledige stillinger. 

Send en uopfordret ansøgning

Vi modtager gerne uopfordrede ansøgninger på job@coastzone.dk. Vi er nysgerrige efter at høre, hvorfor du gerne vil være en del af vores team, hvad du kan tilføre og hvad du har lavet indtil nu. Kontakt Jakob Blok Grabow med eventuelle spørgsmål.

Ansøg som freelance instruktør

Er du klar på at stå i forreste linje som freelance instruktør på nogle af de godt 700 arrangementer og forløb, vi årligt står bag, skal du holde øje med Facebook og LinkedIn eller tilmelde dig vores nyhedsbrev for direkte besked om de to årlige ansættelsesforløb i det tidlige forår og igen i sensommeren. Kontakt Melanie Miller med eventuelle spørgsmål.

Personoplysninger

For at behandle jobansøgninger gemmer vi din e-mail inklusiv dokumenter som ansøgning, CV, udtalelser, beviser med mere. Når du sender din ansøgning, giver du automatisk samtykke til, at vi må opbevare din ansøgning i 6 måneder. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os.

Hvis vi kalder dig til jobsamtale til en fast stilling, vil du blive bedt om at udfylde en DiSC profil; en personprofil, som vi bruger til at vurdere dine kvaliteter i forhold til den enkelte stilling. Din DiSC profil opbevares hos vores eksterne databehandler.

Læs mere om vores persondatapolitik.

Jakob Blok Grabow

Chief Executive Officer | HR

Lær os bedre at kende

Vi hjælper dig på vej