Kursuscenter midt i Jylland

Når I gerne vil udvikle jer og følge nye veje, har det stor betydning for processen at vælge en ramme, der underbygger denne ambition. Ved at møde hinanden i uvante omgivelser tilfører I helt naturligt et andet fokus og en ny energi - noget, I kan dele og bygge videre på. 

Velkommen i CoastZone Performance Center

I CoastZone Performance Center byder vi jer velkommen til et anderledes kursuscenter - med ro til fordybelse og plads til aktiv udfoldelse. Her holder vi fast i, at læring går gennem praksis og refleksion, hvilket giver din virksomhed mulighed for at udvide den faglige agenda med praktiske øvelser, relevante foredrag og målrettede oplevelser. Kom og oplev en mødeform, der skaber en helt anden forankring end ord alene. 

Få ro til fordybelse og plads til aktiv udfoldelse

På intet mindre end 89.000 kvm. faciliterer vi alle former for møder, kurser og konferencer - både i stor og lille skala. Uanset om I er 4 eller 2.000 deltagere, kan vi opfylde jeres behov ude og inde. Skov, sø og plæner ligger lige uden for mødelokalerne og giver utallige muligheder for at bruge naturen aktivt og rekreativt gennem hele forløbet. Er der brug for mere frirum, kan I nå Gudenåens udspring til fods.

Ét og samme sted kan I altså afprøve teorier og mødebudskaber i praksis, samtidig med at I dyrker det sociale fællesskab anderledes og uformelt. Forplejning og overnatning er naturligvis også dele af den mødepakke, der får jeres agenda i mål.

Uddannelse og udvikling i naturlige omgivelser

CoastZone Performance Center danner hvert år rammen om et hav af målrettede forløb på halve og hele dage. Måske søger I ro til at udvikle og implementere en ny strategi eller mangler plads til at kickstarte året på en aktiv måde? Måske har I længe overvejet at kombinere faglighed og fornøjelse ved årets sommerfest eller ledt efter en værdiskabende ramme til udvikling af ledere og medarbejdere?

Vi har kompetencerne og faciliteterne til at føre ambitionerne ud i livet og gøre det muligt for alle deltagere at være involveret og motiveret. Selv bruger vi stedet til intern uddannelse, hvor netop den aktive læring er omdrejningspunkt. 

Konsulent i blå skjorte står i et mødelokale og fortæller tilhørerne om de værktøjer CoastZone bruger til udvikling af teams

Ove Rokkedal

Commercial Manager

Lær os bedre at kende

 • Nærbillede af bluse med CoastZones logo

  Om os

  I CoastZone bringer vi mennesker i spil og dyrker High Performance Team tanken. Vi leverer oplevelser og udvikling både i og uden for Danmark.
  Læs mere
 • Personer samlet til uddannelse som det er muligt på CoastZone Academy

  CoastZone Academy

  På CoastZone Academy sættes standarden for teambuilding. Vi uddanner instruktører og konsulenter til at løfte teamwork i dansk erhvervsliv.
  Læs mere
 • Vores team

  Vores forskelligheder er vores største styrke - faktisk er de forudsætningen for, at vi som team kan levere de resultater, vi gør. Mød CoastZones medarbejdere.
  Læs mere

Vi hjælper dig på vej