DiSC® certificeringskursus

Måske har du allerede stiftet bekendtskab med profilværktøjet og fået udarbejdet din egen DiSC® profil. Med en certificering får du en dybere forståelse for profilværktøjet Everything DiSC® og ekspertisen til at fremme en DiSC® baseret arbejdskultur i egen eller andres organisation. På kun to dage uddanner vi dig, så du kan hjælpe kollegaer eller kursister med at bruge personlige indsigter og strategier aktivt og konstruktivt i hverdagen.

Bliv DiSC® facilitator på to dage

Tilmeld dig vores næste certificeringskursus

Den 23.-24. november 2021 på Comwell Middelfart, Karensmindevej 3, 5500 Middelfart

Pris inklusiv forplejning

I alt kr. 17.000,- + moms pr. person

Prisen inkluderer undervisning i to dage, adgang til vores online platforme og fuld forplejning begge dage (eksklusiv aftensmad). Der er mulighed for tilkøb af overnatning på hotellet for kr. 800,- + moms pr. nat, hvor aftensmad er inkluderet i prisen.

Tilmelding

Henrik Møller
henrik@coastzone.dk / M: +45
23 24 31 37

Spørgsmål

Du er meget velkommen til at kontakte os med eventuelle spørgsmål.

Er DiSC® certificering relevant for mig?

Et DiSC® certificeringskursus er en faciliteringsuddannelse, som er særlig relevant for dig, der arbejder med:

 • HR og ledelse
 • Rekruttering
 • Medarbejderudvikling og ledertræning
 • Forhandling og konflikthåndtering
 • Organisationsudvikling
 • Samarbejde og kommunikation
 • Coaching

Med en DiSC® certificering kan du

 • Fortolke DiSC® profiler og give personlige og anerkendende tilbagemeldinger
 • Bruge DiSC® til at skabe selvindsigt hos enkeltpersoner og forståelse i teams
 • Drage fordel af DiSC® i relation til ledelse, teams og organisationsudvikling

Med hjem fra uddannelsen får du

 • Din personlige Everything DiSC Workplace® profil: Selvindsigt
 • Træningsplatform: Adgang til teori og øvelser til planlægning af dine egne DiSC® forløb
 • Portal: Skræddersy dine DiSC® forløb og administrer de forskellige personprofiler
 • Adgang til alle DiSC® typer: Workplace, Sales, Management og Work of Leaders
 • Værktøj til sammenligningsrapport: Relater specifikke personprofiler til hinanden
 • To plakater: Everything DiSC Workplace®
 • Sparring og support: Få hjælp af CoastZone i forbindelse med din brug af DiSC®

Hvorfor skal du vælge CoastZone som underviser?

Fordi vi som autoriseret Everything DiSC® partner har et dedikeret fokus på implementering af DiSC® i hverdagen. For os er personprofilerne ikke målet i sig selv, men et middel til at forstå egen og andres adfærd i teamsammenhænge, og på den baggrund udvikle et resultatskabende samarbejde. Vi ved, at de små, personlige skridt er afsæt for den fælles bevægelse mellem mennesker, der leder til vækst rundt om i virksomhederne. Med dybe rødder i erfaring og praktik fremhæver vi det stærke i forskelligheder og skaber grobund for denne udvikling. 

Sådan forløber DiSC® certificeringskurset

Forberedelse

Forud for undervisningsdagene får du adgang til en online træningsplatform, som du skal bruge til at forberede dig til kurset (forvent 4 timer). Træningsplatformen vil du fortsat have adgang til efter kursets afslutning, så du til enhver tid kan gå tilbage og genopfriske teori og øvelser, når du skal planlægge forløb på egen hånd. Du skal desuden udfylde en personlig Everything DiSC Workplace® profil (forvent 30 minutter). Du modtager herefter en rapport med beskrivelse af din profil, som du skal læse inden undervisningsstart.

Undervisning

Undervisningen tager udgangspunkt i og bygger oven på din online forberedelse. I en kombination af forelæsninger og praktiske workshops får du gennem undervisningsforløbet:

 • Forståelse for Everything DiSC® modellen og relateret forskning
 • Uddannelse i at facilitere DiSC® sessioner for andre
 • Undervisning i at håndtere konflikter mellem forskellige DiSC® profiler
 • Kompetencerne til at anvende DiSC® rapporter i hverdagens interaktioner

Eksamen 

Uddannelsen afsluttes med en eksamen, som du skal gennemføre via den online træningsplatform i dagene efter kurset. Via platformen har du adgang til supplerende materiale, som du skal læse på egen hånd, inden du gennemfører din eksamen. Herefter modtager du din DiSC® certificering elektronisk og kan gemme og printe den.

Faciliteringspakke

Når du har bestået eksamen, er du certificeret og kan facilitere DiSC® forløb på egen hånd. Foruden adgang til de online platforme, hvor du kan træne og administrere forløb, profiler og sammenligningsrapporter, får du en USB-nøgle fra Wiley med et stort PowerPoint-bibliotek.

Din underviser

CoastZone partner og teamkonsulent Henrik Møller står for din DiSC® uddannelse. Henrik er naturligvis selv DiSC® certificeret samt akkrediteret i The Five Behaviors of a Cohesive Team®, Goal Mapping og LEGO® SERIOUS PLAY®. Han er erfaren udi udvikling på person- og teamniveau med sine mange år i CoastZone, sin tid som underviser og højskoleforstander samt tiden som træner i og udøver af elitesport. I DiSC® sprog har Henrik en særlig profilvariant, hvor både D og S dominerer. Selvom han handler hurtigt, går han ikke på kompromis med sund refleksion. Han er videbegærlig og resultatorienteret og har en imponerende energi og drivkraft.

Information om tilmelding

I forbindelse med tilmelding opkræves kr. 4.000,- + moms, imens det resterende beløb skal betales senest 14 dage inden kursusstart. Må du melde afbud, refunderes betalingen ikke, men du tilbydes en ny plads på det næstkommende kursus.

CoastZone forbeholder sig retten til at aflyse kurset, såfremt der er under 6 tilmeldte. I så fald tilbageføres din betaling for forløbet. 

Mere om det anerkendte profilværktøj

Everything DiSC Workplace® er et veldokumenteret profilværktøj fra vidensbanken Wiley, som udvikler læringsforløb, værktøjer og undervisningsmateriale, der hjælper mennesker til at udvikle et større potentiale rent professionelt. I Everything DiSC Workplace® er fokus på samarbejde mellem kollegaer, og værktøjet giver et værdifuldt indblik i den enkeltes styrker og potentialer.

Spørgerammen i Everything DiSC® er adaptiv, hvilket gør, at spørgsmålene tilpasses undervejs til den enkeltes svar. Denne styrke gør de individuelle rapporter præcise og målbare. Profilerne giver indblik i, hvad der karakteriserer de forskellige medarbejdere: D - Dominans, i - Indflydelse, S - Stabilitet og C - Competence-søgning. Den er bygget op i tre dele: 1. Din DiSC® stil: Indsigt i personlige prioriteter, motivations- og stressfaktorer - 2. Forstå andre: Hvad kendetegner andre stile, og hvordan reagerer du på dem - 3. Effektivt samarbejde: Strategier til samarbejde med andre DiSC® stile.

Everything DiSC Workplace® forsyner således virksomheder med et nyt, fælles sprog til at forstå og tale om interne udfordringer og styrker samt strategier til et konstruktivt arbejde med forskelligheder. Denne indsigt gør det muligt for virksomheden at udforske medarbejdernes og teamets potentiale og udvikle et mere effektivt samarbejde.

Henrik Møller

Consultant | Partner

Vi hjælper dig på vej