Henrik Møller

Consultant | Partner
Konsulent i blå skjorte står i et mødelokale og fortæller tilhørerne om CoastZones måde at arbejde på

Vores måde at arbejde på

Udvikling er en levende proces. Her er dialog godt, men handling er bedre. Sammen med dig og dit team tager vi små, stabile skridt og gør jeres udvikling operativ og opnåelig.
Læs mere

Mød din teamkonsulent online

Hele landet
2 - 25 personer
Indendørs
2 timer
Året rundt

Tid er vejledende; fra 45 min. med teamkonsulent á kr. 3.000,-

Udvikl jeres samarbejde på afstand

Behovet for at prioritere teamet er altafgørende nu og med online teambuilding kan dette sagtens lade sig gøre på trods af restriktioner og forskellige arbejdslokationer. Måske kender I allerede High Performance Team begrebet eller ønsker en mere aktiv brug af profilværktøjer som DiSC®? Måske venter I på at kunne mødes fysisk for at genetablere god kommunikation eller gøre samtalen om den nye virkelighed konstruktiv? Lad vær med at vente - tiden gør det kun sværere at finde tilbage til det effektive samarbejde.

Få konkrete værktøjer til jeres situation

Uanset situation og ambition vil I gennem én eller flere online konsulentsessioner få større indsigt og konkrete værktøjer til at håndtere de nuværende udfordringer. I tæt dialog sammensætter vi et program af nøje udvalgte øvelser, der matcher jeres team og det digitale format. I vil opleve, at det praktiske og realistiske perspektiv gør de enkelte indsatser håndgribelige, hvilket resulterer i en langt mere overskuelig og progressiv proces - selv på fysisk afstand. 

Bryd det monotone møde og få større udbytte

De online møder er måske effektive, men i længden bliver de monotone og tapper os for energi. Når I vælger en CoastZone teamkonsulent, er I sikre på fuld facilitering, der involverer alle og tilfører de aktive elementer, der er så afgørende for et godt udbytte. Flere af øvelserne og principperne kan I selv bruge til at skabe større alsidighed på de fremtidige møder bag skærm. Det betyder, at I med online teambuilding aktivt kan styrke jeres samarbejde og kommunikation, i stedet for blot at behandle den pågældende mødeagenda. 

En online teamkonsulent kræver næsten ingenting

I kan samle op til 25 personer i det online møderum og stadig sikre et konkret udbytte. Det eneste, I skal sørge for, er adgang til konferencekald med mulighed for breakout rooms, så sørger teamkonsulenten for resten.

Alle priser er opgivet eksklusiv moms.

Andre online aktiviteter

 • Game On

  Skab tråd mellem arbejde og familieliv og styrk de kollegiale bånd. Med forskellige online spil kan du sætte dit team og deres familier i bevægelse på et ubegrænset antal lokationer. Hovedet, kreativiteten og teknikken må i spil for at løse de alsidige opgaver.
  Læs mere
 • Let's Puzzle

  I mødes i det digitale univers og stilles over for en bred vifte af udfordringer. Samarbejdet aktiveres via konkurrence, og I kan kun vinde, hvis alle teammedlemmer bringes i spil og deler viden med hinanden.
  Læs mere
 • Let's Move

  Saml dine medarbejdere på tværs af lokationer, grin sammen og træn kommunikation. Let’s Move afspejler hverdagens velkendte udfordringer med kommunikation og bekræfter værdien af vidensdeling.
  Læs mere

Vi hjælper dig på vej