Thomas Liebe

Consultant | Partner
Konsulent i blå skjorte står i et mødelokale og fortæller tilhørerne om CoastZones måde at arbejde på

Vores måde at arbejde på

Udvikling er en levende proces. Her er dialog godt, men handling er bedre. Sammen med dig og dit team tager vi små, stabile skridt og gør jeres udvikling operativ og opnåelig.
Læs mere

Mød din teamkonsulent online

Hele landet
2 - 25 personer
Indendørs
2 timer
Året rundt

Tid er vejledende; fra 45 min. med teamkonsulent á kr. 3.000,-

Lad ikke restriktionerne stoppe jeres udvikling

Behovet for at prioritere teamet er større end nogensinde, og med et forsamlingsforbud, der rækker ind i 2021, virker det som den eneste mulighed at vente med al pleje og udvikling af teamet. Vi forstår godt, at det kan være svært at forestille sig et ordentligt udbytte digitalt, men vi har rammerne og erfaringen til at skabe det. Teamet har brug for opmærksomhed - en saltvandsindsprøjtning - og jo længere tid, I venter, jo sværere bliver det at finde tilbage til det effektive samarbejde. Gør noget frem for at gøre ingenting - det kan sagtens lade sig gøre på tværs af afdelinger og hjemmekontorer.

Online forløb for ledere og medarbejdere

Lad os få en god og åben snak om jeres situation og muligheder lige nu. Måske kender I allerede High Performance Team begrebet eller er nysgerrig på det? Måske er den aktive brug af profilværktøjer som DiSC® gået i stå? Måske trænger kommunikationen og samarbejdet til et målrettet boost? Måske søger ledere og medarbejdere råd og kurs i virkeligheden anno 2020 og 2021? Uanset ramme, udfordring og ønske kan vi tage hul på det online, og nå længere via et tilpasset forløb. Lad være med at vente - tag fat i os og lad os vende mulighederne.

Få konkrete værktøjer til jeres situation

Gennem én eller flere online konsulentsessioner får I større indsigt og konkrete værktøjer til at håndtere udfordringerne og bevæge jer fremad. I tæt dialog sammensætter vi et program af nøje udvalgte øvelser, der matcher jeres team og det digitale format. I vil opleve, at det praktiske og realistiske perspektiv gør de enkelte indsatser håndgribelige, som resulterer i en langt mere overskuelig og progressiv proces - selv på fysisk afstand. 

Bryd det monotone møde og få mere ud af hinanden

De traditionelle online møder er effektive set i et snævert perspektiv, men faktisk går rigtigt meget tabt. Mange har allerede mærket det - det monotone tapper os for energi og drivkraft. Ved at tilføre aktive afbræk kan I involvere, skabe fornyelse og tanke op - altså få mere ud af mødet og hinanden end blot punkterne på mødeagendaen. I kan vælge en form, hvor vores teamkonsulent står for den fulde facilitering af mødet eller har bolden på dele af mødet. Flere af de øvelser og principper, som vi vil bringe i spil, kan I selv tage videre og bruge til at skabe større alsidighed på fremtidige møder bag skærmen.  

En online teamkonsulent kræver næsten ingenting

I kan samle op til 25 personer i det online møderum, hvor vi garanterer et godt udbytte. Det eneste, I skal sørge for, er adgang til konferencekald med mulighed for grupperum, så sørger teamkonsulenten for resten.

Alle priser er opgivet eksklusiv moms.

Andre online aktiviteter

 • Game On

  Skab tråd mellem arbejde og familieliv og påvirk begge dele positivt. Med forskellige online spil sættes teamet derhjemme og på job i bevægelse på et ubegrænset antal lokationer.
  Læs mere
 • Let's Puzzle

  I mødes i det digitale univers og stilles over for en bred vifte af udfordringer. Samarbejdet aktiveres via konkurrence, og I kan kun vinde, hvis alle teammedlemmer bringes i spil og deler viden med hinanden.
  Læs mere
 • Let's Move

  Saml dine medarbejdere på tværs af lokationer, grin sammen og træn kommunikation. Let’s Move afspejler hverdagens velkendte udfordringer med kommunikation og bekræfter værdien af vidensdeling.
  Læs mere

Vi hjælper dig på vej