Forskellighed og høj faglighed

Vores arbejde med mennesker bygger på passion, og har dybe rødder i erfaring og praktik. De teamkonsulenter, du ser her, er et udpluk af vores kompetencemæssige spændvidde - nogle af de specialister, du kan møde i forskellige udviklingssammenhænge.

Alle vores teamkonsulenter har høj faglighed og ved, hvordan det velfungerende såvel som det udfordrende teamwork tager sig ud. De ved, hvordan det er at indgå i begge dele; hvordan det udfordrende bearbejdes og hvordan det velfungerende udnyttes optimalt. I hver af de personlige værktøjskasser ligger også en særlig evne til at gøre udvikling operationel og koble aktiv læring til den hverdag, som du og dit team skal præstere og trives i.

En væsentlig del af vores indledende dialog er at finde frem til det rette match for jer - til de eller den teamkonsulent, der kan hjælpe jer i mål med det størst mulige udbytte.

Thomas Liebe

Thomas er medstifter af og partner i CoastZone. For ham er det afgørende, at udviklingsrammen giver mening, udfordrer og inspirerer. Med tillid til hinanden og fokus på adfærd er målet at bygge det enkelte team stærkere.

I sine forløb insisterer han på en god balance mellem relationer og resultater, og dyrker de små skridt i hverdagen. Han specialiserer sig i The Five Behaviors of a Cohesive Team® og Everything DiSC®, og er indehaver af titlen som anden bedste DiSC træner på verdensplan.

+45 61 61 66 97 thomas@coastzone.dk

Henrik Møller

Henrik er partner i CoastZone og har arbejdet med udvikling af teams i mere end 30 år. Han dyrker særligt den personlige vilje til udvikling, og stræber efter dét potentiale, der ligger uden for den vante komfortzone - med fælles mål for øje.

Oplevelser og erfaringer har Henrik fra elitesportens verden - både som professionel udøver og træner. Endvidere er han certificeret i Everything DiSC®, Goal Mapping, The Five Behaviors of a Cohesive Team® og LEGO® SERIOUS PLAY®.

+45 23 24 31 37          henrik@coastzone.dk

Jakob Blok Grabow

Jakob er direktør i CoastZone og har gennem sin karriere arbejdet med strategi, forretningsudviklingssystemer og udvikling af mennesker inden for alle brancher og typer af virksomheder i Nordeuropa.

Jakobs speciale er strategiprocesser med den rette balance mellem analyse og implementering. Jakob har før sin tid i CoastZone drevet egen konsulentvirksomhed, forfattet bøger og undervist på landets største akademier og universiteter.

+45 42 52 62 20 jakob@coastzone.dk

 

Tabitha Nielsen

Tabitha har hovedansvaret for CoastZones mange forløb, og har siden 2006 spillet en central rolle i udviklingen af teams i ind- og udland. Tabitha er en rutineret underviser og har en særlig evne til at koble læring fra udviklingsforløb til deltagernes egen hverdag.

I sin rolle som facilitator koncentrerer hun sig om at underbygge den gennemslagskraft, et team har, når alle kompetencer aktiveres og bringes i spil. Hendes passion for det praksisnære har stor indflydelse på deltagernes motivation og udbytte.

+45 29 85 29 36 tabitha@coastzone.dk

Jesper Christiansen

Jesper har gjort karriere i CoastZone siden 2005. Som direktør for CoastZones afdeling i Shanghai og med ansvar for den interne produktudvikling trækker han på solide og håndgribelige erfaringer fra både ind- og udland. 

Jesper faciliterer blandt andet forløb, der bygger på The Five Behaviors of a Cohesive Team®, og er ekspert på virtuelle oplevelser og hybride møderammer. Endvidere hjælper han virksomheder med at idéudvikle egne teambuildingværktøjer til daglig brug.

+45 26 19 23 33 jesper@coastzone.dk

 

Sune Stüker Hansen

Sune har siden 2007 skabt bevægelse mellem mennesker i CoastZone regi. Med en særlig evne til at styrke forståelsen mellem forskellige profiler, finder han sammen med det enkelte team frem til den rette kommunikationsform og det fælles why.

Sune specialiserer sig i forløb, hvor hans praktiske erfaring fra blandt andet 12 år i Forsvaret skaber værdi i sammenhæng med teoretiske værktøjer som Everything DiSC®, The Five Behaviors of a Cohesive Team® og LEAN SIX SIGMA. Sune faciliterer forløb på alle organisatoriske niveauer.

+45 70 77 00 77   info@coastzone.dk

Henrik Hjørnevik

Siden 2010 har Henrik sat sit mærkbare aftryk på et hav af teams. Med et smittende nærvær sørger han for, at alle involveres og føler sig trygge i udviklingsprocessen, hvor netop tilslutning fra alle sider er afgørende.

Henrik lægger stor vægt på at klarlægge teamets ressourcer og skabe forståelse for de enkelte perspektiver - tid til det sociale netværk er en vigtig prioritering. Han har hentet erfaringer og uddannelser i det meste af verden, og er stærk i både nationale og organisatoriske kulturforskelle.

+45 70 77 00 77
info@coastzone.dk

Robert Svensson

Siden 2017 har Robert taget sine erfaringer som konsulent i CoastZone med ind i sin karriere som Solutions Manager hos HARMAN International. Her bruger han dagligt viden og værktøjer til at holde sit eget team skarpt, og har derved utallige erfaringer at dele ud af til andre teams.

At danne fælles front som team handler for Robert om at forstå og udfordre hinanden, løfte i flok og via et positivt gruppepres skabe nye muligheder. For ham er The Five Behaviors of a Cohesive Team® lederens stærkeste kort.

+45 70 77 00 77
info@coastzone.dk

Aslak Justesen

Sociale Interventionsstudier blev i 2017 afløst af konsulentopgaver i CoastZone, hvor Aslak i særlig grad bruger sine evner i strategi-, kultur- og forandringsprocesser. Hans talent for formidling og udvikling er ligeledes i spil i karrieren som Process Designer and Team Facilitator hos TFP.

At overkomme menneskers naturlige modstand mod forandring handler for Aslak om at involvere den enkelte og skabe tryghed. Han har en udpræget indlevelsesevne og en både varm og handlekraftig måde at flytte teams på. 

+45 70 77 00 77   info@coastzone.dk

Værktøjer og læringsprincipper

 • Everything DiSC®

  Everything DiSC® er førende inden for personprofiler. Verden over bruger ledere, HR-professionelle og konsulenter DiSC til at skabe udvikling på individ- og teamniveau.
  Læs mere
 • Patrick Lencionis læringskoncept

  Træn jeres samarbejde i verdens mest anerkendte teamudviklingsprogram. Optimer jeres resultater gennem tillid, konflikt, commitment og ansvar, og mål effekten af jeres udvikling.
  Læs mere
 • Goal Mapping

  Har I som team eller virksomhed forsøgt at nå et fælles mål, men oplevet, at I ret hurtigt løber i hver sin retning? Goal Mapping er et anerkendt værktøj til at kortlægge vejen til mål enkelt og visuelt.
  Læs mere
 • LEGO® SERIOUS PLAY®

  LEGO® SERIOUS PLAY® er en alsidig kommunikationsform til vidensdeling og problemløsning. Med brug af LEGO® klodser åbnes op for dialog og refleksion.
  Læs mere
 • Konsulent i blå skjorte står i et mødelokale og fortæller tilhørerne om CoastZones måde at arbejde på

  Vores måde at arbejde på

  Udvikling er en levende proces. Her er dialog godt, men handling er bedre. Sammen med dig og dit team tager vi små, stabile skridt og gør jeres udvikling operativ og opnåelig.
  Læs mere
 • High Performance Team tanken

  Forstå og brug styrken i jeres forskelligheder i en aktiv og lærerig workshop eller udvikl jeres samarbejde over tid med vores grundfilosofi som jeres fælles sprog.
  Læs mere

Vi hjælper dig på vej