Thomas Liebe

Consultant | Partner
Konsulent i blå skjorte står i et mødelokale og fortæller tilhørerne om CoastZones måde at arbejde på

Vores måde at arbejde på

Udvikling er en levende proces. Her er dialog godt, men handling er bedre. Sammen med dig og dit team tager vi små, stabile skridt og gør jeres udvikling operativ og opnåelig.
Læs mere

Mød din teamkonsulent online

Hele landet
2 - 100 personer
Indendørs
1 timer
Året rundt
kr. 3.000,-
for 25 personer
pr. ekstra person kr. 120,-

Bæredygtig og berigende løsning

Vi forstår godt, hvis det kan være svært at forestille sig et ordentligt udbytte, når det gælder udvikling af teamet via skærm. Men de hybride mødeløsninger er gennemprøvede - det samme er vores erfaring med, hvad der virker og ikke virker i dette format. Derfor behøver I ikke samles fysisk for at arbejde målrettet og effektivt. Mødeformen er både effektiv, praksisnær og miljøvenlig, og giver jer mulighed for at skabe udbytte på tværs af afdelinger og hjemmekontorer, danske og udenlandske grænser.

Online forløb for ledere og medarbejdere

Lad os få en god og åben snak om jeres situation og muligheder. Måske kender I allerede High Performance Team begrebet eller er nysgerrig på det? Måske er den aktive brug af profilværktøjer som DiSC® gået i stå? Måske trænger kommunikationen og samarbejdet til et målrettet boost? Måske søger ledere og medarbejdere råd og kurs? Uanset ramme, udfordring og ønske kan vi tage hul på ny udvikling eller nå længere via et online forløb. 

Få konkrete værktøjer til jeres situation

Gennem én eller flere online konsulentsessioner får I større indsigt og konkrete værktøjer til at håndtere de nuværende udfordringer og bevæge jer fremad. I tæt dialog sammensætter vi et program af nøje udvalgte øvelser, der matcher jeres team og det online format. I vil opleve, at det praktiske og realistiske perspektiv gør de enkelte indsatser håndgribelige, hvilket resulterer i en langt mere overskuelig og progressiv proces - selv på fysisk afstand. 

Bryd det monotone møde og få mere ud af hinanden

Vi ved alle, hvordan de monotone møder bag skærmen kan tappe os for energi og drivkraft, men sådan behøver det ikke at være. Med aktive afbræk kan vi involvere jer og skabe fornyelse. Vi kan sørge for, at I ikke bare får sat flueben ved punkterne på dagens mødeagenda, men også går fra mødet med energi og nye indsigter. I kan både vælge en mødeform, hvor vores teamkonsulent faciliterer hele mødet eller har bolden på dele af programmet. Flere af de øvelser og principper, vi bringer i spil, kan I selv bruge til at skabe større alsidighed på skærmmøder fremover. 

En online teamkonsulent kræver næsten ingenting

I kan samle et ubegrænset antal deltagere i det online møderum, hvor vi garanterer et godt udbytte. Det eneste, I skal sørge for, er adgang til konferencekald med mulighed for grupperum, så sørger vi for resten.

Ovenstående pris på kr. 3.000,- gælder 1 time online med teamkonsulent for op til 25 personer og kr. 120,- pr. ekstra person herover. Tid og indhold afstemmes altid individuelt og omfatter som udgangspunkt indledende rådgivning og forberedelse, anerkendte læringsværktøjer og udvalgte øvelser, facilitering og teknisk support. Alle priser er eksklusiv moms.

Online udviklingsforløb

 • Everything DiSC®

  Everything DiSC® er førende inden for personprofiler. Verden over bruger ledere, HR-professionelle og konsulenter DiSC til at skabe udvikling på individ- og teamniveau.
  Læs mere
 • High Performance Team tanken

  Forstå og brug styrken i jeres forskelligheder i en aktiv og lærerig workshop eller udvikl jeres samarbejde over tid med vores grundfilosofi som jeres fælles sprog.
  Læs mere
 • Patrick Lencionis læringskoncept

  Træn jeres samarbejde i verdens mest anerkendte teamudviklingsprogram. Optimer jeres resultater gennem tillid, konflikt, commitment og ansvar, og mål effekten af jeres udvikling.
  Læs mere

Vi hjælper dig på vej