Program til kickoff

Et kickoff bruges til at skyde noget nyt i gang eller som motivator for at fortsætte det gode arbejde. Måske står I over for implementering af nye strategier, systemer, procedurer, produkter eller på anden vis en forandring, der berører mange eller alle? At komme godt fra start har afgørende betydning for at nå de opsatte mål.

For os er et kickoff altid en skræddersyet løsning. Sammen planlægger vi dagen, så den matcher jeres mål, medarbejdere og strategi for fremtiden. Et kickoff kan vare en halv dag, en hel dag eller forløbe over to dage. Uanset jeres udgangspunkt byder vi ind med værktøjer, der øger forståelsen og hjælper alle til handling.

Programforslag til kickoff

09.00-11.30 Internt møde / præsentation ved ledelsen 
11.30-12.30 Frokost 
12.30-15.30 Involvering og oplevelse - strategi i praksis 
15.30-16.30 Opsamling på læring og handlepunkter 

Hvad betyder strategien i praksis?

I første del af jeres kickoff kan vi blandt andet være behjælpelige med en anderledes præsentationsform og øvelser, der bekræfter budskabet. Ellers anbefaler vi, at I sætter jer selv og jeres mål i fokus ved at præsentere strategi, historik og eventuelle nye tiltag med egne ord.

Efter en god frokost skal præsentationen opleves og erfares. Her er vi behjælpelige med det komplette setup og skræddersyr dagen efter jeres mål og strategi. Vores konsulenter sikrer bevægelse i både hoved og krop, så alle vigtige buskaber bringes i spil og rykker frem i bevidstheden. Det er væsentligt for alle at vide, hvad skal der ske, allerede dagen efter I er tilbage på arbejdet. Vi sørger for at gøre jer klar til at implementere dagens mange guldkorn. 

Aktiviteter understreger og bevæger

Et kickoff kan vare en halv, en hel dag eller mere. Uanset jeres udgangspunkt byder vi ind med værktøjer, der skaber forståelse og engagement - og ikke mindst handling. Aktiviteterne understreger ledelsens budskaber og giver dem praksisnær mening.

Afhængig af jeres fokus, kan jeres kickoff eksempelvis tage udgangspunkt i én af nedenstående aktiviteter:

GPS Adventure – kommunikation og samarbejde i en kompleks hverdag. Kommunikation over afstand med skræddersyede spørgsmål og øvelser baseret på jeres strategi. 

LEGO® SERIOUS PLAY® – refleksion og dialog gennem kreativitet og nytænkning. 

Få et gratis oplæg på jeres kickoff

Vi vil glæde os til at hjælpe jer med årets bedste fællesmøde og starten på første eller andet halvår! Kontakt os for uforpligtende rådgivning og få et gratis oplæg på jeres dag.

Ove Rokkedal

Commercial Manager
Mennesker samlet i et lokale fuld af pilatesbolde der bruges som siddepladser under et kickoff arrangement

Kickoff

At komme godt fra start har afgørende betydning, når I vil nå nye mål. Få vores hjælp til at involvere alle under kickoff og sikre et udbytte, der gør en reel forskel i det fremadrettede arbejde.
Læs mere

LEGO® SERIOUS PLAY®

LEGO® SERIOUS PLAY® er en alsidig kommunikationsform til vidensdeling og problemløsning. Med brug af LEGO® klodser åbnes op for dialog og refleksion.
Læs mere

Læs også

 • Foredrag om high performance

  Det handler om at skabe et godt arbejdsmiljø, hvor alle naturligt tilfører værdi til fællesskabet. Læs mere om foredraget, der inspirerer til samarbejde og high performance.
  Læs mere
 • Har jeres kickoff klare mål?

  Bryd de traditionelle mødetanker og skab indre motivation iblandt medarbejderne, ROI og sammenhold. Her får du input og gode råd til jeres kickoff.
  Læs mere
 • Mand stabler sten oven på hinanden som billede på balanceret lederudvikling

  Et solidt fundament

  Har I fået støbt et solidt fundament, eller slår det revner? Hvis I skal nå årets mål, skal I turde trykke på pause for at sikre jer, at alle medarbejdere er motiverede og bevæger sig i samme retning.
  Læs mere

Vi hjælper dig på vej