Foredrag om high performance

Hverken strategi, økonomi eller teknologi kan bære vækst alene. Mennesker er, og bliver ved med at være, et afgørende led i målet på virksomhedens vækst og succes. Tillid, gode relationer og et positivt gruppepres er grundlaget for succes i alle organisationer. Det mener Henrik Møller, som i et foredrag fortæller om sine erfaringer med samarbejde blandt mennesker og giver nyeste viden og værktøjer fra området. Han opfordrer til, at vi dropper stoltheden og viser sårbarhed på arbejdspladsen.

- Det hele handler om at skabe et godt arbejdsmiljø, hvor alle forstår, at man altid tilfører en værdi til fællesskabet. Det kan både være fagligt og adfærdsmæssigt. Og så skal vi have tillid til hinanden og droppe stoltheden, for den står i vejen for udviklingen. Vi skal have gode relationer, så man tør tage konflikter og derigennem komme frem til løsninger. Vi skal turde være os selv, også på arbejdspladsen, understreger Henrik Møller.

Book dit foredrag

Ovenstående er udgangspunktet for det spændende, personlige, teoretiske og i høj grad praktiske foredrag, som CoastZones teamekspert, Henrik Møller står i spidsen for.

For hvad er det der gør, at vi samarbejder bedre med nogle end andre? Hvordan fordres samarbejde og deraf motivation, arbejdsglæde og effektive resultater på bundlinjen? Hvad indebærer det optimale team? I foredraget fortæller Henrik på en sjov, provokerende og lærende måde om samarbejde og giver et unikt indblik i værktøjet The Five Behaviors of a Cohesive Team®, der kombinerer samarbejde, forskelligheder og kommunikation.

Henrik er certificeret i både læringskonceptet The Five Behaviors of a Cohesive Team®, profilværktøjet Everything DiSC®, målsætningsværktøjet Goal Mapping og kommunikationsformen LEGO® SERIOUS PLAY®. Samtidig har han over 30 års erfaring med ledelse og udvikling af teams. 

Teori og praksis bag foredraget

The Five Behaviors of a Cohesive Team® er en unik læringsoplevelse, der hjælper medarbejdere og ledere til at opdage, hvad der er nødvendigt for at opnå den ultimative fordel af teamwork. I dette foredrag deler Henrik ud af resultater og muligheder med værktøjet samt hans 30 årige arbejde med mennesker på alle typer niveauer. Opdag, hvad der er nødvendigt for at skabe de resultater, I stræber mod på din arbejdsplads.

Book foredraget nu og indled jeres næste møde anderledes og berigende.​

Henrik Møller

Consultant | Partner

Patrick Lencionis læringskoncept

Træn jeres samarbejde i verdens mest anerkendte teamudviklingsprogram. Optimer jeres resultater gennem tillid, konflikt, commitment og ansvar, og mål effekten af jeres udvikling.
Læs mere

Everything DiSC®

Everything DiSC® er førende inden for personprofiler. Verden over bruger ledere, HR-professionelle og konsulenter DiSC til at skabe udvikling på individ- og teamniveau.
Læs mere

High Performance Team tanken

Forstå og brug styrken i jeres forskelligheder i en aktiv og lærerig workshop eller udvikl jeres samarbejde over tid med vores grundfilosofi som jeres fælles sprog.
Læs mere

Læs også

 • Sådan skaber du et stærkt team

  Man kan bruge mange timer på at diskutere, hvordan man skal agere over for hinanden, men faktisk er det først, når man forlader mødelokalet, at arbejdet går i gang.
  Læs mere
 • Mand i blå skjorte holder motiverende oplæg for en gruppe mennesker som en del af High Performance Challenge

  Det gode gruppepres

  Et positivt gruppepres skaber de bedste resultater i ethvert team. CoastZone, som er Danmarks største teambuildingleverandør, opfordrer derfor til, at vi italesætter vores forventninger til hinanden.
  Læs mere
 • Foto oppefra af ni glade medarbejdere med konfetti, som fejrer den positive udvikling af deres samarbejde

  Vejen til det succesfulde team

  For mange af de virksomheder vi arbejder med, handler det om at skabe resultater på bundlinjen og samtidig sikre motiverede medarbejdere, som arbejder godt sammen. Men hvordan gør man det?
  Læs mere

Vi hjælper dig på vej