Et solidt fundament

Et solidt fundament er afgørende for at nå de mål, I har sat jer. Et fundament i form af strategier og indsatser, som alle medarbejdere er med til at bakke op om og bygge videre på. Som ethvert andet byggeri er det afgørende med en løbende inspektion for at sikre, at arbejdet skrider planmæssigt frem. Fremstår det støbte fundament stærkt eller slår det revner? Er nogen gået i gang med at planlægge rejsegilde, allerede før murene står færdige?

Spot revnerne og se helheden

Det kan være svært at bevare overblikket, imens cementblanderen kører, men stopper man op et øjeblik og træder et skridt tilbage, bliver det muligt at se huset i sin helhed. Jo hurtigere I spotter revnerne i jeres fundament, jo nemmere er det at fikse dem. Og omvendt – jo bedre I er til at identificere, hvad der går godt for jer, jo bedre bliver I til at vedligeholde og udvikle det. En kort pause er alt, hvad der skal til for at understøtte jeres strategier og det arbejde, der er blevet igangsat. 

Værktøjer til udvikling

Hos CoastZone byder vi ind med værktøjer til at skabe fornyet energi og motivation, der sikrer, at virksomhedens strategi underbygges med konkret handling i hverdagen. Vi fokuserer på styrken i forskelligheder og værdien i samarbejde. Med High Performance Team Challenge kombinerer vi praktiske teamøvelser med refleksion. Vi skaber en aktiv fællesoplevelse, der på motiverende vis introducerer jer til sammenhængen mellem adfærd og performance, så I kan få det optimale ud af jeres medarbejderes ressourcer.

LEGO® SERIOUS PLAY® fungerer som et håndgribeligt og kreativt kommunikationsværktøj, der tillader jer at slippe hverdagens vanemønstre. Metoden åbner op for en anderledes dialog, der giver indblik i konkrete udfordringer og fungerer som et redskab til videndeling og problemløsning.

Thomas Liebe

Consultant | Partner
Mennesker samlet i et lokale fuld af pilatesbolde der bruges som siddepladser under et kickoff arrangement

Kickoff

At komme godt fra start har afgørende betydning, når I vil nå nye mål. Få vores hjælp til at involvere alle under kickoff og sikre et udbytte, der gør en reel forskel i det fremadrettede arbejde.
Læs mere

High Performance Team tanken

Forstå og brug styrken i jeres forskelligheder i en aktiv og lærerig workshop eller udvikl jeres samarbejde over tid med vores grundfilosofi som jeres fælles sprog.
Læs mere

LEGO® SERIOUS PLAY®

LEGO® SERIOUS PLAY® er en alsidig kommunikationsform til vidensdeling og problemløsning. Med brug af LEGO® klodser åbnes op for dialog og refleksion.
Læs mere

Læs også

 • Sådan skaber du et stærkt team

  Man kan bruge mange timer på at diskutere, hvordan man skal agere over for hinanden, men faktisk er det først, når man forlader mødelokalet, at arbejdet går i gang.
  Læs mere
 • Har jeres kickoff klare mål?

  Bryd de traditionelle mødetanker og skab indre motivation iblandt medarbejderne, ROI og sammenhold. Her får du input og gode råd til jeres kickoff.
  Læs mere
 • Fem glade mennesker samler hænderne til kampråb efter succesfuld teambuilding aktivitet

  Er teambuilding rent spild?

  I Harvard Business Review bragte man en artikel med påstanden: "Most corporate team building is a waste of time and money." Vi reflekterer over artiklens resultater og tager til genmæle.
  Læs mere

Vi hjælper dig på vej