Inspiration til dit arbejde med mennesker

På vores blog kan du læse om vores erfaringer med og holdninger til teambuilding og ledelse, særligt arbejdet med målrettet udvikling af teams og medarbejdere.

Vi håber, du har lyst til at læse med, og at vi kan inspirere dig i dit arbejde med mennesker. Har du spørgsmål, ønsker, holdninger til eller erfaringer med et specifikt område inden for teambuilding og medarbejderudvikling, er du altid velkommen til at kontakte os.

Foredrag om high performance

Det handler om at skabe et godt arbejdsmiljø, hvor alle naturligt tilfører værdi til fællesskabet. Læs mere om foredraget, der inspirerer til samarbejde og high performance.
Læs mere
Seks personer som er en del af den samme virksomhedskultur er samlet omkring et stort korthus

Program til kickoff

At komme godt fra start har afgørende betydning for at nå de opsatte mål. Uanset jeres udgangspunkt byder vi ind med værktøjer til at skabe forståelse, engagement og handling.
Læs mere

Sådan skaber du et stærkt team

Man kan bruge mange timer på at diskutere, hvordan man skal agere over for hinanden, men faktisk er det først, når man forlader mødelokalet, at arbejdet går i gang.
Læs mere
Mand i blå skjorte holder motiverende oplæg for en gruppe mennesker som en del af High Performance Challenge

Det gode gruppepres

Et positivt gruppepres skaber de bedste resultater i ethvert team. CoastZone, som er Danmarks største teambuildingleverandør, opfordrer derfor til, at vi italesætter vores forventninger til hinanden.
Læs mere

Fremtidens ledere

I fremtiden skal man som leder være dygtig til at bestride en dobbeltrolle, hvor man dels er leder for sine medarbejdere, dels indgår i teams sammen med dem.
Læs mere
Fem glade mennesker samler hænderne til kampråb efter succesfuld teambuilding aktivitet

Er teambuilding rent spild?

I Harvard Business Review bragte man en artikel med påstanden: "Most corporate team building is a waste of time and money." Vi reflekterer over artiklens resultater og tager til genmæle.
Læs mere
Mand stabler sten oven på hinanden som billede på balanceret lederudvikling

Et solidt fundament

Har I fået støbt et solidt fundament, eller slår det revner? Hvis I skal nå årets mål, skal I turde trykke på pause for at sikre jer, at alle medarbejdere er motiverede og bevæger sig i samme retning.
Læs mere

Skab high performance

High performance har aldrig været mere populært end i disse år. Både privat og professionelt stiler vi efter at få succes. Succes som ven, forældre, medarbejder, kollega, forretningsdrivende og leder.
Læs mere

Har jeres kickoff klare mål?

Bryd de traditionelle mødetanker og skab indre motivation iblandt medarbejderne, ROI og sammenhold. Her får du input og gode råd til jeres kickoff.
Læs mere
Foto oppefra af ni glade medarbejdere med konfetti, som fejrer den positive udvikling af deres samarbejde

Vejen til det succesfulde team

For mange af de virksomheder vi arbejder med, handler det om at skabe resultater på bundlinjen og samtidig sikre motiverede medarbejdere, som arbejder godt sammen. Men hvordan gør man det?
Læs mere

Er arbejdsro en mangelvare?

Afhænger vores produktivitet af, hvor meget ro vi har i løbet af en arbejdsdag? Opnå bevidsthed og undgå de unødige forstyrrelser - det styrker både samarbejde og effektivitet.
Læs mere

Vi hjælper dig på vej