Viljens Vej

Energigivende rejse tilbage i tiden

Med Viljens Vej kommer I helt tæt på fortidens opfindsomhed, finurlige hændelser og tragiske fakta fra det virkelige liv i fangenskab. Vi samler jer omkring en række opgaver, der både gør jer klogere på hinanden og på FÆNGSLET’s historie.  Sammen rejser I tilbage til den tid, hvor drømmen om frihed hjemsøgte tugthusets indsatte dag og nat.

 

Dialog og nærvær

Fængselsgården og naturen omkring de historiske bygninger er jeres spilleplade i denne aktive quiz, hvor I bruger en tablet som stifinder. Både hovedet og kroppen sættes i gang, og I mærker, hvordan historien skaber et særligt nærvær i nuet. Spilsuccesen bygger på den gode dialog og en klar strategi. Den friske luft og intense konkurrence giver energi og smil på læben.

 

Autentisk GPS-spil

I arbejder sammen i mindre teams og navigerer rundt udendørs ved hjælp af en tablet. Historier og opgaver toner automatisk frem, når I befinder jer på åstedet. Ved hvert checkpunkt skal I forholde jer til fortidens fangeliv og træffe hurtige beslutninger – i håb om at tage vigtige point med videre. Hver enkelt opgave bringer jer ikke kun tættere på mål, men også tættere på hinanden.

 

Skræddersyet afbræk

Med Viljens Vej ser og oplever I FÆNGSLET og bliver samtidig klogere på hinanden. Øg udbyttet af oplevelsen ved at tilføre skræddersyede opgaver om jeres virksomhed – lad de sunde frø spire og give mere mening i jeres hverdag. Viljens vej er perfekt som mødeafbræk, aktivitet inden fælles middag eller som del af en større konference.

Martin Lotzkat

Account Manager

41 61 11 11

Seneste nyheder

Fremtidens ledere

I fremtiden skal man som leder være dygtig til at bestride en dobbeltrolle, hvor man dels er leder for sine medarbejdere, dels indgår i teams med dem. Balancen ligger i at man som leder skal være i stand til at agere på lige vilkår med de medarbejdere, man samtidig er leder for.

Læs hele artiklen

Det gode gruppepres

Et positivt gruppepres skaber de bedste resultater i ethvert team. CoastZone, som er Danmarks største teambuildingleverandør, opfordrer derfor til, at vi italesætter vores forventninger til hinanden

Læs hele artiklen

Kontakt os og hør hvad vi kan tilbyde

Ring på 70 77 00 77, mail på info@coastzone.dk eller bliv kontaktet

Bliv kontaktet