Team SUP Battle

Sjov teambuilding på vandet

Team SUP Battle er masser af frisk luft, glæde og energi! Det er en unik mulighed for at bringe jeres samarbejde i spil ved landets smukke kystlinje. Gennem aktive og motiverende udfordringer kommer I helt tæt på den positive konsekvens af stærkt teamwork. Det er en oplevelse, hvor I træder ud af komfortzonen på en aktiv og givende måde! Lad duften af hav ramme næsen, lyden af bølger fange øret og spændingen fylde kroppen.

Teambuilding på vandet

I samme båd

Stand Up Paddle (SUP) er en kombination af surfing og kajak. Vi arbejder med store team boards med plads til 6-7 personer. Stående på de store boards træner I jeres teamwork i en sjov dyst. I oplever en intens battle, hvor alle bogstaveligt talt er i samme båd. Også på land summer det af liv med aktiviteter, der kombinerer fællesskab og konkurrence. Hele tiden kan I følge hinandens indsats, hvilket giver jer en større styrke og et tættere sammenhold.

 

Aktiviteter til vands og til lands

Den populære sportsgren SUP har rødder i den hawaiianske kultur, og som navnet antyder, skal alle op at stå på det store board, alt imens pagajen bruges til kontrol og fremdrift. Det kræver teknik af den enkelte og god planlægning i teamet. Team SUP Battle varer i 1,5-2 timer, hvor vi som regel kombinerer aktive udfordringer til vands og til lands, så der skabes flow og variation.

Martin Lotzkat, Account Manager, CoastZone

Martin Lotzkat

Account Manager

41 61 11 11

Pris for 12 personer i 2 timer

11.800,- + moms

Pr. person derudover: 525,- + moms

Kontakt os og hør hvad vi kan tilbyde

Ring på 70 77 00 77, mail på info@coastzone.dk eller bliv kontaktet

Bliv kontaktet