Rush Hour

Succes på spil

Rush Hour er et stemningsfyldt 1:1 brætspil, hvor samarbejde opleves som den absolutte game changer. Når jagten på point går ind, er I alle levende brikker i storbyens fiktive trafikkaos. Træd ud af hverdagen og ind i et intenst kapløb mod tiden, og mærk hvordan det fylder jer med en helt særlig energi!

 

Vær tro mod planen

På en sjov og spontan måde spiller I hinanden gode i teams á 6-8 personer. I al sin enkelhed gælder det om at løse trafikpropper på 40 forskellige levels. På en lille spilleplade lægger I jeres plan og øver jer med brug af små brikker. For nogle, er spillets logik simpel, for andre, er den svær. Nøglen til teamets succes er derfor jeres evne til at kommunikere budskabet klart og fordele rollerne optimalt. Når I føler jer klar til at indtage jeres positioner som brikker på den store spilleplade, har I 10 sekunder til at løse trafikproppen. I må handle hurtigt og være tro mod planen, for point og entré til næste level afhænger af tiden og en fejlfri performance.

 

Videndeling og forhandling

Som tiden og spillet skrider frem, bliver pointene sværere at få fingre i. Opgavernes kompleksitet øges i takt med jeres avancement, og snart har I ikke brikker nok i jer selv til at opløse de store trafikpropper. Det betyder, at I må tænke ud af boksen og forhandle jer til ny viden og ekstra brikker hos modspillerne. Endvidere sættes slutspurten ind med muligheden for at vinde ekstra point gennem intense battles på paratviden om mad, film og musik. Hvor meget I vil satse i denne boldgade, er helt op til jer, men beslutningen kan få altafgørende betydning for den endelige score.

Martin Lotzkat, Account Manager, CoastZone

Martin Lotzkat

Account Manager

41 61 11 11

Pris for 12 personer i 2 timer

8.200,- + moms

Pr. person derudover: 310,- + moms

Seneste nyheder

CoastZone ansætter ny direktør

Når 2019 rundes af i CoastZone, er det ikke blot afslutningen på et rigtig godt år fuld af oplevelser og udvikling. Det er samtidig et farvel til direktør Simon Rønlev, der på eget ønske vælger at gå nye veje: ”Det er det rigtige tidspunkt for mig personligt og for CoastZone” siger han og fortsætter: ”For 5 år siden satte jeg mig et personligt mål om at udvikle forretningen og videreføre den særlige medarbejderkultur, vi har. Det mål har jeg nået. Nu har vi fundet den rette til at tage CoastZone videre på sin rejse”. Simon vil være en del af CoastZones team på udvalgte projekter frem til sommeren 2020.

Læs hele artiklen

Foredrag om High Performance

”Det hele handler om at skabe et godt arbejdsmiljø, hvor alle forstår, at man altid tilfører en værdi til fællesskabet. Det kan både være fagligt og adfærdsmæssigt. Og så skal vi have tillid til hinanden og droppe stoltheden, for den står i vejen for udviklingen. Vi skal have gode relationer, så man tør tage konflikter og derigennem komme frem til løsninger. Vi skal turde være os selv, også på arbejdspladsen”, understreger Henrik Møller. Sådan lyder udgangspunktet for dette spændende foredrag, hvor teamekspert, HR konsulent og partner i CoastZone, Henrik Møller, gør os klogere på mennesker, high performance og samarbejde.

Læs hele artiklen

Kontakt os og hør hvad vi kan tilbyde

Ring på 70 77 00 77, mail på info@coastzone.dk eller bliv kontaktet

Bliv kontaktet