Maritime succesoplevelser

Teambuilding til søs

Det maritime miljø er et fantastisk univers at udfolde jeres samarbejde og forskelligheder i. Til søs tilbyder vi en anderledes og stemningsfuld ramme om jeres teambuildingdag. Her er både ro til faglig fordybelse, mulighed for adrenalinpumpende aktiviteter og tid til gastronomisk forkælelse. Sammen sætter vi sejl og navigerer ud i det danske farvand.

Teambuilding til søs

Teambuilding med et hav af muligheder

Vi målretter dagen på vandet efter jeres ønsker. Uanset om I søger 2 timers sejlads, en mødedag til søs eller en hel dags sejlads spækket med maritime oplevelser og action. Prøv kræfter med RIB sejlads, watercast, udspring, redningsøvelser og Stand Up Paddling, eller oplev havbiologen fortælle og lær om livet under vandet. 

Her kan du finde mere inspiration og eksempler til teambuilding på vandet.

 

Smag på historien og få oplevelser sammen

Under dæk findes en sjælden tidslomme med duft af det slidstærke træværk, som også viser tydelige spor af kæder og tønder fra fortidens last. Omkring de gamle træborde hersker en varm og autentisk stemning – med rum til hyggesnak, mad og drikke. Del en vand, øl eller varm kop kaffe under dæk og lær hinanden bedre at kende med sjove teamøvelser, som vi styrer jer trygt igennem.

 

Vandet er et skønt element at udforske teamet og hinanden. De mange muligheder for sjove aktiviteter skaber en uformel og skæv dag. Mulighederne er mange og vi hjælper jer med aktiviteter fra 1 time til en hel dag, afhængig af jeres tanker for dagen og teamet. 

 

Cases med teambuilding på vandet

Læs om Comwells personaledag og se billeder og et eksempel på, hvordan en teamdag kan se ud

Siemens ønskede styrket sammenhold og øget sundhed. Det slog vi sammen i et længerevarende forløb med både fysisk træning og teamøvelser. Resultatet og hele forløbet kan du læse om her.  

Martin Lotzkat, Account Manager, CoastZone

Martin Lotzkat

Account Manager

41 61 11 11

Kontakt os og hør hvad vi kan tilbyde

Ring på 70 77 00 77, mail på info@coastzone.dk eller bliv kontaktet

Bliv kontaktet