I kongernes fodspor

En dynamisk skattejagt

Scenen er sat for en dynamisk skattejagt og en spændende rejse tilbage i tiden… Forestil jer den gamle kongeborg som jeres spilleplade. Det er en spændende konkurrence, hvor I med kort og tablet ved hånden bevæger jer rundt i mindre teams. I navigerer imellem interessante checkpunkter og opgaver, der sætter jeres logik, paratviden og samarbejde på prøve - alt sammen i jagten på eftertragtede point.

 

Væk de gamle fortællinger til live

Alle sanser er i spil, ogdet er både sjovt og interessant, når I udfolder jeres samarbejde, viden og fantasi i dette atmosfærefyldte spil. De gamle fortællinger vækkes til live og skaber en anderledes og mærkbar energi i en ny æra. Både den intense dyst, den storslåede udsigt fra tårnkammeret og den helt særlige måde, man har bevaret den smukke slotsruin på, vil med garanti tage pusten fra jer!

 

Udfold jeres forskelligheder

Opgaverne varierer mellem klassiske spørgsmål og adelige gætterier, visuelle fortolkninger og praktiske teamopgaver. Koldinghus er et levende stykke Danmarkshistorie på 750 år og samtidig en unik ramme om teambuilding, hvor historien er flyttet ind i den digitale verden. Sammen går I på opdagelse og bliver klogere på kongeborgens hemmeligheder - og på hinanden ikke mindst.

Martin Lotzkat, Account Manager, CoastZone

Martin Lotzkat

Account Manager

41 61 11 11

Seneste nyheder

Ny mødeløsning med fysisk afstand

Vi har i samarbejde med FÆNGSLET udviklet en særlig mødeløsning, der hjælper dig til at holde møder med afstand - og samtidig bringer medarbejderne tæt på hinanden gennem usædvanlige oplevelser.

Læs hele artiklen

3 råd til at fastholde arbejdsglæden

Her får du tre simple forslag til, hvordan du og dit team kan dyrke de uformelle relationer, mens I arbejder hjemmefra.

Læs hele artiklen

Kontakt os og hør hvad vi kan tilbyde

Ring på 70 77 00 77, mail på info@coastzone.dk eller bliv kontaktet

Bliv kontaktet