I kongernes fodspor

En dynamisk skattejagt

Scenen er sat for en dynamisk skattejagt og en spændende rejse tilbage i tiden… Forestil jer den gamle kongeborg som jeres spilleplade. Det er en spændende konkurrence, hvor I med kort og tablet ved hånden bevæger jer rundt i mindre teams. I navigerer imellem interessante checkpunkter og opgaver, der sætter jeres logik, paratviden og samarbejde på prøve - alt sammen i jagten på eftertragtede point.

 

Væk de gamle fortællinger til live

Alle sanser er i spil, og det er både sjovt og interessant, når I udfolder jeres samarbejde, viden og fantasi i dette atmosfærefyldte spil. De gamle fortællinger vækkes til live og skaber en anderledes og mærkbar energi i en ny æra. Både den intense dyst, den storslåede udsigt fra tårnkammeret og den helt særlige måde, man har bevaret den smukke slotsruin på, vil med garanti tage pusten fra jer!

 

Udfold jeres forskelligheder

Opgaverne varierer mellem klassiske spørgsmål og adelige gætterier, visuelle fortolkninger og praktiske teamopgaver. Koldinghus er et levende stykke Danmarkshistorie på 750 år og samtidig en unik ramme om teambuilding, hvor historien er flyttet ind i den digitale verden. Sammen går I på opdagelse og bliver klogere på kongeborgens hemmeligheder - og på hinanden ikke mindst.

Martin Lotzkat

Account Manager

41 61 11 11

Seneste nyheder

Fremtidens ledere

I fremtiden skal man som leder være dygtig til at bestride en dobbeltrolle, hvor man dels er leder for sine medarbejdere, dels indgår i teams med dem. Balancen ligger i at man som leder skal være i stand til at agere på lige vilkår med de medarbejdere, man samtidig er leder for.

Læs hele artiklen

Det gode gruppepres

Et positivt gruppepres skaber de bedste resultater i ethvert team. CoastZone, som er Danmarks største teambuildingleverandør, opfordrer derfor til, at vi italesætter vores forventninger til hinanden

Læs hele artiklen

Kontakt os og hør hvad vi kan tilbyde

Ring på 70 77 00 77, mail på info@coastzone.dk eller bliv kontaktet

Bliv kontaktet