I kongernes fodspor

En dynamisk skattejagt

Scenen er sat for en dynamisk skattejagt og en spændende rejse tilbage i tiden… Forestil jer den gamle kongeborg som jeres spilleplade. Det er en spændende konkurrence, hvor I med kort og tablet ved hånden bevæger jer rundt i mindre teams. I navigerer imellem interessante checkpunkter og opgaver, der sætter jeres logik, paratviden og samarbejde på prøve - alt sammen i jagten på eftertragtede point.

 

Væk de gamle fortællinger til live

Alle sanser er i spil, og det er både sjovt og interessant, når I udfolder jeres samarbejde, viden og fantasi i dette atmosfærefyldte spil. De gamle fortællinger vækkes til live og skaber en anderledes og mærkbar energi i en ny æra. Både den intense dyst, den storslåede udsigt fra tårnkammeret og den helt særlige måde, man har bevaret den smukke slotsruin på, vil med garanti tage pusten fra jer!

 

Udfold jeres forskelligheder

Opgaverne varierer mellem klassiske spørgsmål og adelige gætterier, visuelle fortolkninger og praktiske teamopgaver. Koldinghus er et levende stykke Danmarkshistorie på 750 år og samtidig en unik ramme om teambuilding, hvor historien er flyttet ind i den digitale verden. Sammen går I på opdagelse og bliver klogere på kongeborgens hemmeligheder - og på hinanden ikke mindst.

Martin Lotzkat, Account Manager, CoastZone

Martin Lotzkat

Account Manager

41 61 11 11

Seneste nyheder

Nye datoer for Certificering i Everything DiSC®

Nu kan du igen blive certificeret i personprofilværktøjet Everything DiSC ® gennem CoastZone. Styrk dine HR-kompetencer, og bliv i stand til at facilitere udviklingsforløb med Everything DISC® .

Læs hele artiklen

CoastZone ansætter ny direktør

Når 2019 rundes af i CoastZone, er det ikke blot afslutningen på et rigtig godt år fuld af oplevelser og udvikling. Det er samtidig et farvel til direktør Simon Rønlev, der på eget ønske vælger at gå nye veje: ”Det er det rigtige tidspunkt for mig personligt og for CoastZone” siger han og fortsætter: ”For 5 år siden satte jeg mig et personligt mål om at udvikle forretningen og videreføre den særlige medarbejderkultur, vi har. Det mål har jeg nået. Nu har vi fundet den rette til at tage CoastZone videre på sin rejse”. Simon vil være en del af CoastZones team på udvalgte projekter frem til sommeren 2020.

Læs hele artiklen

Kontakt os og hør hvad vi kan tilbyde

Ring på 70 77 00 77, mail på info@coastzone.dk eller bliv kontaktet

Bliv kontaktet