High Performance Team

Teamtræning i praksis

Et High Performance Team er en gruppe, der gennem træning har udviklet sig til et team, som forstår at skabe og udnytte synergi. Et team der ikke blot formår at opnå succes, men at fastholde den i en uforudsigelig og foranderlig hverdag. Et team hvor alle arbejder mod det samme mål og kender hinandens svage og stærke sider. Hvor kvaliteten af teamets output er markant højere end summen af input fra de personer, der udgør teamet. Således bliver 1 + 1 = 3.

Thomas Liebe fortæller om teamudvikling med CoastZone

Udforsk jeres teams sande potentiale

Teamudvikling starter altid med en identifikation af, hvor I befinder jer lige nu og hvor, I ønsker at arbejde jer hen. For at blive et High Performance Team kræver det forståelse for, hvilke ressourcer medlemmerne i teamet har nu, og hvad I optimalt bør råde over. Da grupper består af mennesker, som alle er forskellige, findes der ikke to ens træningsforløb. Ud fra en grundig afstemning af forventninger, temperament og ønsker sammensætter vi præcis det forløb, der passer til jeres team, situation og mål. Vi viser vej til nyt potentiale og skaber et stærkt fundament for resultater.

 

Vejen til succes og udvikling

Vores tilgang til læring er praktisk; fordi vi alle har en naturlig kløft mellem tanke og handling, og fordi nøglen til varig forandring er evnen til at træde over denne kløft. Det gør vi enkelt, operationelt og opnåeligt. Vi inddrager lærerige teamøvelser og aktiviteter i naturen og omgivelserne til at skabe oplevelser og udbytte, der huskes og giver en direkte effekt i hverdagen. Vi ved, at den rette blanding af oplevelse og refleksion, træning og læring er den direkte vej til succes og udvikling.

Kontakt os og hør hvad vi kan tilbyde

Ring på 70 77 00 77, mail på info@coastzone.dk eller bliv kontaktet

Bliv kontaktet