Everything DiSC®

Styrken i forskelligheder

Everything DiSC® er et solidt og professionelt profilværktøj, som giver et værdifuldt indblik i jeres egne og hinandens styrker og potentialer. Med Everything DiSC® får I et nyt, fælles sprog til at forstå og tale om jeres specifikke interne udfordringer og styrker – og en lang række konkrete værktøjer og strategier til at arbejde konstruktivt med jeres forskelligheder. Gennem indsigt kan I udforske teamets sande potentiale

 

Udnyt teamets potentiale

CoastZone er partner i forlaget Wiley, som udvikler værktøjer og læringsforløb, der hjælper mennesker til at udvikle et større potentiale rent professionelt, herunder Everything DiSC. Spørgerammen i Everything DiSC® er adaptiv, hvilket gør, at spørgsmålene tilpasses undervejs til den enkeltes svar. Denne styrke gør jeres individuelle rapporter præcise og målbare.

Gennem jeres profiler får I indblik i, om I hver især er karakteriseret ved:

  • D - Dominans
  • i - Indflydelse
  • S - Stabilitet
  • C - Competence-søgning

Vi tror på styrken i forskelligheder, og lægger stor vægt på at forklare, hvorfor jeres team har brug for alle fire profiltyper for at være effektiv på vejen mod jeres mål.

 

Praktisk tilgang

I udfylder og modtager individuelle rapporter, som danner afsæt for det efterfølgende forløb med CoastZones konsulent. Vores tilgang til DiSC er praktisk, og vi bygger udvikling på både indsigt og træning. I et forløb med DiSC inddrager vi derfor konkrete øvelser, der tydeliggør jeres specifikke udfordringer og styrker. I lærer, hvordan I navigerer i modsatrettede adfærdsmønstre og finder styrken i den bredde, jeres team rummer.

Thomas Liebe

Team Training Manager | Partner

61 61 66 97

Kontakt os og hør hvad vi kan tilbyde

Ring på 70 77 00 77, mail på info@coastzone.dk eller bliv kontaktet

Bliv kontaktet