CoastZone Legene

Samarbejde i olympisk ånd

Siden 1896 har Citius - Altius - Fortius været synonym med glæde, dedikation, styrke og stolthed blandt sportsudøvere og fans verden over. Med respekt for traditionen og hinanden stræber alle nationer efter at blive hurtigere, højere og stærkere. I CoastZone Legene drager vi en interessant parallel mellem jeres egne teamværdier og grundpillerne i den gamle, stolte tradition. Grib stemningen og lad den særlige olympiske ånd krybe ind under huden på jer.

Succesoplevelser for hele teamet

Tillid, samarbejde og indsats

Ved første øjekast er brydning, håndbold, skydning, dans, gymnastik, atletik og cykling velkendte sportsgrene, men de traditionelle discipliner præsenteres på en ny og involverende måde med sjove twists. Der venter jer masser af succesoplevelser og fede udfordringer for alle, når I i en intens og energigivende konkurrence skal bringe alle ressourcer i spil og i fællesskab træffe beslutninger om strategi og nye discipliner. Tillid, samarbejde og dedikeret indsats bringer jer tættere på hinanden og tættere på en olympisk sejr.

 

Lad den olympiske stemning brede sig

Arenaen er omdrejningspunkt og mødested for alle teams og her bidrager touch skærme, visuelle effekter og tekniske virkemidler til den perfekte olympiske atmosfære. CoastZone Legene er et ideelt forløb til sommerfest eller kickoff, og der er mulighed for at tilføje personlig udsmykning og eventuelt en film fra en fantastisk dag.

Lad den olympiske ild brænde videre om aftenen og fuldend den begivenhedsrige dag med middag, fest og fejring. Vi hjælper gerne med at planlægge et brag af en afslutningsfest, som f.eks. kan indeholde præmieoverrækkelse med kåring af vinderteams og individuelle titler.

Simon Rønlev, CEO, CoastZone

Simon Rønlev

Business Development Manager

28 24 55 26

Kontakt os og hør hvad vi kan tilbyde

Ring på 70 77 00 77, mail på info@coastzone.dk eller bliv kontaktet

Bliv kontaktet