CoastZone Challenge

Teamdynamik og fælles succes

CoastZone Challenge er klassisk teambuilding under åben himmel, der får energien til at boble og samarbejdet til at spire. Med sjov og sund konkurrence som drivkraft gror jeres relationer gennem praktiske teamaktiviteter. Aktiviteterne kræver samarbejde og kommunikation, og I opdager, hvordan forskelligheder gør stærk. De fælles succesoplevelser ryster jer sammen og fremkalder masser af smil og high-fives.

Teambuilding for alle

Positive spor i jeres team

I lærer hinanden at kende på en sjov og anderledes måde, når I dyster i teams side om side. Jeres samarbejde udvikler sig, når I handler på de gode idéer sammen, og det sætter øjeblikkeligt positive spor i jeres team. I gør jer værdifulde erfaringer på tværs af forskelligheder, og vigtige sociale aspekter i jeres team underbygges.

 

Konkurrence hvor alle kan være med

Deltagerne inddeles i mindre teams og skal gennemføre en række aktiviteter placeret i området. Vi arbejder med små teams á 6-8 personer, fordi det giver den enkelte den bedste forudsætning for at bidrage aktivt til samarbejdet. I tæt dialog hjælper vi jer med at udvælge 5-6 forskellige aktiviteter, der understøtter jeres fokus og får teamets forskelligheder til at træde positivt frem. Med mere end 15 aktiviteter af praktisk, fysisk og logisk karakter at vælge mellem, er der rig mulighed for at kombinere dem i en sjov konkurrence, hvor alle kan være med.

 

Mange muligheder

Et CoastZone Challenge kan stå alene eller fungere som energigivende afbræk fra et intensivt møde, som indledende indspark til et kickoff-seminar eller som optakt til aftenens middag og samvær. CoastZone Challenge kan også med fordel kombineres med et High Performance foredrag og indgå som del af et teamudviklingsforløb, hvor I får mulighed for at træne de teoretiske strategier i praksis.

Ove Rokkedal, Sales Manager, CoastZone

Ove Rokkedal

Commercial Manager

53 53 58 97

Pris for 12 personer i 2 timer

9.500,- + moms

Pr. person derudover: 375,- + moms

Kontakt os og hør hvad vi kan tilbyde

Ring på 70 77 00 77, mail på info@coastzone.dk eller bliv kontaktet

Bliv kontaktet