Aktiv i naturen

Kajak, SUP, mountainbike, kickbike

Fornem roen på vandet, få pulsen op eller mærk adrenalinen suse gennem kroppen. Året rundt indbyder naturen til aktive oplevelser og udfordringer både til lands og til vands. Her bringes omgivelserne og teamet anderledes tæt på, og uanset niveau skærper aktiviteterne i uderummet jeres sanser og styrker relationerne mellem jer.

 

Kajak

Kom ud på vandet, fornem roen og mærk synergien, når I finder rytmen sammen. Sejlads giver succesoplevelser for både teamet og den enkelte. 

 

Team SUP

Stand Up Paddle (SUP) er en kombination af surfing og kajak. Stående på store team boards med plads til 6-7 personer træner I jeres teamwork i en sjov dyst.

 

Mountainbike

Efter en kort introduktion til tekniktræning, følger vi et alsidigt spor i området. Nyd naturen, mærk vinden og få pulsen op sammen.

 

Kickbike

Kickbiken er en sjov krydsning mellem et løbehjul og en mountainbike. Op ad bakkerne mærker I hjertet banke, og nedad får I masser af god fart på.

 

Størst muligt udbytte

Alt vores udstyr er af høj kvalitet, og I får den rette tekniktræning for det størst mulige udbytte. Vores instruktører følger jer hele vejen igennem og har fuld fokus på jeres sikkerhed. I kan kombinere aktiviteten med teamøvelser eller refleksion for at skabe endnu mere opmærksomhed omkring fællesskabet eller specifikke fokusområder.

Henrik Møller, HR Manager & Partner, CoastZone

Henrik Møller

HR | Partner

23 24 31 37

Pris for kajak for 12 personer i 2 timer

11.800,- + moms

Pr. person derudover: 525,- + moms

Seneste nyheder

Foredrag om High Performance

”Det hele handler om at skabe et godt arbejdsmiljø, hvor alle forstår, at man altid tilfører en værdi til fællesskabet. Det kan både være fagligt og adfærdsmæssigt. Og så skal vi have tillid til hinanden og droppe stoltheden, for den står i vejen for udviklingen. Vi skal have gode relationer, så man tør tage konflikter og derigennem komme frem til løsninger. Vi skal turde være os selv, også på arbejdspladsen”, understreger Henrik Møller. Sådan lyder udgangspunktet for dette spændende foredrag, hvor teamekspert, HR konsulent og partner i CoastZone, Henrik Møller, gør os klogere på mennesker, high performance og samarbejde.

Læs hele artiklen

Kickoff program og aktivitet

Et kickoff bruges til at skyde noget nyt i gang eller som motivator for at fortsætte det gode arbejde. Måske står I over for implementering af nye strategier, systemer, procedurer, produkter eller på anden vis en forandring, der berører mange eller alle? At komme godt fra start har afgørende betydning for at nå de opsatte mål.

Læs hele artiklen

Kontakt os og hør hvad vi kan tilbyde

Ring på 70 77 00 77, mail på info@coastzone.dk eller bliv kontaktet

Bliv kontaktet