Referencer

Med over 650 arrangementer årligt møder vi hver dag mange forskellige virksomheder, medarbejdere og grupper. Store som små, danske som udenlandske. Vi gør os umage og er stolte over at have en tilfredshedsrate på 9,2 ud af 10!

Her på siden kan du se et udvalg af vores referencer, se udtalelser fra tidligere kunder og få inspiration til jeres næste arrangement. Læs kundecases, og hør erfaringer fra COWI, Bisnode, OK og Impact i videoerne nedenfor. 

COWI om CoastZone som teambuildingleverandør

Teambuilding med OK

Bisnode om valg af CoastZone og Comwell

Mangeårigt samarbejde med FRESENIUS KABI

Som en del af udviklingen mod et high performance team, hvor vi i dag er en samling af forskellige grupper, understøttede praktiske øvelser budskaberne om, hvor vanskeligt samarbejde og kommunikation egentligt er – men også hvor essentielle de netop er. CoastZone matchede vores agenda med øvelser som karikerede disse udfordringer på en sjov og underholdende måde, og afviklet på en professionel måde hvor alle deltagere var engagerede i opgaverne. Ingen tvivl om, at CoastZone vil være en af vores foretrukne samarbejdspartnere i forhold til teamudvikling.
- Chris Larsen, Production Director, Kvik

Fantastisk engagement, styring og parathed fra CoastZone's side. Vi var trygge hele vejen igennem fra første møde, den løbende koordination og til event-gennemførelse. Jeg vil klart anbefale CoastZone.
- Michael Ellesgaard, HR Business Partner, Netto

CoastZone er anderledes end andre konsulenthuse. De er gode til at udfordre os og dygtige til at forstå vores kultur. De formår at gøre udvikling operationel og håndgribelig og er tæt på i hverdagen. De arbejder med en præcision og en nøjagtighed, der viser stor respekt for os som mennesker og virksomhed. Vi har valgt CoastZone som samarbejdspartner fordi vi kender vigtigheden af, at sætte handling bag ordene i hverdagen.
- Bjarne Riis, CEO, Crayon A/S

CoastZone har leveret et af de bedste arrangementer jeg hidtil har fået af en ekstern teambuilding leverandør. Der var en rigtig god balance mellem fagligt indhold, teambuilding aktivitet og løbende feedback af det vi havde gennemgået.
- Kathe Errity, Senior Assistant, Novo Nordisk

Aktiviteterne var spot on og faciliteret med stor sikkerhed, humor og overskud. Som arrangør af et stort firmaarrangement er jeg altid helt tryg, når CoastZone er inddraget.
- Anette Waldstrøm, BasCon

Super god og sjov dag med CoastZone. Kursuslederen var tydelig og relevant i sin kommunikation af både teori og praktik.
- Annette Nelbom, PA og Koordinator, Teknisk Afdeling, AFA JCDeacaux

Kontakt os og hør hvad vi kan tilbyde

Ring på 70 77 00 77, mail på info@coastzone.dk eller bliv kontaktet

Bliv kontaktet

Seneste nyheder

Kundecase - Brain Game med Netto

I sommeren 2018 afholdt CoastZone et rekordstort Brain Game for 700 Netto-medarbejdere. Læs mere om arrangementet, og bliv inspireret til jeres næste teamdag.

Læs hele artiklen

Servicetjek til teamet

Vi forventer, at individet og teamet performer hver dag og er klar til nye opgaver, deadlines og mål. Men performance skal vedligeholdes og udvikles. Læs hvordan, og se vores kampagnepris.

Læs hele artiklen