Referencer

Med over 600 arrangementer årligt møder vi hver dag mange forskellige virksomheder, medarbejdere og grupper. Store som små, danske som udenlandske. Vi gør os umage og er stolte over at have en tilfredshedsrate på 9,2 ud af 10!

Her på siden kan du se et udvalg af vores referencer, se udtalelser fra tidligere kunder og få inspiration til jeres næste arrangement. Hør erfaringer fra OK, Fresenius Kabi, Impact og Mannaz i videoerne nedenfor. 

COWI om CoastZone som teambuildingleverandør

Teambuilding med OK

Mødeaktiviteter med Mannaz

Bisnode om valg af CoastZone og Comwell

SUP-teambuilding med Impact

Teamudvikling til Race Across America

CoastZone har leveret et af de bedste arrangementer jeg hidtil har fået af en ekstern teambuilding leverandør. Der var en rigtig god balance mellem fagligt indhold, teambuilding aktivitet og løbende feedback af det vi havde gennemgået.
- Kathe Errity, Senior Assistant, Novo Nordisk

Aktiviteterne var spot on og faciliteret med stor sikkerhed, humor og overskud. Som arrangør af et stort firmaarrangement er jeg altid helt tryg, når CoastZone er inddraget.
- Anette Waldstrøm, BasCon

CoastZone er anderledes end andre konsulenthuse. De er gode til at udfordre os og dygtige til at forstå vores kultur. De formår at gøre udvikling operationel og håndgribelig og er tæt på i hverdagen. De arbejder med en præcision og en nøjagtighed, der viser stor respekt for os som mennesker og virksomhed. Vi har valgt CoastZone som samarbejdspartner fordi vi kender vigtigheden af, at sætte handling bag ordene i hverdagen.
- Bjarne Riis, CEO, Crayon A/S

Kontakt os og hør hvad vi kan tilbyde

Ring på 70 77 00 77, mail på info@coastzone.dk eller bliv kontaktet

Bliv kontaktet