Referencer

Med over 650 arrangementer årligt møder vi hver dag mange forskellige virksomheder, medarbejdere og grupper. Store som små, danske som udenlandske. Vi gør os umage og er stolte over at have en tilfredshedsrate på 9,2 ud af 10!

Her på siden kan du se et udvalg af vores referencer, læse kundecases, og høre erfaringer fra Fresenius Kabi, OK og Impact. 

Fresenius Kabi

OK

Impact


Det siger vores kunder

Fantastisk engagement, styring og parathed fra CoastZone's side. Vi var trygge hele vejen igennem fra første møde, den løbende koordination og til event-gennemførelse. Jeg vil klart anbefale CoastZone.

- Michael Ellesgaard, HR Business Partner, Netto

CoastZone har leveret et af de bedste arrangementer jeg hidtil har fået af en ekstern teambuilding leverandør. Der var en rigtig god balance mellem fagligt indhold, teambuilding aktivitet og løbende feedback af det vi havde gennemgået.

- Kathe Errity, Senior Assistant, Novo Nordisk

Super god og sjov dag med CoastZone. Kursuslederen var tydelig og relevant i sin kommunikation af både teori og praktik.

- Anette Nelbom, PA og Koordinator, Teknisk Afdeling, AFA JCDecaux

Til vores salgs kickoff var CoastZone arrangør. Forløbet var rigtig godt og professionelt sat op. Undervisernes gode humør og den måde de formåede at få alle engageret på tog alle kuldegysninger fra januar kulden. Søde og kompetente instruktører og meget professionelt sat op og eksekveret.

- Malene Dalgaard, Sagsudviklingschef, Elis part of Berendsen

Kontakt os og hør hvad vi kan tilbyde

Ring på 70 77 00 77, mail på info@coastzone.dk eller bliv kontaktet

Bliv kontaktet