Online teambuilding

De online medier er en fast og uundværlig del af vores hverdagsliv. Heller ikke inden for teambuilding er det nødvendigt at være fysisk sammen for at dyrke relationerne og mærke nærværet mellem kolleger. Når vi samler jer online, er det trygt, effektivt og miljøvenligt - og slet ikke spor trivielt eller inaktivt! 

Teambuilding uden grænser

Vi tilbyder teambuilding, der passer perfekt til det online format. Vær med hjemmefra, fra forskellige kontorer, hoteller eller konferencecentre. Læg det ind som energigivende afbræk i mødeagendaen eller brug 2-3 timer på at aktivere samarbejdet - alle kan være med og der er meget få begrænsninger!

Når vi skaber online teamoplevelser, er de fulde af liv og bevægelse. Ikke alene involverer de aktivitet, også læring. Med gennemtænkt logistik og værdiskabende spilelementer sikrer vi et godt udbytte. Læs mere om, hvad Let's Move, Let's Puzzle og Finding Atlantis kan, eller se nærmere på vores online udviklingsforløb - alle faciliteret på online mødeplatforme som Zoom og Google Meet. 

Bæredygtig mødeform med flere fordele

De såkaldte hybridmøder er kommet for at blive. Størstedelen af alle danske virksomheder har afdelinger i forskellige egne af landet og rundt om i verden. Det er dyrt at flytte folk, og behovet for kommunikation og fokus på bæredygtighed går kun én vej. Det gør hybridmøder oplagte, og med den rette planlægning er de både effektive og indholdsrige, miljøvenlige og besparende.

Det er ikke kun virksomhederne, der opprioriterer møderne online. Flere og flere konferencecentre tilbyder en professionel møderamme, der med brug af højteknologisk udstyr sikrer stabiliteten og kvaliteten i denne mødeform. Det giver jer fordelene af det fysiske såvel som det online møde: I samler hele eller dele af teamet på samme lokation, og involver afdelinger, kolleger og oplægsholdere andre steder fra - ja, fra hele verden, hvis I har brug for det. 

Professionelle løsninger i nært samarbejde

Som en del af disse møder tilbyder CoastZone aktive teamoplevelser og dialogværktøjer, der giver mødedeltagerne et energigivende pusterum, skaber variation og skærper fokus. Vi anbefaler at trække en parallel fra den faglige del af mødeagendaen til den aktive del af forløbet, da det er med til at forankre de budskaber, der er vigtige for jer at kommunikere på mødet.

Kontakt os og hør mere om, hvordan online teambuilding øger engagementet, aktiverer fællesskabet og underbygger faglige pointer. Vi guider jer også til, hvilke af vores samarbejdspartnere, der specialiserer sig i hybridmøder.

Ofte stillede spørgsmål 

Hvad får vi ud af online teambuilding? Online teambuilding kan tilføre ny energi til skærmmøderne, der nemt bliver monotome, inaktive og uden fokus på samvær. Det giver blandt andet mulighed for at træne kommunikation og praktisere et aktivt samarbejde på tværs af lokationer.

Hvordan fungerer online teambuilding? Alle online teambuilding aktiviteter foregår i et online møderum som for eksempel Zoom eller Google Meet. Hver enkelt deltager logger ind fra sin egen computer, og opgaven introduceres, når alle er samlet. Gennem hele forløbet er der teknisk support til rådighed. 

Hvad kræver online teambuilding? Online teambuilding kræver næsten ingenting. Den enkelte deltager skal blot have adgang til en computer, smartphone og stabilt internet.

Brian Eg

Account Manager

Gå på opdagelse i vores online aktiviteter

Med online teambuilding er der ingen begrænsninger

Let's Move

Saml medarbejderne på tværs af lokationer og træn kommunikationen. Let’s Move afspejler hverdagens velkendte udfordringer og bekræfter værdien af vidensdeling.
Hele landet
12 - 2000 personer
Udendørs
3 timer
Året rundt
kr. 7.900,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 325,-

Finding Atlantis

Træd ind i en god historie og oplev tæt samarbejde i det online escape room. Finding Atlantis er et dynamisk spil fyldt med kreativitet, konkurrence og gådeløsning.
Hele landet
12 - 2000 personer
Indendørs
2 timer
Året rundt
kr. 6.700,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 225,-

Let's Puzzle

I mødes online og stilles over for en bred vifte af udfordringer. Samarbejdet aktiveres via konkurrence, og I kan kun vinde, hvis alle teammedlemmer bringer viden og kompetencer i spil.
Hele landet
12 - 2000 personer
Udendørs
3 timer
Året rundt
kr. 7.900,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 325,-

Vi hjælper dig på vej