Online teambuilding

I en tid, hvor det både er sværere og vigtigere end nogensinde før at holde fokus på samvær og samarbejde, er online teambuilding et trygt og oplagt valg. Når I samler kollegerne og deler fælles energi, gør det en kæmpe forskel, men for mange er det et uoverskueligt puslespil, hvor brikkerne ændrer sig i takt med de officielle udmeldinger. Med online teambuilding kan du med ro i maven sende invitationerne afsted og glemme alt om forsamlingsforbud og last minute aflysning. 

I behøver ikke at vente - mød hinanden online

Vær med hjemmefra, fra forskellige kontorer eller lokationer - der er meget få begrænsninger! Vi gør brug af vores digitale værktøjskasse og skaber energigivende fællesoplevelser fuld af grin og konkurrence. Ikke alene er det sjovt - det er også lærerige oplevelser, der afspejler den nye virkelighed og hverdagens velkendte udfordringer. I får rig mulighed for at pudse kommunikationsformen af på sikker afstand af hinanden og mærke det nære samarbejde online. Gennemtænkt logistik og spil i små teams sikrer et godt udbytte.   

Hvad har I brug for netop nu?

Alle virksomheder, teams og medarbejdere står forskellige steder. Derfor indleder vi vores dialog med at finde ud af, hvor du og dit team befinder jer, og hvad I har mest brug for netop nu. Vi insisterer på, at vores oplevelser skal gøre en positiv forskel, og vi hjælper jer med at få øje på de muligheder, der stadig er for at være sammen. Med online teambuilding er der ingen grund til at vente - tiden gør det kun sværere at vende tilbage til et tæt og effektivt samarbejde.

Lad dig inspirere af vores teambuilding online, indendørs og udendørs.

Ove Rokkedal

Commercial Manager

Gå på opdagelse i vores online aktiviteter

Med online teambuilding er der ingen begrænsninger

Let's Move

Saml dine medarbejdere på tværs af lokationer, grin sammen og træn kommunikation. Let’s Move afspejler hverdagens velkendte udfordringer med kommunikation og bekræfter værdien af vidensdeling.
Hele landet
12 - 2000 personer
Udendørs
3 timer
Året rundt
kr. 7.900,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 325,-

Let's Puzzle

I mødes i det digitale univers og stilles over for en bred vifte af udfordringer. Samarbejdet aktiveres via konkurrence, og I kan kun vinde, hvis alle teammedlemmer bringes i spil og deler viden med hinanden.
Hele landet
12 - 2000 personer
Udendørs
3 timer
Året rundt
kr. 7.900,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 325,-

Game On

Skab tråd mellem arbejde og familieliv og styrk de kollegiale bånd. Med forskellige online spil kan du sætte dit team og deres familier i bevægelse på et ubegrænset antal lokationer. Hovedet, kreativiteten og teknikken må i spil for at løse de alsidige opgaver.
Hele landet
12 - 2000 personer
Udendørs
1 timer
Året rundt
kr. 6.700,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 225,-

Vi hjælper dig på vej