Indendørs teambuildingøvelser

Styrk samarbejdet i teams og den fælles forståelse af hinandens kompetencer gennem motiverende teambuilding. Hos CoastZone tilbyder vi et væld af udfordrende og medrivende indendørs teambuildingøvelser. Test blandt andet de ni intelligenser og samarbejde i vores hjernevridende Brain Game, bliv sat på prøve under tidspres i Rush Hour, eller træn orienteringen i forskellige GPS-eventyr. Du kan vælge blandt flere indendørs teambuildingøvelser, der passer til jeres mål for dagen.

Slip for den besværlige planlægning, og lad os arrangere den perfekte teambuilding dag for alle dine medarbejdere. Uanset hvordan, hvor og hvornår du ønsker at booste holdånden hos dit team, står vi klar til at arrangere medrivende indendørs teambuildingaktiviteter, hvor alle kan være med. Find mere inspiration til en udviklende teamdag lige her, eller kontakt os i dag, og lad os stable et udbytterigt firmaarrangement på benene for jer.

Styrk fællesskabet med indendørs teambuildingøvelser  

Uanset hvad jeres motivation for at prøve indendørs teambuildingøvelser er, står vi klar til at give jer optimal udbytte, hvad end det handler om kommunikation og samarbejde, personlig udvikling eller fornyet energi. Vores erfarne instruktører sørger for, at alle på teamet har en aktiv rolle, så I sammen øver jer i at udnytte styrken i jeres forskelligheder. Forskelligheder er nemlig en af teamets største ressourcer, når I formår at forene jeres kompetencer i arbejdet mod det fælles mål. Vores indendørs teambuilding øvelser byder blandt andet på:

 • Konkurrencer
 • Samarbejdsopgaver
 • Refleksionsopgaver

I har rig mulighed for at udfordre hele holdet og lære hinanden bedre at kende på både det personlige og samarbejdende plan. Vores indendørsaktiviteter har som regel et element af konkurrence, der har til formål at involvere og motivere alle deltagere. Tag blandt andet på skattejagt i fortiden ved Koldinghus, eller løs udfordrende gåder i grupper i vores online Finding Atlantis oplevelse.

Andre af vores indendørsaktiviteter er af mere reflekterende karakter med blandt andet værdifulde foredrag, hvor I får værktøjer til at forstå og kommunikere med hinanden. Alt i alt er vores ønske, at vores indendørs teambuildingøvelser skaber grobund for mere, så I har en god oplevelse, samtidig med at I rykker tættere på hinanden og tættere på at blive et High Performance Team.

Vi leverer skræddersyede indendørsaktiviteter

Alle virksomheder, teams og medarbejdere er forskellige, og derfor er det vigtigt for os at vide, hvem I er, inden vi arrangerer teambuilding for jer. Vi insisterer nemlig på, at vores indendørsaktiviteter skal gøre en forskel, hvad end jeres mål er:

 • At opnå bedre samarbejde
 • At træne kommunikation
 • At styrke sammenholdet 

Vores indendørsaktiviteter er ikke særligt fysisk krævende, men I kan med fordel reflektere over, om der er andre forhold, vi skal tage højde for. Hvis I har noget bestemt på ønskelisten, som du ikke kan finde her på siden, så er I altid velkomne til at kontakte os; så skræddersyr vi et program, der sikrer jer det størst mulige udbytte.

Kontakt os nu, og hør mere om vores indendørs aktiviteter

Vi kan afvikle vores indendørs aktiviteter på alle lokationer, så vi møder jer gerne på jeres adresse eller et andet sted, I foretrækker. Vi har også en lang række faste samarbejdspartnere, som kan skabe de perfekte rammer om enhver teambuilding aktivitet.

Vi arrangerer både indendørs og udendørs teambuilding, så I kan få lige præcis den type oplevelse, I ønsker. Med indendørs aktiviteter får du og dit team mulighed for spændende og fællesskabsstyrkende oplevelser uanset årstid og lokation. Brug os som jeres sparringspartner, så vi sammen kan finde netop den aktivitet, der opfylder jeres behov og ønsker til indendørs teambuilding. Kontakt os i dag, og få professionel vejledning hos Danmarks største teambuildingleverandør.

Mennesker der i fællesskab balancerer en lang pind på deres pegefingre under en indendørs aktivitet

Thomas Juul

Account Manager

Gå på opdagelse i vores indendørs aktiviteter

Med indendørs aktiviteter kan du og dit team træne jeres samarbejde uanset årstid og lokation
Fem mennesker står ved et rundt højbord mens de er i gang med teambuildingaktiviteten Brain Game

Brain Game

Konkurrence, fællesskab og vidensdeling er nøgleord, når I udfordres i De 9 Intelligenser. Opdag styrken i jeres forskelligheder og se teamets fulde potentiale.
9,4
Hele landet
8 - 2000 personer
Indendørs
3 timer
Året rundt
kr. 9.000,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 375,-
Trafiklys som illustration til teambuildingaktiviteten Rush Hour

Rush Hour

Rush Hour er et stemningsfyldt 1:1 brætspil, hvor I er levende brikker i storbyens fiktive trafikpropper. Her er samarbejde den absolutte gamechanger!
9,5
Hele landet
8 - 200 personer
Indendørs
2 timer
Året rundt
kr. 8.400,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 325,-
To mænd udstyret med opgaveark og en telefon er i gang med teambuildingaktiviteten GPS Adventure

GPS Adventure

God intern kommunikation er afgørende for, hvor godt jeres samarbejde fungerer i dagligdagen, og hvor hurtigt og problemfrit I når jeres mål.
9,5
Hele landet
8 - 500 personer
Indendørs
3 timer
Året rundt
kr. 11.600,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 550,-
Mand i blå skjorte holder foredrag for en række mennesker

Foredrag

Bliv udfordret i tanker og handlemønstre gennem nærværende foredrag. Vi kombinerer personlige fortællinger og ankerkendt teori med jeres fokusområder.
9,8
Hele landet
4 - 2000 personer
Indendørs
2 timer
Året rundt
Foto i fugleperspektiv af Koldinghus hvor man kan prøve teambuildingaktiviteten I kongernes fodspor

Teamwork gennem tid og rum

Rejs tilbage i tiden og oplev nye sider af historien og hinanden. Den gamle kongeborg Koldinghus er jeres spilleplade, når I løser opgaver og kommer tættere på hinanden.
9,2
Koldinghus, Kolding
8 - 200 personer
Indendørs
2 timer
Året rundt
kr. 7.900,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 325,-
Luftfoto af Tivoli København hvor man kan prøve teambuildingaktiviteten Tivoli GPS Adventure

Tivoli GPS Adventure

Træn kommunikation og vidensdeling, når I på tværs af kompetencer, adfærd og ikke mindst geografi skal løse opgaver og samle point i Tivoli.
9,5
Tivoli, København
8 - 500 personer
Indendørs
3 timer
Året rundt
kr. 11.600,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 550,-

Finding Atlantis

Træd ind i en god historie og oplev tæt samarbejde i det online escape room. Finding Atlantis er et dynamisk spil fyldt med kreativitet, konkurrence og gådeløsning.
9,4
Hele landet
12 - 2000 personer
Indendørs
2 timer
Året rundt
kr. 6.700,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 225,-

Let's Puzzle

Mød hinanden online og lad os præsentere jer for en bred vifte af udfordringer. Samarbejdet aktiveres via konkurrence, og I kan kun vinde, hvis alle i teamet bringer viden og kompetencer i spil.
9,5
Hele landet
12 - 2000 personer
Udendørs
3 timer
Året rundt
kr. 7.900,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 325,-

Let's Move

Saml medarbejderne på tværs af lokationer - fysisk såvel som online - og træn kommunikationen. Let’s Move afspejler hverdagens velkendte udfordringer og bekræfter værdien af vidensdeling.
9,2
Hele landet
12 - 2000 personer
Udendørs
3 timer
Året rundt
kr. 7.900,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 325,-

Få mere inspiration til teambuilding

 • I en skov i Jylland er en gruppe mennesker i færd med at samle performance puzzle som er en udendørs teambuilding aktivitet

  Udendørs aktiviteter

  Med udendørs aktiviteter kan du og dit team styrke fællesskabet og lære hinanden bedre at kende.
  Læs mere
 • En stor hal som lokation for forsamling af flere hundrede mennesker

  Lokationer

  Vi dækker teambuilding i hele landet og møder jer dér, hvor I er. Vi kommer gerne ud på jeres egen adresse eller hjælper med at finde den optimale lokation.
  Læs mere
 • En stor gruppe mennesker som er samlet i anledning af teambuilding

  Vælg anledning til teambuilding

  Hvorfor skal teamet samles? Her på siden finder du inspiration til en række populære anledninger, hvor mange virksomheder ønsker teambuilding.
  Læs mere

Vi hjælper dig på vej