Indendørs aktiviteter

Vi arrangerer både indendørs og udendørs teambuilding, så I kan få lige præcis den type oplevelse, I ønsker. Med indendørs aktiviteter får du og dit team mulighed for spændende og fællesskabsstyrkende oplevelser uanset årstid og lokation. Nederst på siden kan du gå på opdagelse i vores indendørs aktiviteter. Brug os som sparringspartner, så vi sammen kan finde den aktivitet, der opfylder jeres behov.

Vi hører også gerne fra dig, hvis I har noget på ønskelisten, som du ikke kan finde her på siden; så skræddersyr vi et program, der sikrer jer det størst mulige udbytte.

De aktiviteter, vi arrangerer indenfor, kan vi afvikle på alle lokationer, så vi møder jer gerne på jeres adresse eller et andet sted, I foretrækker. Vi har også en lang række faste samarbejdspartnere, som kan skabe de perfekte rammer om enhver aktivitet.

Hvem er I, og hvad har I brug for?

Alle virksomheder, teams og medarbejdere er forskellige, og derfor er det vigtigt for os at vide, hvem I er, inden vi arrangerer teambuilding for jer. Vi insisterer nemlig på, at vores aktiviteter skal gøre en forskel - hvad end jeres mål er bedre samarbejde, at træne kommunikation eller "bare" at styrke sammenholdet gennem en god, fælles oplevelse.

Vores indendørs aktiviteter er ikke særligt fysisk krævende, men I kan med fordel reflektere over, om der er andre forhold, vi skal tage højde for.

Konkurrence, refleksion og samarbejde

Vores indendørs aktiviteter har som regel et element af konkurrence, der involverer og motiverer alle deltagere. Vores erfarne instruktører sørger for, at alle på teamet har en aktiv rolle, så I sammen øver jer i at udnytte styrken i jeres forskelligheder. Forskelligheder er nemlig en af teamets største ressourcer, når I formår at forene jeres kompetencer i arbejdet mod det fælles mål.

Andre af vores indendørs aktiviteter er af mere reflekterende karakter, hvor I får værktøjer til at forstå og kommunikere med hinanden. Alt i alt er vores ønske, at teambuilding med os skaber grobund for mere, så I har en god oplevelse, samtidig med at I rykker tættere på hinanden og tættere på at blive et high performance team.

Mennesker der i fællesskab balancerer en lang pind på deres pegefingre under en indendørs aktivitet

Ove Rokkedal

Commercial Manager

Gå på opdagelse i vores indendørs aktiviteter

Med indendørs aktiviteter kan du og dit team træne jeres samarbejde uanset årstid og lokation
Fem mennesker står ved et rundt højbord mens de er i gang med teambuildingaktiviteten Brain Game

Brain Game

Konkurrence, fællesskab og vidensdeling er nøgleord, når I udfordres i De 9 Intelligenser. Opdag styrken i jeres forskelligheder og se teamets fulde potentiale.
9,4
Hele landet
8 - 2000 personer
Indendørs
3 timer
Året rundt
kr. 9.000,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 375,-
Trafiklys som illustration til teambuildingaktiviteten Rush Hour

Rush Hour

Rush Hour er et stemningsfyldt 1:1 brætspil, hvor I er levende brikker i storbyens fiktive trafikpropper. Her er samarbejde den absolutte gamechanger!
9,4
Hele landet
8 - 200 personer
Indendørs
2 timer
Året rundt
kr. 8.400,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 325,-
To mænd udstyret med opgaveark og en telefon er i gang med teambuildingaktiviteten GPS Adventure

GPS Adventure

God intern kommunikation er afgørende for, hvor godt jeres samarbejde fungerer i dagligdagen, og hvor hurtigt og problemfrit I når jeres mål.
9,5
Hele landet
8 - 500 personer
Indendørs
3 timer
Året rundt
kr. 11.600,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 550,-
Mand i blå skjorte holder foredrag for en række mennesker

Foredrag

Bliv udfordret i tanker og handlemønstre gennem nærværende foredrag. Vi kombinerer personlige fortællinger og ankerkendt teori med jeres fokusområder.
9,7
Hele landet
4 - 2000 personer
Indendørs
2 timer
Året rundt
Foto i fugleperspektiv af Koldinghus hvor man kan prøve teambuildingaktiviteten I kongernes fodspor

I kongernes fodspor

Rejs tilbage i tiden og oplev nye sider af historien og hinanden. Den gamle kongeborg Koldinghus er jeres spilleplade, når I løser opgaver og kommer tættere på hinanden.
9,2
Koldinghus, Kolding
8 - 200 personer
Indendørs
2 timer
Året rundt
kr. 7.900,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 325,-
Luftfoto af Tivoli København hvor man kan prøve teambuildingaktiviteten Tivoli GPS Adventure

Tivoli GPS Adventure

Træn kommunikation og vidensdeling, når I på tværs af kompetencer, adfærd og ikke mindst geografi skal løse opgaver og samle point i Tivoli.
9,5
Tivoli, København
8 - 500 personer
Indendørs
3 timer
Året rundt
kr. 11.600,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 550,-

Finding Atlantis

Træd ind i en god historie og oplev tæt samarbejde i det online escape room. Finding Atlantis er et dynamisk spil fyldt med kreativitet, konkurrence og gådeløsning.
Hele landet
12 - 2000 personer
Indendørs
2 timer
Året rundt
kr. 6.700,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 225,-

Let's Puzzle

I mødes online og stilles over for en bred vifte af udfordringer. Samarbejdet aktiveres via konkurrence, og I kan kun vinde, hvis alle teammedlemmer bringer viden og kompetencer i spil.
Hele landet
12 - 2000 personer
Udendørs
3 timer
Året rundt
kr. 7.900,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 325,-

Let's Move

Saml medarbejderne på tværs af lokationer og træn kommunikationen. Let’s Move afspejler hverdagens velkendte udfordringer og bekræfter værdien af vidensdeling.
Hele landet
12 - 2000 personer
Udendørs
3 timer
Året rundt
kr. 7.900,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 325,-

Få mere inspiration til teambuilding

 • I en skov i Jylland er en gruppe mennesker i færd med at samle performance puzzle som er en udendørs teambuilding aktivitet

  Udendørs aktiviteter

  Med udendørs aktiviteter kan du og dit team styrke fællesskabet og lære hinanden bedre at kende.
  Læs mere
 • En stor hal som lokation for forsamling af flere hundrede mennesker

  Lokationer

  Vi dækker teambuilding i hele landet og møder jer dér, hvor I er. Vi kommer gerne ud på jeres egen adresse eller hjælper med at finde den optimale lokation.
  Læs mere
 • En stor gruppe mennesker som er samlet i anledning af teambuilding

  Vælg anledning til teambuilding

  Hvorfor skal teamet samles? Her på siden finder du inspiration til en række populære anledninger, hvor mange virksomheder ønsker teambuilding.
  Læs mere

Vi hjælper dig på vej