Oplevelser i en forandret hverdag

COVID-19 har medført store forandringer i vores samfund, privat og i vores arbejdsliv. Det påvirker og udfordrer os på mange forskellige måder. Uanset hvor I står som virksomhed, og hvad I oplever som organisation, skal I videre sammen som team på ændrede vilkår. Behovet for nærvær og fællesskab er stort, men kræver langt mere planlægning og flere alternativer end vi før har været vant til. Det kan være rigtig svært at overskue på egen hånd. 

Vent ikke med at pleje fællesskabet

Både online og fysisk kan vi gøre en stor forskel i dit team. Hele situationen med uvished og konsekvenser er svær at rumme, og derfor ser vi først og fremmest vores opgave som rådgivende; hvilke muligheder har I og hvad vil de enkelte løsninger tilføre jeres team? Den mest naturlige reaktion er for mange at udskyde og afvente, og det forstår vi godt; det virker simpelthen for uoverskueligt! Dog vil vi på det varmeste anbefale, at I alligevel søger sparring og overvejer jeres muligheder - det er uden tvivl bedre for dig og dit team på kort og lang sigt, at I aktivt gør noget, frem for at vente med det hele.

Én ting er de sikkerhedsmæssige foranstaltninger og logistiske forhold. Én anden ting er at få skabt et arrangement, som taler ind i den virkelighed, som du og dit team befinder jer i gennem de mange forandringer. Måske trænger I mest af alt til at have det sjovt sammen og dyrke det fællesskab, som har været på pause så længe? Måske er der behov for et mere målrettet kig på samarbejdet og den mentale trivsel? Dét, og det meste herimellem, kan vi hjælpe jer med - vi er kun et opkald væk, og sparringen er selvfølgelig uforpligtende. 

Du kan også starte med at lade dig inspirere af de konkrete indsatser nedenfor, der tilgodeser de nuværende behov og krav om sikkerhed. 

Sammen online eller i trygge, fysiske rammer

Har I svært ved at mødes, gør vi det muligt at opleve fælleskabet online - fra hjemmekontorer og på tværs af afdelinger i ind- og udland. I kan samle et ubegrænset antal medarbejdere, og vi garanterer god energi, bevægelse og et godt udbytte. Læs mere om mulighederne indenfor online teambuilding og dyrk det sociale samvær.  

Ønsker I at samles fysisk, samarbejder vi med landets førende hoteller og konference venues, så uanset hvor I befinder jer, er der trygge rammer inden for rækkevidde. Se for eksempel vores oversigt over samarbejdspartnere, og find inspiration i vores konkrete COVID-19-mødeløsning på FÆNGSLET. Ønsker I at gennemføre forløbet på egen matrikel, eller har I selv forslag til lokation, hjælper vi selvfølgelig stadig med det alt det praktiske. For når der er styr på praktikken, kan udviklingen få plads.

Din og dit teams sikkerhed er som altid vores 1. prioritet på arrangementer, og med den nuværende smittefare har vi naturligvis udvidet vores sikkerhed på alle områder. Hvis I mødes fysisk, sørger vi eksempelvis for, at alle arbejder i små teams med god plads omkring sig - primært udendørs og ellers indendørs efter alle gældende retningslinjer. Alle smitterisikoer kalkulerer vi med, og hver enkelt logistikplan er nøje gennemtænkt. Læs mere om vores sikkerhed.

Ove Rokkedal

Commercial Manager

Sikkerhed og COVID-19 retningslinjer

Din sikkerhed er 1. prioritet. Fysisk og mentalt skal du og dit team føle tryghed, og under COVID-19 følges alle gældende retningslinjer. Se hvordan.
Læs mere

Personalearrangement i trygge rammer

Dine medarbejdere har brug for at være sammen for at genetablere den fælles motivation og de nære relationer. Som de fleste andre, gør du dig nok mange tanker om dette møde: Er det sikkert? Hvad skal vi lave? Hvor skal vi være? Kan det overhovedet lade sig gøre? Ja, det kan det! Vi hjælper jer med at finde den rigtige løsning, der gør det muligt for jer at være sammen. Vi har styr på sikkerhed, logistik og alle gældende retningslinjer, så I kan finde tryghed i det fysiske fællesarrangement eller motivation i ét af vores online forløb.

Vær klar til dialog

Det er afgørende for din virksomhed at bruge tid på den uformelle såvel som den faglige snak. Perioderne væk fra arbejdspladsen og den store usikkerhed har skabt en usynlig barriere, og alle har brug for at finde sig selv og hinanden i en forandret hverdag. Trygheden skal genskabes, rollerne genfindes og alle skal tilbage på sporet. Det kan ikke nytte noget at tro, at alle er parate til at fokusere på nye mål og forretningsfremtid - der må andre refleksioner til først. Med et interaktivt dialogspil på tablets startes og styres samtalen. Dialogens omdrejningspunkter er I med til at målrette, så vi rammer direkte ind i jeres virkelighed. Vi supplerer med de spørgsmål, som er væsentlige at stille omkring den mentale sundhed og omstilling gennem store forandringer.

Hold teamånden vedlige på afstand

Hvis I arbejder på distancen eller har afdelinger flere steder i landet, kan du med stor fordel holde gejsten oppe med konkurrence via smartphones og tablets. På et ubegrænset antal lokationer samles små teams á max 4 personer, og den interaktive pointjagt går i gang. Ruten udendørs planlægger teamet selv, og med blot 100 meter mellem hver opgave, er der nok at se til: Svar på spørgsmål, tænk logisk, vær kreativ, skyd fotos, nyd samværet og den friske luft. Chat med hinanden undervejs og mærk stemningen på tværs af landet. Der er garanti for godt humør og høj intensitet - og ikke mindst spænding og grin, når vinderteamet kåres og de mange sjove fotos deles. Det er muligt at tilvælge 10 spørgsmål målrettet virksomheden, der tilfører oplevelsen relevant refleksion.

Husk dine kolleger derhjemme

De af dine medarbejdere, der klarer arbejdet fra privaten, har om nogen brug for din opmærksomhed. Det er en ensom situation, og for megen tavshed gør kun afstanden mellem jer større. Med en lille opmærksomhed kan du vise, at dine medarbejdere er savnede, og at jeres relation har betydning. Det er en gave, der giver adgang til et online familiespil, hvor det for børn og voksne gælder om at løse opgaver og hente point i det fri. Alt det kræver er en smartphone. Modspillerne er kollegernes familier, og ved næste online fællesmøde kan I dele den gode energi og et hav af sjove familiebilleder.

Læs mere om vores COVID-19 indsatser og tiltag

 • Mand stabler sten oven på hinanden som billede på balanceret lederudvikling

  Udvikling trods COVID-19

  COVID-19 har medført store forandringer for samfund, virksomheder og medarbejdere. Vi hjælper dig og dit team videre med målrettet udvikling og sparring.
  Læs mere
 • Sikkerhed og COVID-19 retningslinjer

  Din sikkerhed er 1. prioritet. Fysisk og mentalt skal du og dit team føle tryghed, og under COVID-19 følges alle gældende retningslinjer. Se hvordan.
  Læs mere
 • Online teambuilding

  I behøver ikke at vente - mød hinanden online! Saml dit team online til en sjov og energigivende oplevelse, der styrker kommunikationen og samarbejdet.
  Læs mere

Vi hjælper dig på vej