Oplevelser i en forandret hverdag

Der er sket store forandringer i vores samfund, privatliv og arbejdsliv under og på bagkant af COVID-19. Selvom flere og flere restriktioner lempes, er mange virksomheder fortsat påvirket og udfordret. Behovet for nærvær og fællesskab er stort, men virker sværere, end vi før har været vant til. Uanset hvor I står, og hvad I oplever som organisation, skal I videre sammen som team på andre vilkår. Lad os hjælpe dig og dit team med at komme godt videre og overskue de gældende restriktioner og nye alternativer.

Tiden er inde til at pleje fællesskabet

Både online og fysisk kan vi gøre en stor forskel i dit team. Vi hjælper dig med at få overblik over de forskellige muligheder, og hvad de enkelte løsninger vil tilføre dit team. Vi har ventet længe på genåbningen, hvilket har skabt afstand fysisk og mentalt, og vi vil på det varmeste anbefale, at I søger sparring for at vende godt tilbage til fællesskabet.

Én ting er de sikkerhedsmæssige foranstaltninger og logistiske forhold - en anden er at vælge teambuilding, der matcher jeres nuværende situation. Måske trænger I mest af alt til at have det sjovt sammen og dyrke det fællesskab, som har været på pause så længe? Måske er der behov for et mere målrettet servicetjek af samarbejdet og den mentale trivsel? Dét, og det meste herimellem, kan vi hjælpe jer med - vi er kun et opkald væk, og sparringen er selvfølgelig uforpligtende. 

Er du mere på udkig efter forløb, der kan genskabe den teamudvikling, I før COVID-19 stod foran eller allerede havde sat gang i, finder du flere forskellige udviklingsmuligheder her.

Mød hinanden online

Har I stadig svært ved at mødes, gør vi det muligt at opleve fælleskabet online - fra hjemmekontorer og på tværs af afdelinger i ind- og udland. Det kan også være, I ønsker at fastholde den online mødeform på baggrund af gode COVID-19 erfaringer. I dette hybridunivers kan I samle et ubegrænset antal medarbejdere, og vi garanterer god energi, aktiv bevægelse og et godt udbytte. Læs mere om mulighederne inden for online teambuilding og dyrk det sociale samvær på fysisk afstand.  

Vær fysisk sammen i trygge rammer

Er I klar til at møde hinanden ansigt til ansigt, samarbejder vi med landets førende hoteller, venues og konferencecentre. Uanset hvor I befinder jer, er der trygge rammer inden for rækkevidde - se vores oversigt over samarbejdspartnere. Ønsker I at gennemføre arrangementet på egen matrikel, eller har I selv et forslag til lokation, hjælper vi selvfølgelig stadig med alt det praktiske. Med styr på praktikken, bliver der plads til bevægelsen i dig og dit team.

Jeres sikkerhed er vores 1. prioritet

På arrangementer er din og dit teams sikkerhed som altid vores 1. prioritet, og på grund af COVID-19 er vores sikkerhed naturligvis udvidet på alle områder. Hvis I mødes fysisk, sørger vi eksempelvis for, at alle arbejder i små teams med god plads omkring sig - primært udendørs og ellers indendørs efter alle gældende retningslinjer. Vi kalkulerer med alle smitterisikoer, og hver enkel logistikplan er gennemtænkt. Læs mere om vores sikkerhed.

Ove Rokkedal

Commercial Manager

Sikkerhed og COVID-19 retningslinjer

Din sikkerhed er som altid vores 1. prioritet. Fysisk og mentalt skal du og dit team føle tryghed fra start til slut, og vi følger naturligvis alle gældende COVID-19 retningslinjer. Se hvordan.
Læs mere

Teambuilding i kølvandet på COVID-19

 • Mand stabler sten oven på hinanden som billede på balanceret lederudvikling

  Udvikling trods COVID-19

  COVID-19 har medført stor afstand fysisk og mentalt. Vi hjælper dig og dit team godt videre med sparring og målrettet udvikling, så I kan genskabe trivsel og fokus på resultater.
  Læs mere
 • Sikkerhed og COVID-19 retningslinjer

  Din sikkerhed er som altid vores 1. prioritet. Fysisk og mentalt skal du og dit team føle tryghed fra start til slut, og vi følger naturligvis alle gældende COVID-19 retningslinjer. Se hvordan.
  Læs mere
 • Online teambuilding

  Det behøver hverken være trivielt eller inaktivt at mødes online. Saml dit team til en energigivende oplevelse, der styrker kommunikation og samarbejde.
  Læs mere

Vi hjælper dig på vej