Oplevelser under og efter COVID-19

Der er ingen tvivl om, at COVID-19 har medført store forandringer for virksomheder og medarbejdere landet over. Nogle har oplevet afskedigelser, andre har modsat haft fremgang, og mange har ”bare” været adskilt rigtig længe.

Uanset hvor I står, skal I videre sammen som team. Behovet for at være fysisk sammen og se hinanden i øjnene har sjældent været større.

Få gang i teamet gennem fælles oplevelser

Behovet for socialt samvær er stort. Den slags samvær som ikke involverer en online mødeplatform. Men måske er du usikker på, hvordan det skal foregå i praksis? Hvordan du skaber et arrangement, som lever op til myndighedernes retningslinjer, og hvor medarbejderne føler sig trygge ved at deltage.

Én ting er de sikkerhedsmæssige foranstaltninger og logistiske forhold. Én anden ting er at få skabt et arrangement, som taler ind i den nye virkelighed, du og dit team befinder jer i oven på den seneste tids forandringer. Måske trænger I bare til at have det sjovt sammen og dyrke det fællesskab, som har været sat på pause så længe.

Vi er kun et opkald væk og lytter hellere end gerne til jeres behov og udfordringer, så vi kan skabe det arrangement, som gør en forskel i jeres nye hverdag. Du kan også starte med at lade dig inspirere af vores 4 konkrete indsatser nedenfor, der alle er tilpasset den usædvanlige situation. 

Vi tilbyder også målrettet sparring og udvikling, hvis du eller dit team har brug for at genfinde det faglige fokus og få samarbejdet op i gear igen.

Arrangement i trygge rammer

Vi samarbejder med landets førende hoteller og konference venues, så uanset hvor du befinder dig, er der trygge rammer inden for rækkevidde. Se for eksempel vores oversigt over samarbejdspartnere, og find inspiration i vores konkrete COVID-19-mødeløsning på FÆNGSLET. Ønsker I at afholde arrangementet på egen matrikel, eller har du selv forslag til lokation, hjælper vi selvfølgelig stadig med det praktiske. For når der er styr på det, kan fællesskabet få plads.

Din og dit teams sikkerhed er som altid vores 1. prioritet på arrangementer, og med den nuværende smittefare har vi naturligvis udvidet vores sikkerhed på alle områder. For eksempel sørger vi for, at alle arbejder i små teams med god plads omkring sig – primært udendørs og ellers indenfor i store møderum med god afstand mellem borde og stole. Og vi desinficerer selvfølgelig arrangementsmateriale, så alle overflader er smittefrie. Kort sagt sikrer vi en gennemtænkt logistikplan med fysisk distance og social nærhed fra ankomst til afslutning.

Priser ekskl. moms for 2020 og evt. transporttillæg.

 

Ove Rokkedal

Commercial Manager
Nærbillede af bluse med CoastZones logo

Lær os bedre at kende

I CoastZone bringer vi mennesker i spil og dyrker High Performance Team tanken. Vi leverer oplevelser og udvikling både i og uden for Danmark.
Læs mere

Personalearrangement i trygge rammer

Dine medarbejdere har brug for at være fysisk sammen for at genetablere den fælles motivation og de nære relationer. Som de fleste andre, gør du dig nok mange tanker om dette møde: Er det sikkert? Hvad skal vi lave? Hvor skal vi være? Kan det overhovedet lade sig gøre? Ja, det kan det! Om I er 10, 50 eller flere, gør vi det muligt for jer at være sammen. Vi har styr på sikkerhed, logistik og alle gældende retningslinjer, der hjælper dig og dit team med at finde tryghed i det første, fysiske fællesarrangement. Den uformelle snak har stor værdi lige nu, og den får I, når I vælger én af følgende oplevelser: 1. Bålhygge og fællessang - 2. Faglig refleksion og praktiske teamøvelser - 3. Havehygge og spil. Teamdag / kontakt os og hør mere om oplevelserne, tid, sted og pris.

Vær klar til dialog på første arbejdsdag

Det er afgørende for din virksomheds opstart at bruge den første dag på at stille medarbejderne de rigtige spørgsmål. Perioden væk fra arbejdspladsen har skabt en barriere, og alle har brug for at genfinde sig selv og hinanden. Trygheden skal genskabes og medarbejderne tilbage på sporet, hvilket gør den uformelle snak væsentlig. Tro ikke, at de som det første er klar til at fokusere på nye mål og forretningsfremtid. Med et interaktiv dialogspil starter snakken, fx: Hvad har vi lært af perioden? Hvad er retningslinjerne i vores nye virkelighed? Hvad savner du svar på for at føle dig tryg? Dialogen foregår i små teams á max 4 personer med anbefalet afstand og brug af vores eller egne tablets. Interaktivt dialogspil / 1,5-2 timer / kr. 5.000,- + kr. 550,- pr. team.

Hold teamånden vedlige på afstand

Hvis I fortsat arbejder på distancen eller har afdelinger flere steder i landet, kan du med stor fordel holde gejsten oppe med konkurrence via smartphones og tablets. På et ubegrænset antal lokationer samles små teams á max 4 personer, og den interaktive pointjagt går i gang. Ruten udendørs planlægger teamet selv, og med blot 100 meter mellem hver opgave, er der nok at se til: Svar på spørgsmål, tænk logisk, vær kreativ, skyd fotos, nyd samværet og den friske luft. Chat med hinanden undervejs og mærk stemningen på tværs af landet. Vinderen kåres online og billedgalleriet gøres tilgængeligt for alle. Det er muligt at tilvælge 10 spørgsmål målrettet virksomheden, der er med til at skabe relevant refleksion. Outdoor tablet spil / 1,5-2 timer / kr. 4.000,- + kr. 275,- pr. team.

Husk dine kolleger derhjemme

De af dine medarbejdere, der enten er hjemsendte eller klarer arbejdet fra privaten, har om nogen brug for din opmærksomhed. Det er en utryg situation, og for megen tavshed gør kun afstanden til virksomheden større for den enkelte. Med en lille opmærksomhed kan du vise, at medarbejderne er savnede og jeres relation har betydning. Din gave giver adgang til et online familiespil med eget firmalogo, hvor det gælder om at løse opgaver og hente point i det fri. Alt det kræver, er en smartphone, og opgaverne er for alle aldre. Modspillerne er kollegernes familier, og ved næste online fællesmøde kan I dele den gode energi og et hav af sjove familiebilleder. Online familiespil / 1,5 time / kr. 4.000,- + kr. 225,- pr. familie.

Læs mere om vores COVID-19 indsatser og tiltag

 • Mand stabler sten oven på hinanden som billede på balanceret lederudvikling

  Målrettet udvikling efter COVID-19

  Der er ingen tvivl om, at COVID-19 har medført store forandringer for virksomheder og medarbejdere landet over. Vi hjælper dig og dit team videre med målrettet udvikling og sparring.
  Læs mere
 • Se vores COVID-19 retningslinjer

  I forbindelse med COVID-19 følger vi de danske myndigheders påbud og anbefalinger, Læs her om de konkrete tiltag, vi har gjort, så vi kan passe på hinanden under teambuilding.
  Læs mere
 • Ny mødeløsning på FÆNGSLET

  For at imødekomme situation omkring COVID-19 har vi sammen med FÆNGSLET skabt en ny mødeform, som tilfører mødet både værdi og tryghed.
  Læs mere

Vi hjælper dig på vej