Smilende mennesker og i midten en kvinde med hænderne over hovedet som fejrer sin succes i teambuildingaktiviteten Viljens Vej

Thomas Juul

Account Manager
Super godt arrangeret - fuldstændig som vi havde ønsket.

Helle Løvind

Secretary, Burmeister & Wain Scandinavian Contractor A/S

Viljens Vej

FÆNGSLET, Horsens
4 - 400 personer
Udendørs
2 timer
Året rundt
kr. 8.860,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 405,-

Oplev outdoor escape

Kom helt tæt på fortidens opfindsomhed og finurlige hændelser, og lad jer overraske af tragiske fakta fra livet i fangenskab. Gennem mere end 150 år hjemsøgte drømmen om frihed tugthusets indsatte dag og nat, og de havde evigheder til at udtænke den geniale flugt. Nu er det jeres tur! Hvordan vil I bryde tidens lænker i dette enestående udendørs escape room?

Vejen ud i det fri

I arbejder i små teams og har med en tablet i hånden et virtuelt kort over fængselsområdet. Værktøjet viser sig essentielt på vejen ud i det fri… GPS-aktiverede historier og opgaver toner frem på skærmen, når I krydser ét af fortidens gerningssteder. Rigtige løsninger kaster både point og energi af sig, imens I samtidigt får nye ledetråde til potentielle flugtveje.

Samarbejde og dekryptering

Viljens Vej bygger på samarbejde og kommunikation. Ved at bringe alle teamets kræfter i spil, får I øje på endnu flere af de vigtige detaljer. Måske skal I bryde en kryptisk kode for at få adgang til nøglekort eller mobiltelefon? Pusle ord eller tal for at få fingre i flugtkongen Lorentzens hjemmelavede nøgle eller andet nyttigt værktøj? Uret tikker, og I må handle! Forvent at opleve nye sider af historien og af hinanden.

Sikkerhed er vores 1. prioritet

Vi passer rigtig godt på jer. Fysisk og mentalt er jeres sikkerhed altid vores 1. prioritet. Det gør vi os umage med, at I kan se, høre og mærke.

Alle priser er opgivet eksklusiv moms.

Andre aktiviteter

Se hvad vi ellers har at byde på
 • Kvinde firer sig på tværs af en fængselsgård under teambuildingaktiviteten Fangeflugten

  Fangeflugten

  Fangeflugten er en energigivende teamoplevelse, hvor I sammen skal løse opgaver og være opfindsomme for at flygte fra FÆNGSLET's autentiske rammer.
  Læs mere
 • Fem mennesker står ved et rundt højbord mens de er i gang med teambuildingaktiviteten Brain Game

  Brain Game

  Konkurrence, fællesskab og vidensdeling er nøgleord, når I udfordres i De 9 Intelligenser. Opdag styrken i jeres forskelligheder og se teamets fulde potentiale.
  Læs mere
 • To mænd udstyret med opgaveark og en telefon er i gang med teambuildingaktiviteten GPS Adventure

  GPS Adventure

  God intern kommunikation er afgørende for, hvor godt jeres samarbejde fungerer i dagligdagen, og hvor hurtigt og problemfrit I når jeres mål.
  Læs mere

Vi hjælper dig på vej