Smilende mennesker og i midten en kvinde med hænderne over hovedet som fejrer sin succes i teambuildingaktiviteten Viljens Vej

Jakob Blok Grabow

Chief Executive Officer | HR
Super veltilrettelagt arrangement, god variation og sværhedsgrad i spørgsmål og emner, der betød, at alle var med. Professionel introduktion på engelsk, fantastisk afslutning i den gamle celle, hvor de, der ønskede det, kunne få lidt mere historie omkring fængslet. Tak for et super arrangement!

Camilla Kristensen

Specialkonsulent, Aalborg Universitet

Viljens Vej

FÆNGSLET, Horsens
4 - 400 personer
Udendørs
2 timer
Året rundt
kr. 8.860,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 405,-

Escape Room i det fri

Træd ind i FÆNGSLET, som fanger og fangevogtere forlod det - og se, om I kan slippe ud igen. Ved hjælp af jeres opfindsomhed og stærkt teamwork skal I løse opgaver med både hoved og krop. Kan I finde hurtigere ud end den lokale flugtkonge Lorentzen?

Aktivt GPS-spil

Træn jeres dialog og samarbejde i et aktivt GPS-spil, hvor I skal løse opgaver på jeres flugtrute ud af fængslet. Med en tablet i hånden skal I finde rundt blandt celler, tremmer og fortidens gerningssteder, og jo flere point I får, desto tættere er I på at komme ud. Oplevelsen passer perfekt til et mødeafbræk eller som en fælles aktivitet inden en middag, og den kan skræddersyes til at passe lige præcis til jeres team.

Autentiske omgivelser

“Hvor der er en Vilje, er der ogsaa en Vej”. Det stod på den seddel, som fangevogterne fandt i en tom celle i 1949. Her havde indsat Carl August Lorentzen brugt 11 måneder på at grave en tunnel fra fængsel til frihed - og det er den samme ånd, I skal finde frem i dette udendørs escape room. Oplevelsen foregår i samme historiske ramme som den berømte fangeflugt, og noten hænger over den stadig synlige tunnel.

Sammenhold og teamwork

I træner jeres samarbejde og kommunikation, når I skal tage beslutninger og vælge en flugtstrategi under tidspres. Denne energigivende teambuilding får jer op på mærkerne, og I lærer både nye sider af historien og hinanden at kende.

Sikkerhed er vores 1. prioritet

Vi følger vores egen høje standard inden for sikkerhed og de til enhver tid gældende COVID-19 anbefalinger og retningslinjer. Læs mere her.

Alle priser er opgivet eksklusiv moms.

Andre aktiviteter

Se hvad vi ellers har at byde på
 • Kvinde firer sig på tværs af en fængselsgård under teambuildingaktiviteten Fangeflugten

  Fangeflugten

  Fangeflugten er en energigivende teamoplevelse, hvor I sammen skal løse opgaver og være opfindsomme for at flygte fra FÆNGSLET's autentiske rammer.
  Læs mere
 • Fem mennesker står ved et rundt højbord mens de er i gang med teambuildingaktiviteten Brain Game

  Brain Game

  Konkurrence, fællesskab og vidensdeling er nøgleord, når I udfordres i De 9 Intelligenser. Opdag styrken i jeres forskelligheder og se teamets fulde potentiale.
  Læs mere
 • To mænd udstyret med opgaveark og en telefon er i gang med teambuildingaktiviteten GPS Adventure

  GPS Adventure

  God intern kommunikation er afgørende for, hvor godt jeres samarbejde fungerer i dagligdagen, og hvor hurtigt og problemfrit I når jeres mål.
  Læs mere

Vi hjælper dig på vej