Et team a fem personer på en brostensgade hvor de er i gang med teambuildingaktiviteten Urban Experience

Henrik Møller

Consultant | Partner

Urban Experience

Hele landet
8 - 2000 personer
Udendørs
2 timer
Året rundt
kr. 7.900,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 325,-

Kultur og konkurrence

Flyt jer fysisk og ryk tættere på hinanden, når I udforsker byens gader på en ny og anderledes måde. Urban Experience er langt fra en almindelig strøgtur; det er et interaktivt spil, hvor byen bliver jeres spilleplade, og hvor I agerer brikker i små teams. Alle sanser bliver stimuleret, og konkurrencegenet og kreativiteten får lov at udfolde sig på bedste vis.

På kanten af virkeligheden og den virtuelle verden 

Uanset hvilken by der danner ramme om jeres Urban Experience, kombinerer vi byens gader med virtuelle pins. Med tablet i hånden aktiverer I de virtuelle pins gennem bevægelse. På gader og stræder skal I samle points; I skal knække koder, gætte gåder og svare på spørgsmål; I skal pusle tal, tage billeder og optage videoer. Frem for alt skal I finde kreativiteten og de praktiske handsker frem, når I løser forskellige udfordringer gennem samarbejde og tæt dialog med hinanden.

Opdag nye sider af byen og hinanden

Sammen planlægger vi Urban Experience på en måde, hvor I får mest muligt ud af omgivelserne. Lad én eller flere pins rumme en overraskelse, og udnyt for eksempel byens muligheder for ølsmagning, cocktailkurser, gadeteater, graffitimaling eller noget femte. Undervejs får I rig mulighed for at lære hinanden at kende gennem konkurrence, quiz, refleksion, dialog og kreativ problemløsning. Afslut dagen i jeres ånd - med musik, på konditori eller måske med en middag i de små, hyggelige gader.

Sikkerhed er vores 1. prioritet

Vi passer rigtig godt på jer. Fysisk og mentalt er jeres sikkerhed altid vores 1. prioritet. Det gør vi os umage med, at I kan se, høre og mærke.

Alle priser er opgivet eksklusiv moms.

Andre aktiviteter

Se hvad vi ellers har at byde på
 • To mænd udstyret med opgaveark og en telefon er i gang med teambuildingaktiviteten GPS Adventure

  GPS Adventure

  God intern kommunikation er afgørende for, hvor godt jeres samarbejde fungerer i dagligdagen, og hvor hurtigt og problemfrit I når jeres mål.
  Læs mere
 • Syv mennesker i en skov løser en samarbejdsøvelse i forbindelse med teambuildingaktiviteten CoastZone Challenge

  CoastZone Challenge

  Bliv udfordret, og opdag jeres styrker. Lattermusklerne bliver rørt, mens I træner tillid, teamwork og trækker på hinandens kompetencer.
  Læs mere
 • Let's Move

  Saml medarbejderne på tværs af lokationer og træn kommunikationen. Let’s Move afspejler hverdagens velkendte udfordringer og bekræfter værdien af vidensdeling.
  Læs mere

Vi hjælper dig på vej