Røde støvler på et bræt der krydser en vej inde i Tivoli København hvor man kan prøve teambuilding med Tivolis Sjæl

Ove Rokkedal

Commercial Manager

Tivolis Sjæl

Tivoli, København
8 - 2000 personer
Udendørs
2 timer
Året rundt
kr. 7.900,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 325,-

Taktik og tæt dialog

Brug fantasien til at forestille jer Tivoli som en spilleplade - og jer som brikkerne. Denne teambuilding er helt ideel til et aktivt mødebreak eller som en ryste-sammen-tur, hvor I virkelig lærer hinandens styrker at kende. Med tidspres og tæt konkurrence skal I en tur gennem de farverige afkroge af Tivoli, hvor alle sanser bliver aktiveret.

Interaktivt spil og sammenhold

Udstyret med tablets bliver I i mindre teams guidet til spots rundt i haven, hvor I skal løse opgaver og svare rigtigt i quizzer. Der er tæt konkurrence med de andre teams, så det handler om at tænke taktisk og have en nær dialog med dine teamkammerater. I kommer både til at udforske Tivoli, men helt sikkert også hinandens styrker og svagheder, når I skal løse opgaver og knække koder af forskellig karakter. Hvem er mon den bedste til at holde humøret højt på teamet, og hvem gennemskuer de logiske og kreative opgaver hurtigst? Der er brug for jer alle, hvis I skal nå i mål.

Aktiv udendørs quiz

Der bliver både plads til grin og refleksion, når I samarbejder for at nå i mål inden de andre teams. Mens noget af dagen handler om at knække koder og gætte gåder, får I også billeder og video fra dagens opgaver med jer hjem. Om dagen slutter efter den aktive quiz, eller om den fortsætter i Tivolis forlystelser er op til jer.

Sikkerhed er vores 1. prioritet

Vi følger vores egen høje standard inden for sikkerhed og de til enhver tid gældende COVID-19 anbefalinger og retningslinjer. Læs mere her.

Alle priser er opgivet eksklusiv moms.

Andre aktiviteter

Se hvad vi ellers har at byde på
 • Luftfoto af Tivoli København hvor man kan prøve teambuildingaktiviteten Tivoli GPS Adventure

  Tivoli GPS Adventure

  Træn kommunikation og vidensdeling, når I på tværs af kompetencer, adfærd og ikke mindst geografi skal løse opgaver og samle point i Tivoli.
  Læs mere
 • Fem mennesker står ved et rundt højbord mens de er i gang med teambuildingaktiviteten Brain Game

  Brain Game

  Konkurrence, fællesskab og vidensdeling er nøgleord, når I udfordres i De 9 Intelligenser. Opdag styrken i jeres forskelligheder og se teamets fulde potentiale.
  Læs mere
 • Syv mennesker i en skov løser en samarbejdsøvelse i forbindelse med teambuildingaktiviteten CoastZone Challenge

  CoastZone Challenge

  Bliv udfordret, og opdag jeres styrker. Lattermusklerne bliver rørt, mens I træner tillid, teamwork og trækker på hinandens kompetencer.
  Læs mere

Vi hjælper dig på vej