Luftfoto af Tivoli København hvor man kan prøve teambuildingaktiviteten Tivoli GPS Adventure

Ove Rokkedal

Commercial Manager

Tivoli GPS Adventure

Tivoli, København
8 - 500 personer
Indendørs
3 timer
Året rundt
kr. 11.600,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 550,-

Knivskarp kommunikation og samarbejde

Midt i eventyrlige Tivoli får I mulighed for at blive helt skarpe på jeres kommunikation. Her bliver hovedudfordringen opdelingen af jeres team i felt- og baseteam, og det kræver god koordination, kommunikation og et forrygende samarbejde, hvis I skal nå i mål som de første!

Guide eller bliv guidet med GPS

I bliver delt op i mindre teams, hvor halvdelen tager plads i en indendørs kontrolbase, mens den anden halvdel af teamet bliver sendt udenfor i Tivolis have med intet andet end mobiltelefoner og GPS-tracking. Teamet i basen skal guide felt-teamet rundt i haven for at finde checkpoints og løse opgaver. Opgaverne er forskellige, alt efter hvor I er, men målet er det samme: At arbejde sammen som et team! Halvvejs i øvelsen er det muligt at bytte plads, så alle prøver de forskellige udfordringer.

Vidensdeling på tværs af geografi

I bytter plads for virkelig at forstå vigtigheden af god kommunikation, når I skal lede efter checkpoints i “blinde” eller føre jeres kolleger rundt i parken udelukkende ved hjælp af kort og telefonkontakt. I skal være gode til at prioritere den information, I sender videre, og samarbejde med jeres team på tværs af geografi, hvis I vil løse opgaverne og komme i mål. Vi har mulighed for at skrue på en masse knapper, så oplevelsen bliver målrettet lige præcis til jeres team - eksempelvis ved at målrette opgaver mod udfordringer fra jeres hverdag.

Fælles om udfordringerne

Under og efter øvelsen bliver jeres team bedre til at kommunikere klart og tydeligt. Derudover er der også brug for en god portion vidensdeling på de forskellige teams, når opgaverne skal løses. Det er udfordringer, som I helt sikkert vil møde igen i jeres hverdag, og i Tivoli GPS Adventure drager I derfor erfaringer, som I kan bruge aktivt i jeres dagligdag.

Sikkerhed er vores 1. prioritet

Vi følger vores egen høje standard inden for sikkerhed og de til enhver tid gældende COVID-19 anbefalinger og retningslinjer. Læs mere her.

Alle priser er opgivet eksklusiv moms.

Andre aktiviteter

Se hvad vi ellers har at byde på
 • Røde støvler på et bræt der krydser en vej inde i Tivoli København hvor man kan prøve teambuilding med Tivolis Sjæl

  Tivolis Sjæl

  Tivolis Sjæl er dynamisk og interaktiv teambuilding med quiz og gåder i Tivolis farverige omgivelser. I udforsker både den gamle have og hinandens styrker og svagheder.
  Læs mere
 • Syv mennesker i en skov løser en samarbejdsøvelse i forbindelse med teambuildingaktiviteten CoastZone Challenge

  CoastZone Challenge

  Bliv udfordret, og opdag jeres styrker. Lattermusklerne bliver rørt, mens I træner tillid, teamwork og trækker på hinandens kompetencer.
  Læs mere
 • Fem mennesker står ved et rundt højbord mens de er i gang med teambuildingaktiviteten Brain Game

  Brain Game

  Konkurrence, fællesskab og vidensdeling er nøgleord, når I udfordres i De 9 Intelligenser. Opdag styrken i jeres forskelligheder og se teamets fulde potentiale.
  Læs mere

Vi hjælper dig på vej