Mænd med pagajer stående på et Stand Up Paddle team board

Ove Rokkedal

Commercial Manager

Tæm naturens 4 elementer

Hele landet
8 - 200 personer
Udendørs
2 timer
Året rundt
kr. 10.500,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 375,-

Priser eksklusiv moms

Kom tæt på naturen og mærk spændingen

Med 8593 kilometer kyststrækning plus adskillige søer og fjorde er Danmark det perfekte sted at opleve spændingsfelterne mellem naturens 4 grundelementer! Hvis I er klar på udfordring og fede oplevelser, så er vi klar til udfolde jeres samarbejde og teamånd! Der er plads til og brug for alle, når I sammen skal gøre jeres bedste for at tæmme naturen og arbejde med jord og luft, ild og vand. Det handler om kløgt og kreativitet, taktik og styrke, og I er i trygge hænder, når I for en stund træder ud af hverdagen og jeres vante komfortzone.

Talisman og andre kreative statements

Ved kysten inddeler vi jer i små teams à 5-7 personer og åbner op for kassen med kreativ kommunikation. Med brug af naturmaterialer skal I først kreere jeres talisman, der vil følge jer gennem hele dysten og indgyde den helt rette ånd og respekt. Og hvad med jeres kampråb? Skal det være kort og højt? På rim eller rytme? Allerede fra start brydes isen og I rykker tættere på hinanden.

Taktik, teknik og balancekunst i jord og luft

Med luften tyk af forventning er tiden inde til at duellere og sætte jorden under jer i bevægelse. Oplev blandt andet den gamle udfordring '3 på stribe' i nye klæder: Godt nok har I brikkerne i hånden, men der er langt hen til spillepladen. Det kræver noget af alle at bevare overblikket over spillet, når I én efter én sætter af, trodser vindmodstanden og kæmper jer frem for at placere jeres brik. I en anden af jeres udfordringer er en god plan ligeledes guld værd. Her er der igen langt mellem start- og mållinje, og det gælder om at få afdækket muligheder og begrænsninger, når I skal fragte sand i et felt, hvor I ikke må flytte jer.

Mod, strategi og teamånd i ild og vand

Når vi skifter element, trækker vi tråden helt tilbage til menneskets urinstinkt: At tænde og tæmme ild uden moderne hjælpemidler. Kan I med simple remedier få gnister til at springe og flammer til at vokse? Måske vælger I at lette opgaven ved at vinde flere hjælpemidler? Det handler i hvert fald om at fordele tid, roller og ressourcer rigtigt. Den diametrale modsætning til ild er vand. Her kan I vælge at blive på landjorden og kæmpe, eller I kan gå linen ud og udfordre jer selv og hinanden i det våde element. Uanset, om I vælger den store tremandsslynge eller paddle board og pagaj, er det sidste element træfsikker på energi!

Hvem trækker det længste strå i ørådet?

Gennem dysten oplever I samarbejde og konkurrence på allertætteste hold. Med hvad sker, når vi til sidst samler jer til øråd? Hvordan fordeler stemmerne sig så? Vi lover jer én ting: Der er spænding til det sidste, og vinderne af The 4 Elements er bestemt ikke givet på forhånd - for til øråd vendes der op og ned på placeringerne!

Tilføj det 5. element med flere fornøjelser

The 4 Elements giver jer adgang til flere nuancer i jeres samarbejde, og I deler en lang række succesoplevelser under åben himmel. Hvis I ønsker det, kan I tilføre oplevelsen det 5. element: Hvad med en lækker picnic, en gennemført temafest på stranden, en hyggelig grillaften eller en afslappende spaoplevelse som afrunding på en aktiv dag? Mulighederne er mange, og vi hjælper jer med at skabe den helt rette tråd og atmosfære. Måske ved I allerede hvor, I gerne vil være, ellers hjælper vi selvfølgelig også med at finde den perfekte lokation. 

Sikkerhed er vores 1. prioritet

Vi passer rigtig godt på jer. Fysisk og mentalt er jeres sikkerhed altid vores 1. prioritet. Det gør vi os umage med, at I kan se, høre og mærke. Det betyder også, at vi tager forbehold for vind og vejr i forhold til aktiviteter på vand. Vær derfor opmærksomme på, at der på dagen kan være behov for at ændre i programmet for ikke at gå på kompromis med jeres sikkerhed.

Andre aktiviteter

Se hvad vi ellers har at byde på

Vi hjælper dig på vej

Instagram icon
Linkedin icon
Youtube icon