Foto i fugleperspektiv af Koldinghus hvor man kan prøve teambuildingaktiviteten I kongernes fodspor

Thomas Juul

Account Manager

Teamwork gennem tid og rum

Koldinghus, Kolding
8 - 200 personer
Indendørs
2 timer
Året rundt
kr. 7.900,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 325,-

Tag på skattejagt i fortiden

Det er umuligt ikke at blive hensat til en svunden tid med ridderfester, fægtning og fortællinger i faklernes skær, når man træder ind ad slotsporten på Koldinghus. I denne unikke ramme sætter vi jeres viden om fortiden og samarbejde på prøve, når I jagter point gennem tid og rum.

Vind på jeres forskelligheder

På jeres færd rundt på slottet vil I opdage hemmeligheder og blive klogere på Danmarkshistorien, ligesom I vil lære nyt om hinanden. Hvem tænker hurtigt og logisk, og hvem er bedst til de visuelle og kreative opgaver? For at få point har I brug for et team med forskellige styrker - for I skal både knække koder, gætte gåder og dyste i paratviden. Derudover skal I skyde billeder og optage videoer, der får det kongelige frem i jer. Jo mere I samarbejder, desto flere point har I ved målstregen.

Digital tidsrejse

I har én fordel i forhold til middelalderens eventyrsøgende: I får lov til at tage nutidens teknologi med på jeres tidsrejse. I skal nemlig finde rundt på slottet med hjælp fra både kort og tablet. Jeres opgaver toner automatisk frem på skærmen, når I befinder jer på de rette steder. På den måde er kongeborgen jeres spillebræt, hvor historien kommer til live for øjnene af jer. I får i den grad trænet teamets tætte dialog, beslutsomhed og fantasi.

Sikkerhed er vores 1. prioritet

Vi passer rigtig godt på jer. Fysisk og mentalt er jeres sikkerhed altid vores 1. prioritet. Det gør vi os umage med, at I kan se, høre og mærke.

Alle priser er opgivet eksklusiv moms.

Andre aktiviteter

Se hvad vi ellers har at byde på
 • To mænd udstyret med opgaveark og en telefon er i gang med teambuildingaktiviteten GPS Adventure

  GPS Adventure

  God intern kommunikation er afgørende for, hvor godt jeres samarbejde fungerer i dagligdagen, og hvor hurtigt og problemfrit I når jeres mål.
  Læs mere
 • Fem mennesker står ved et rundt højbord mens de er i gang med teambuildingaktiviteten Brain Game

  Brain Game

  Konkurrence, fællesskab og vidensdeling er nøgleord, når I udfordres i De 9 Intelligenser. Opdag styrken i jeres forskelligheder og se teamets fulde potentiale.
  Læs mere
 • Kvinde firer sig på tværs af en fængselsgård under teambuildingaktiviteten Fangeflugten

  Fangeflugten

  Fangeflugten er en energigivende teamoplevelse, hvor I sammen skal løse opgaver og være opfindsomme for at flygte fra FÆNGSLET's autentiske rammer.
  Læs mere

Vi hjælper dig på vej