Mænd med pagajer stående på et Stand Up Paddle team board

Thomas Juul

Account Manager

Team Stand Up Paddle

Hele landet
8 - 100 personer
Udendørs
2 timer
Året rundt
kr. 11.800,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 525,-

Tillid og teamwork i bølgerne

Har I brug for en aktiv pause fra dagens møder, eller planlægger I teambuilding for kollegerne? Så tag med til stranden, hvor vi kombinerer aktive udfordringer og fællesskab i øvelser, der til dels foregår på Stand Up Paddle. Her er der frisk luft, smuk udsigt og energigivende oplevelser!

Tænk som et team

Stand Up Paddle er en kombination af surfing og kajak, hvor I står oprejst på et stort bræt med plads til 7 personer og styrer kursen ved hjælp af pagajer. Det handler om at stole på hinanden og tænke som ét team - for hvis en af jer bevæger sig på det gyngende board, bliver alle udfordret i balance og vægtfordeling.

I samme båd

Øvelsen bringer jer kortvarigt ud af jeres komfortzone, men så snart I har lært teknikken med hjælp fra vores dygtige instruktører, er der overskud til grin og sjov. Kan I mon vippe de andre teams ud af balance, mens I selv står stabilt på brættet? I er bogstaveligt talt i samme båd, og derfor finder I hurtigt et fælles sprog for at holde alle ombord.

Samarbejde på land

Dagen foregår ikke kun i vandet - eller med forsøg på at holde jer ovenvande. I bliver også udfordret på land i klassiske dyster, dueller og teamwork-øvelser. Der er tæt konkurrence mellem jeres små teams, hvor I skal dyrke sammenholdet for at vinde. Når dagen er slut, har alle sejret på fællesskabskontoen, som er blevet fyldt op med succesfulde samarbejder både på land og til vands.

Sikkerhed er vores 1. prioritet

Vi passer rigtig godt på jer. Fysisk og mentalt er jeres sikkerhed altid vores 1. prioritet. Det gør vi os umage med, at I kan se, høre og mærke.

Alle priser er opgivet eksklusiv moms.

Andre aktiviteter

Se hvad vi ellers har at byde på
 • Kvinde på mountainbike i en skov som eksempel på Outdoor Sport

  Outdoor Sport

  Brug naturen som et aktivt pusterum, hvor der både er plads til høj puls og rolig refleksion. Vælg for eksempel kajak, mountainbike eller kickbike som energigivende pause.
  Læs mere
 • Syv mennesker i en skov løser en samarbejdsøvelse i forbindelse med teambuildingaktiviteten CoastZone Challenge

  CoastZone Challenge

  Bliv udfordret, og opdag jeres styrker. Lattermusklerne bliver rørt, mens I træner tillid, teamwork og trækker på hinandens kompetencer.
  Læs mere

Vi hjælper dig på vej