Tre mennesker ved et træ kigger på en tablet i forbindelse med teambuildingaktiviteten Spot On

Thomas Juul

Account Manager

Spot On

Hele landet
8 - 1000 personer
Udendørs
2 timer
Året rundt
kr. 7.900,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 325,-

Teamwork og tæt konkurrence

Tag teamet med udenfor, og bliv udfordret af aktive og lærerige øvelser, der kickstarter det gode samarbejde. Spot On er en sjov og lærerig oplevelse i det fri; med højt til himlen får I ny energi til hovedet og friske indspark til hverdagens udfordringer.

Pointjagt i det fri

I Spot On er omgivelserne jeres spilleplade, og ved hjælp af tablet og GPS signal navigerer I rundt som spillebrikker i små teams - i jagten på points. Ved hvert spot venter en opgave, I sammen skal løse. Gå i dialog og find ud af, hvem der kan byde ind med viden og kompetencer, og dermed sikre point på teamkontoen. I bliver udfordret på både logik og taktik, kreativitet og paratviden, fantasi og fortolkning. Jeres svar og løsninger bringer jer ikke bare tættere på mål, men også på hinanden. I opdager, hvordan jeres forskellige styrker komplementerer hinanden.

Samarbejde gennem konkurrence og refleksion

Gamification og konkurrenceelementer inviterer jer til optimal indlevelse og motivation. Ofte er det nødvendigt at sprænge de vante rammer, når teams skal rystes sammen og opdage nye sider af hinanden. Spot On lader jer samarbejde om praktiske opgaver, der styrker fællesskabet, men kan også indeholde refleksionsopgaver, der specifikt spørger ind til fokuspunkter fra jeres hverdag. Måske har I nogle konkrete områder, I ønsker at bearbejde på en aktiv og uformel måde; faglige såvel som personlige. Vi målretter opgaverne efter jeres team, så I får det maksimale ud af teamoplevelsen.

Sikkerhed er vores 1. prioritet

Vi passer rigtig godt på jer. Fysisk og mentalt er jeres sikkerhed altid vores 1. prioritet. Det gør vi os umage med, at I kan se, høre og mærke.

Alle priser er opgivet eksklusiv moms.

Andre aktiviteter

Se hvad vi ellers har at byde på
 • To mænd udstyret med opgaveark og en telefon er i gang med teambuildingaktiviteten GPS Adventure

  GPS Adventure

  God intern kommunikation er afgørende for, hvor godt jeres samarbejde fungerer i dagligdagen, og hvor hurtigt og problemfrit I når jeres mål.
  Læs mere
 • Fem mennesker står ved et rundt højbord mens de er i gang med teambuildingaktiviteten Brain Game

  Brain Game

  Konkurrence, fællesskab og vidensdeling er nøgleord, når I udfordres i De 9 Intelligenser. Opdag styrken i jeres forskelligheder og se teamets fulde potentiale.
  Læs mere
 • Trafiklys som illustration til teambuildingaktiviteten Rush Hour

  Rush Hour

  Rush Hour er et stemningsfyldt 1:1 brætspil, hvor I er levende brikker i storbyens fiktive trafikpropper. Her er samarbejde den absolutte gamechanger!
  Læs mere

Vi hjælper dig på vej