Ove Rokkedal

Commercial Manager

Spil på alle tangenter

Hele landet
12 - 350 personer
Indendørs
2 timer
Året rundt
kr. 8.400,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 325,-

Højt julehumør og tæt kapløb

Udfold jeres forskelligheder og spil på alle tangenter ved opvarmningen til årets julefrokost! Med afsæt i De 9 Intelligenser skruer vi op for julehumøret og kombinerer teamwork med jeres personlige styrker - i tæt kapløb med tiden og de andre teams. Høje af god energi går I til bords og har masser af fælles oplevelser at dele.

Udforsk teamets forskelligheder

Spil på alle tangenter er en medrivende og stemningsfuld ramme, hvor I skal klare udfordringer fordelt i små teams. Find ud af og bliv måske overrasket over, hvem der er logisk, visuel, naturalistisk, sproglig, filosofisk, musisk, kropslig, inter- og intrapersonel. I tæt konkurrence jagter I point, knækker koder og krypteringer, pusler ord og figurer, danser og stomper, mimer og gætter gåder og får styr på julemandens flyvske rensdyr.

Afslut et anderledes år med at involvere alle

Spil kan noget helt særligt! Det kan samle os, engagere os og få os til at grine. I denne ramme pudser I kommunikationsformen af og udnytter de mange kompetencer, der findes i jeres team. I vil uden tvivl opdage nye skills hos jer selv og hinanden undervejs.

Sikkerhed er vores 1. prioritet

Vi følger vores egen høje standard inden for sikkerhed og de til enhver tid gældende COVID-19 anbefalinger og retningslinjer. Læs mere her.

Alle priser er opgivet eksklusiv moms.

Andre muligheder for god stemning

 • Et sikkert juleeventyr

  I små teams bevæger I jer rundt med tablets, mens sjove, hjernevridende og kreative juleopgaver tikker ind og lokker med point. I pudser kommunikationsformen af og udnytter de mange kompetencer, der findes i jeres team.
  Læs mere
 • Tre glade kvinder tager selfie til en julefrokost

  Årets bedste julequiz

  Kickstart den gode stemning til julefrokosten. Med sikker afstand ved bordene skyder quizmasteren konkurrencen i gang! Hvert team har en tablet foran sig, og i det perfekte mix af julekategorier jagter I point.
  Læs mere
 • Alternativ julefrokost

  Skip den traditionelle julefrokost - men ikke den gode stemning! Lad os stå for den gode oplevelse i sikre rammer. Få inspiration til, hvordan du kan skabe en anderledes julefrokost i år.
  Læs mere

Vi hjælper dig på vej