Trafiklys som illustration til teambuildingaktiviteten Rush Hour

Brian Eg

Account Manager

Succes på spil

Hele landet
8 - 200 personer
Indendørs
2 timer
Året rundt
kr. 8.400,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 325,-

Klar kommunikation under tidspres

Vi kender det alle: Vi snegler os af sted i eftermiddagstrafikken og fantaserer om at fjerne de andre biler på vejen med et trylleslag. Drop fantasierne - det er netop det, spillet går ud på i Rush Hour!

I kapløb med tiden

I bliver opdelt i mindre teams, og først skal I øve jer i at løse trafik-kluddermutter på et lille spillebræt. Men så snart I har gennemskuet løsningen, bliver det sværere - for så skal I selv agere brikker i storbyens fiktive trafikkaos og huske jeres handlingsplan. Det kræver et godt overblik, teamwork og klar kommunikation for at løse trafikproppen i tide - for I har kun 10 sekunder til det. Intet mindre end en fejlfri løsning bliver accepteret.

Hvor der er vilje, er der vej

Der er ikke bare én trafikprop, men hele 40 niveauer, som I skal igennem, før eftermiddagstrafikken igen glider smertefrit. Hvert niveau er sværere, og jo længere I kommer, desto mere er der på spil. Udfordringen bliver især krævende, når I ikke længere har spillebrikker nok i jer selv, men må være opfindsomme og kreative for at løse trafikproppen.

Paratviden på prøve

I har dog mulighed for at få vejhjælp løbende - hvis I tør! I kan nemlig vinde ekstra point på jeres paratviden om film og musik, og det kan være afgørende i sidste ende. Hvor meget tør I satse? Ud over en masse grin kommer I susende ud på den anden side af øvelsen med ny energi og en bedre forståelse af god timing og kommunikation.

Sikkerhed er vores 1. prioritet

Vi passer rigtig godt på jer. Fysisk og mentalt er jeres sikkerhed altid vores 1. prioritet. Det gør vi os umage med, at I kan se, høre og mærke.

Alle priser er opgivet eksklusiv moms.

Andre aktiviteter

Se hvad vi ellers har at byde på
 • Fem mennesker står ved et rundt højbord mens de er i gang med teambuildingaktiviteten Brain Game

  Brain Game

  Konkurrence, fællesskab og vidensdeling er nøgleord, når I udfordres i De 9 Intelligenser. Opdag styrken i jeres forskelligheder og se teamets fulde potentiale.
  Læs mere
 • To mænd udstyret med opgaveark og en telefon er i gang med teambuildingaktiviteten GPS Adventure

  GPS Adventure

  God intern kommunikation er afgørende for, hvor godt jeres samarbejde fungerer i dagligdagen, og hvor hurtigt og problemfrit I når jeres mål.
  Læs mere
 • Tre mennesker ved et træ kigger på en tablet i forbindelse med teambuildingaktiviteten Spot On

  Spot On

  Bliv udfordret på jeres logik og taktik, paratviden og kreativitet. I agerer brikker i dette interaktive spil, hvor dialog og teamwork baner vejen til succes.
  Læs mere

Vi hjælper dig på vej