Kvinde på mountainbike i en skov som eksempel på Outdoor Sport

Henrik Møller

Consultant | Partner

Outdoor Sport

Hele landet
8 - 200 personer
Udendørs
2 timer
Året rundt
kr. 14.900,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 825,-

Fornyet energi til krop og sind

Tag mødet eller kollegerne med udendørs, og lad naturen sætte rammerne for jeres aktive pause. Uanset om I skal lade batterierne op, have pulsen i vejret eller træne lattermusklerne, er Oudoor Sport et godt valg, der giver energi til at fortsætte dagen.

Energigivende pusterum

Med forskelligt udstyr har vi mulighed for at målrette dagen helt til jeres behov. Måske har I brug for en rolig og frisk sejltur i kajakker, hvor der er plads til refleksion og grin? Det kan også være, at tempoet skal op med en tur på mountainbike eller kickbike, der er en blanding af et løbehjul og en cykel. Midt i fartspurten kan det være, at dagens problematikker pludselig løser sig. For at understrege fællesskabsfølelsen kan dagen eventuelt tilrettelægges som en dynamisk stafet, hvor teamånden i den grad bliver forstærket, når I når i mål.

Aktive succesoplevelser

Vi sørger for at planlægge aktiviteter, der passer til årstiden og jeres ønsker. Uanset om I skal mødes i skoven, ved vandet eller på landevejen, tager vi udstyr af høj kvalitet med og en dygtig instruktør, der guider jer gennem dagens udfordringer. På den måde får I den rette introduktion til de teknikker, I skal bruge i jeres valgte aktiviteter, og instruktøren har fokus på sikkerhed, så I kan koncentrere jer om at have det sjovt.

Kombineret sjov og læring

Mens I tonser af sted på cykel eller lader roen på vandet fylde jer, kan der lægges små refleksionsopgaver ind, som peger direkte tilbage til jeres hverdag. Således får I på en let fordøjelig måde gennemgået nogle temaer eller problematikker fra jeres daglige opgaver - og udbyttet bliver derfor synligt både på krop og sind.

Sikkerhed er vores 1. prioritet

Vi følger vores egen høje standard inden for sikkerhed og de til enhver tid gældende COVID-19 anbefalinger og retningslinjer. Læs mere her.

Alle priser er opgivet eksklusiv moms.

Andre aktiviteter

Se hvad vi ellers har at byde på
 • Mænd med pagajer stående på et Stand Up Paddle team board

  Team Stand Up Paddle

  Hop i badetøjet og bliv udfordret på balance og kommunikation, når jeres team skal konkurrere på Stand Up Paddle. Her er der frisk luft, glæde og energi!
  Læs mere
 • To røde kajakker med to personer i hver på åbent hav under et Adventure Race

  Adventure Race

  Fællesskabet er i fokus, når I skal løse udfordringer i naturen som et team - både på mountainbike, til fods og i kajak. Et oplagt valg, når I vil udfordres i fysiske rammer.
  Læs mere
 • Tre mennesker ved et træ kigger på en tablet i forbindelse med teambuildingaktiviteten Spot On

  Spot On

  Bliv udfordret på jeres logik og taktik, paratviden og kreativitet. I agerer brikker i dette interaktive spil, hvor dialog og teamwork baner vejen til succes.
  Læs mere

Vi hjælper dig på vej