Tre kvinder optager en video på en iPad under teambuildingaktiviteten Make a Movie

Martin Lotzkat

Account Manager

Make a Movie

Hele landet
8 - 200 personer
Indendørs
2 timer
Året rundt
kr. 8.400,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 325,-

En kreativ proces

Teambuilding handler ikke kun om fysisk krævende aktiviteter med fart over feltet. Vi skaber også rammerne for teambuilding gennem mere kreative og fantasifulde øvelser, hvor det er nogle helt andre kræfter, I bringer i spil. Make a Movie er en enestående mulighed for at træne jeres samarbejdsevner på en kreativ og visuel måde.

Filmprojekt som grobund for samarbejde

Helt konkret skal I arbejde med jeres filmprojekter i små teams. Vi har mulighed for at kickstarte den kreative proces med små opgaver, der sætter gang i idégenereringen. Ellers er det op til jer at eksekvere på alt fra idéudvikling og storyline til produktion og skuespil. I får rykket nogle personlige grænser, men på en tillidsfuld måde, der bringer latter og nye sider af hinanden frem. Det gælder om at arbejde sammen, fordele roller og kommunikere gennem en fælles sprogform. Det er alt sammen øvelser, der spejler opgaver fra jeres hverdag.

Levende workshop om vigtige emner

Gennem processen fra idé til færdig film har I rig mulighed for at bearbejde eller nyfortolke vigtige emner. Måske skal I genbesøge virksomhedens identitet og kultur? Eller måske vil I sætte ord på den nye strategi eller de komplekse interne forandringer? Måske bringer brainstorming jer tættere på nye salgstiltag eller idéer til workflowet? Når vi mødes under uformelle rammer og giver fantasien frit spil, kommer de mest kreative og nytænkende perspektiver ofte frem.

Visualisering og nye perspektiver

Gennem visualisering opdager I skæve vinkler, som I kan dele med resten af teamet eller virksomheden, når I fremviser jeres kreative produkt. Vi afslutter dagen med premiere og kåring af den bedste film – for eksempel med Oscar-tema og den røde løber. Brug filmene som visuel referenceramme i hverdagen. I kan samles om dem som gode oplevelser, men også som fortællinger om jeres fælles visioner.

Sikkerhed er vores 1. prioritet

Vi følger vores egen høje standard inden for sikkerhed og de til enhver tid gældende COVID-19 anbefalinger og retningslinjer. Læs mere her.

Alle priser er opgivet eksklusiv moms.

Andre aktiviteter

Se hvad vi ellers har at byde på
 • Tre mennesker ved et træ kigger på en tablet i forbindelse med teambuildingaktiviteten Spot On

  Spot On

  Bliv udfordret på jeres logik og taktik, paratviden og kreativitet. I agerer brikker i dette interaktive spil, hvor dialog og teamwork baner vejen til succes.
  Læs mere
 • Syv mennesker i en skov løser en samarbejdsøvelse i forbindelse med teambuildingaktiviteten CoastZone Challenge

  CoastZone Challenge

  Bliv udfordret, og opdag jeres styrker. Lattermusklerne bliver rørt, mens I træner tillid, teamwork og trækker på hinandens kompetencer.
  Læs mere
 • Trafiklys som illustration til teambuildingaktiviteten Rush Hour

  Rush Hour

  Rush Hour er et stemningsfyldt 1:1 brætspil, hvor I er levende brikker i storbyens fiktive trafikpropper. Her er samarbejde den absolutte gamechanger!
  Læs mere

Vi hjælper dig på vej