Ove Rokkedal

Commercial Manager

Let's Puzzle

Hele landet
12 - 2000 personer
Udendørs
3 timer
Året rundt
kr. 7.900,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 325,-

Personlig udfordring og digitalt teamwork

Vil I gerne opleve intenst teamwork og samtidig udfolde jeres kompetencemæssige diversitet? Så er Let’s Puzzle den helt rette fællesoplevelse! I mødes i det digitale univers, og stilles over for en bred vifte af udfordringer, der taler ind i jeres forskellige styrker og præferencer. I oplever, hvordan summen af jeres mange indsatser giver et stærkere fælles resultat.

Udnyt jeres forskelligheder

Imens nogle opgaver kræver alles opmærksomhed, skal I til andre opgaver stille med teamets bedste spiller inden for et specifikt område - måske kræver det stærke sprogkundskaber, matematisk sans, stor kreativitet eller handlekraft. Midtvejs sættes spillet på pause og rammen skifter; alle skal nu udenfor og hente point. Nu gælder det om at bevæge sig for at aktivere så mange opgaver som muligt. Som tiden skrider frem, bliver det mere og mere tydeligt, at de bedste resultater skabes af de teams, der har klare forventninger til hinanden, deler viden og holder fast i strategien.

Spil hinanden gode i det alsidige puslespil

Med fuld udnyttelse af teknologien kombineret med aktiv bevægelse tilfører Let's Puzzle masser af energi! Oplevelsen underbygger det personlige drive og de individuelle arbejdsmetoder. Samarbejdet aktiveres via konkurrence, og når det hele kædes sammen, er forskellen til at få øje på. Vigtigheden af et teams forskellige profiler fremhæves i dette alsidige puslespil.

Let's Puzzle kræver næsten ingenting

I kan samle et ubegrænset antal kolleger på så mange forskellige lokationer, I har lyst til og behov for. Det eneste, den enkelte medarbejder skal have til rådighed, er en computer, en fuldt opladet smartphone og stabilt internet. Vil I skabe en endnu stærkere parallel til jeres hverdag, kan I tilvælge målrettede opgaver, der peger direkte ind i det, I som team bør have fokus på. Det vil øge det konkrete udbytte af oplevelsen.

Alle priser er opgivet eksklusiv moms.

Andre online aktiviteter

 • Let's Move

  Saml medarbejderne på tværs af lokationer og træn kommunikationen. Let’s Move afspejler hverdagens velkendte udfordringer og bekræfter værdien af vidensdeling.
  Læs mere
 • Online teamkonsulent

  Tag hul på eller fortsæt teamudviklingen med udvalgte øvelser og værktøjer, der matcher det digitale format. På fysisk afstand kan I sagtens styrke samarbejdet og de fælles resultater.
  Læs mere
 • Finding Atlantis

  Træd ind i en god historie og oplev tæt samarbejde i det online escape room. Finding Atlantis er et dynamisk spil fyldt med kreativitet, konkurrence og gådeløsning.
  Læs mere

Vi hjælper dig på vej