Tre glade kvinder tager selfie til en julefrokost

Ove Rokkedal

Commercial Manager

Årets bedste julequiz

Hele landet
12 - 2000 personer
Indendørs
1 timer
Året rundt
kr. 7.000,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 200,-

Kickstart julefrokosten

Gæt og grin jer gennem årets absolut bedste julequiz! Lad den kickstarte julefrokosten eller bringe stemningen til kogepunktet mellem sild og snaps. Med sikker afstand ved bordene skyder quizmasteren konkurrencen i gang!

Skyd årets sjoveste julebilleder

Hvert team har en tablet foran sig, og i det perfekte mix af julekategorier jagter I point: Skyd fx årets sjoveste julebilleder, syng med på de kendte juleklassikere, løs rebusser og gæt julemad, dyk ned i historien omkring jul og dyst om pakker i den klassiske pakkeleg. Det er intet mindre end titlen som højtidens quizmestre, der er på spil!

Afslut et anderledes år med at involvere alle

Spil kan noget særligt! Det kan samle os, engagere os og få os til at grine. Årets bedste julequiz spiller på det hele, og ingen kan sige sig fri for at være i julestemning, når tiden løber ud. I får brug for alle kompetencer i de små teams, og mange skjulte juletalenter pakkes ud omkring bordene i den intense time!

Sikkerhed er vores 1. prioritet

Vi følger vores egen høje standard inden for sikkerhed og de til enhver tid gældende COVID-19 anbefalinger og retningslinjer. Læs mere her.

Alle priser er opgivet eksklusiv moms.

Andre muligheder for god stemning

 • Alternativ julefrokost

  Skip den traditionelle julefrokost - men ikke den gode stemning! Lad os stå for den gode oplevelse i sikre rammer. Få inspiration til, hvordan du kan skabe en anderledes julefrokost i år.
  Læs mere
 • Et sikkert juleeventyr

  I små teams bevæger I jer rundt med tablets, mens sjove, hjernevridende og kreative juleopgaver tikker ind og lokker med point. I pudser kommunikationsformen af og udnytter de mange kompetencer, der findes i jeres team.
  Læs mere
 • Spil på alle tangenter

  Udfold jeres forskelligheder og spil på alle tangenter. I en tæt konkurrence jagter I point, knækker koder og krypteringer, pusler ord og figurer, danser og stomper, mimer og gætter gåder og får styr på julemandens flyvske rensdyr.
  Læs mere

Vi hjælper dig på vej