Foto i fugleperspektiv af Koldinghus hvor man kan prøve teambuildingaktiviteten I kongernes fodspor

Ove Rokkedal

Commercial Manager

I kongernes fodspor

Koldinghus, Kolding
8 - 200 personer
Indendørs
2 timer
Året rundt
kr. 7.900,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 325,-

Tag på skattejagt i fortiden

Det er umuligt ikke at blive hensat til en svunden tid med ridderfester, fægtning og fortællinger omkring bålet, når man træder ind ad porten til Koldinghus. I får sat både jeres viden om fortiden og samarbejde på prøve i mindre teams, når I går i kongernes fodspor på en interaktiv skattejagt efter point.

Vind på jeres forskelligheder

På jeres færd gennem slottet vil I opdage hemmeligheder og blive klogere på Danmarkshistorien, ligesom I vil lære nye ting om jeres team. Hvem tænker hurtigt og logisk, og hvem er den bedste til de visuelle og kreative opgaver? For at få point har I brug for et team med forskellige styrker - for I skal både knække koder, gætte gåder og vil blive udfordret i jeres paratviden. Derudover skal der også skydes billeder og videoer, der får det kongelige frem i jer. På samme tid skal I dyrke samarbejdet, for jo bedre I arbejder sammen, desto hurtigere vil I komme i mål.

Digital tidsrejse

I har én fordel i forhold til middelalderens eventyrsøgende: I får lov til at tage nutidens teknologi med på jeres tidsrejse. I skal nemlig finde rundt på slottet med hjælp fra både kort og tablet, hvor opgaverne toner frem, i takt med at jeres pointjagt skrider frem. På den måde bliver kongeborgen jeres spillebræt, og historien kommer til live for øjnene af jer. I får i den grad trænet teamets tætte dialog, beslutsomhed og fantasi.

Sikkerhed er vores 1. prioritet

Vi følger vores egen høje standard inden for sikkerhed og de til enhver tid gældende COVID-19 anbefalinger og retningslinjer. Læs mere her.

Alle priser er opgivet eksklusiv moms.

Andre aktiviteter

Se hvad vi ellers har at byde på
 • To mænd udstyret med opgaveark og en telefon er i gang med teambuildingaktiviteten GPS Adventure

  GPS Adventure

  God intern kommunikation er afgørende for, hvor godt jeres samarbejde fungerer i dagligdagen, og hvor hurtigt og problemfrit I når jeres mål.
  Læs mere
 • Fem mennesker står ved et rundt højbord mens de er i gang med teambuildingaktiviteten Brain Game

  Brain Game

  Konkurrence, fællesskab og vidensdeling er nøgleord, når I udfordres i De 9 Intelligenser. Opdag styrken i jeres forskelligheder og se teamets fulde potentiale.
  Læs mere
 • Kvinde firer sig på tværs af en fængselsgård under teambuildingaktiviteten Fangeflugten

  Fangeflugten

  Fangeflugten er en energigivende teamoplevelse, hvor I sammen skal løse opgaver og være opfindsomme for at flygte fra FÆNGSLET's autentiske rammer.
  Læs mere

Vi hjælper dig på vej