Mand i blå skjorte holder motiverende oplæg for en gruppe mennesker som en del af High Performance Challenge

Ove Rokkedal

Commercial Manager
Utrolig godt forberedt og stor entusiasme, der smittede af på deltagerne, som viste en større åbenhed og seriøsitet end forventet.

Kenneth Thorup

Service Manager, SEW-Eurodrive A/S

High Performance Challenge

Hele landet
8 - 200 personer
Indendørs
4 timer
Året rundt
kr. 15.420,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 410,-

Opdag styrken i jeres forskelligheder

Vores grundfilosofi går ud på at se og bruge styrken i forskellighederne på et team - og det vil vi gerne lære jer også at gøre! Denne skræddersyede teambuilding står på en kombination af motiverende indlæg og praktiske udendørs øvelser, hvor I får erfaring med værdibaseret adfærd og i højere grad kommer til at sætte pris på hinandens forskelligheder.

Adfærd og effektivitet

Vi tror på, at forskelligheder er en god ting på en arbejdsplads og blandt kolleger - hvis man kan udnytte fordelene ved det. Det hjælper vi jer med gennem oplæg og øvelser, der bygger på vores grundfilosofi, High Performance Team-tankegangen. Grundlæggende går den ud på at identificere forskelligheder i et team og bruge det aktivt til at opnå bedre resultater. Det indledende indlæg, der handler om sammenhængen mellem adfærd og effektivitet, kommer helt sikkert til at vække genklang hos jer.

Det gode samarbejde

I kommer til at kunne genkende jer selv og jeres kolleger, når vi gennemgår forskellige former for adfærd og arbejdsmønstre. I lærer at se styrken i hinanden gennem øvelser, hvor jeres forskellige styrker virkelig går op i en højere enhed - og det bliver tydeligt, at der er brug for jer alle for at få et godt resultat.

Sæt jeres viden i spil

Mens den første del af dagen giver tid til dialog og refleksion, står den anden halvdel på øvelser og aktive spil udenfor. Her skal jeres nye læring omsættes til handling i opgaver, der er forskellige i indhold og kompleksitet - men har samme mål: At opdage og værdsætte bredden i jeres samarbejde og bruge den aktivt. Vi drager løbende paralleller til jeres hverdag og synliggør den udvikling, I har været igennem på dagen.

Sikkerhed er vores 1. prioritet

Vi følger vores egen høje standard inden for sikkerhed og de til enhver tid gældende COVID-19 anbefalinger og retningslinjer. Læs mere her.

Alle priser er opgivet eksklusiv moms.

Andre aktiviteter

Se hvad vi ellers har at byde på
 • To mænd udstyret med opgaveark og en telefon er i gang med teambuildingaktiviteten GPS Adventure

  GPS Adventure

  God intern kommunikation er afgørende for, hvor godt jeres samarbejde fungerer i dagligdagen, og hvor hurtigt og problemfrit I når jeres mål.
  Læs mere
 • Fem mennesker står ved et rundt højbord mens de er i gang med teambuildingaktiviteten Brain Game

  Brain Game

  Konkurrence, fællesskab og vidensdeling er nøgleord, når I udfordres i De 9 Intelligenser. Opdag styrken i jeres forskelligheder og se teamets fulde potentiale.
  Læs mere
 • Syv mennesker i en skov løser en samarbejdsøvelse i forbindelse med teambuildingaktiviteten CoastZone Challenge

  CoastZone Challenge

  Bliv udfordret, og opdag jeres styrker. Lattermusklerne bliver rørt, mens I træner tillid, teamwork og trækker på hinandens kompetencer.
  Læs mere

Vi hjælper dig på vej