Martin Lotzkat

Account Manager

Game On

Hele landet
12 - 2000 personer
Udendørs
1 timer
Året rundt
kr. 6.700,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 225,-

Styrk de kollegiale bånd

Når I skaber en stærkere tråd mellem arbejde og familieliv, styrker det de kollegiale bånd og medarbejdernes tilknytning til virksomheden. I den sammenhæng har spil mange fordele, fordi det rummer en høj motivationsfaktor og giver en mærkbar følelse af fællesskab. Ved at kombinere aktive opgaver med digitale spilleplader appellerer det til alle aldre uden at sætte nogen former for fysisk begrænsning. Det er en fællesoplevelse for hele familien, og en gave, I deler med jeres kolleger - en oplagt julegaveidé!

Dyst med familien og slå dine kolleger

Med et familie-login kan I blandt andet gå på udendørs pointjagt. Der er frit valg på lokation - pointjagten kan finde sted lige dér, hvor den enkelte familie ønsker det; i skoven, storbyen eller rundt på de nærliggende villaveje - så længe internettet er inden for rækkevidde. Med en smartphone eller tablet som spilleplade popper den ene sjove opgave op efter den anden med kun 100 meters mellemrum. For hver familie gælder det om at samle flest mulige point for at vinde over kollegerne. 

Med hovedet, kreativiteten og teknikken i spil

Både børn og voksne kan være med. Logik, kreativitet og paratviden må i spil for at løse de alsidige opgaver og hive vigtige point hjem til familieregnskabet. Når scoren efterfølgende gøres op på jobbet, bliver det spændende at se resultatet og ikke mindst de mange stemningsfulde billeder fra hver familietur. De vil med garanti give jer smil på læben og nyt at snakke om.  

Game On kræver næsten ingenting

I kan samle et ubegrænset antal kolleger og familier omkring de online spil. Det eneste, den enkelte medarbejder skal have til rådighed, er en fuldt opladet mobilenhed og stabilt internet. Hvis I ønsker det, kan I tilvælge specialdesignede spilleplader og unikke opgaver, der peger direkte ind i jeres team og virksomhed - dette vil skabe en endnu større sammenhæng. Der er flere spilmuligheder i Game On, og vi guider jer til de gode valg.

Alle priser er opgivet eksklusiv moms.

Andre online aktiviteter

 • Let's Move

  Saml dine medarbejdere på tværs af lokationer, grin sammen og træn kommunikation. Let’s Move afspejler hverdagens velkendte udfordringer med kommunikation og bekræfter værdien af vidensdeling.
  Læs mere
 • Let's Puzzle

  I mødes i det digitale univers og stilles over for en bred vifte af udfordringer. Samarbejdet aktiveres via konkurrence, og I kan kun vinde, hvis alle teammedlemmer bringes i spil og deler viden med hinanden.
  Læs mere
 • Online teamkonsulent

  Tag hul på eller fortsæt udviklingen af jeres team med nøje udvalgte øvelser og værktøjer, der matcher det digitale format. På sikker afstand kan I arbejde aktivt med det samarbejde, der skal lede jer til stærkere resultater.
  Læs mere

Vi hjælper dig på vej