Ove Rokkedal

Commercial Manager

Game On

Hele landet
12 - 2000 personer
Udendørs
2 timer
Året rundt
kr. 6.700,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 225,-

Styrk de kollegiale bånd

Når I deler personlige oplevelser på jobbet, styrker I sammenholdet og udvider den sociale platform, der bærer jeres samarbejde. Vil I gerne påvirke tilknytningen til hinanden og til virksomheden positivt, kan spil noget særligt: Det får os til at grine, giver en følelse af nærvær og fællesskab, og mange finder god energi i konkurrencen. For alle er Game On en oplagt mulighed for at knytte arbejdsliv og privatliv tættere sammen - hyggeligt, uformelt og uden fysisk begrænsning. 

Giv fællesskab som påskeæg

Lige nu byder Game On på Påskeæggejagten, som er forårets absolut hyggeligste initiativ! Imens vi alle venter på genåbningen, vil den aktive spiloplevelse uden tvivl vække begejstring blandt store som små. Det er muligheden for at motionere kollegaskabet og udfordre familien med noget nyt - lyder det tiltrængt? Brug Påskeæggejagten som det sunde påskeæg i medarbejderkurven mellem chokoladeæg og påskebryg og som en god anledning til at involvere jer i det landsdækkende mål om at sætte Danmark i bevægelse. Læs mere om Påskeæggejagten her.  

Dyst med familien og slå dine kolleger

Med et familie-login kan I blandt andet gå på udendørs pointjagt. Der er frit valg på lokation - pointjagten kan finde sted lige dér, hvor den enkelte familie ønsker det; i skoven, storbyen eller rundt på de nærliggende villaveje - så længe internettet er inden for rækkevidde. Med en smartphone eller tablet som spilleplade popper den ene sjove opgave op efter den anden med kun 100 meters mellemrum. For hver familie gælder det om at samle flest mulige point for at vinde over kollegerne. 

Logik, kreativitet og paratviden for alle aldre

Både børn og voksne kan være med. Logik, kreativitet og paratviden må i spil for at løse de alsidige opgaver og hive vigtige point hjem til familieregnskabet. Når scoren efterfølgende gøres op på jobbet, bliver det spændende at se resultatet og ikke mindst de mange stemningsfulde billeder fra hver familietur. De vil med garanti give jer smil på læben og nyt at snakke om.  

Game On kræver næsten ingenting

I kan samle et ubegrænset antal kolleger og familier omkring de online spil. Det eneste, den enkelte medarbejder skal bruge, er en fuldt opladet mobilenhed og stabilt internet. Hvis I ønsker det, kan I tilvælge specialdesignede spilleplader og unikke opgaver, der peger direkte ind i jeres team og virksomhed - dette vil skabe en endnu større sammenhæng. Der er flere spilmuligheder i Game On, og vi guider jer til de gode valg.

Den aktive spilletid er op til 90 minutter og alle priser er opgivet eksklusiv moms.

Andre online aktiviteter

 • Let's Move

  Saml dine medarbejdere på tværs af lokationer, grin sammen og træn kommunikation. Let’s Move afspejler hverdagens velkendte udfordringer med kommunikation og bekræfter værdien af vidensdeling.
  Læs mere
 • Let's Puzzle

  I mødes i det digitale univers og stilles over for en bred vifte af udfordringer. Samarbejdet aktiveres via konkurrence, og I kan kun vinde, hvis alle teammedlemmer bringes i spil og deler viden med hinanden.
  Læs mere
 • Påskeæggejagten

  Danmark i bevægelse! Med Påskeæggejagten får du, dine kolleger og din familie en aktiv oplevelse i naturen. Find de virtuelle påskeæg sammen med børnene og del den gode energi med kollegerne. Forårets bedste firmagave!
  Læs mere

Vi hjælper dig på vej