Et par hundrede mennesker der sammen danner formationen af logoet for De Olympiske Lege

Henrik Møller

Consultant | Partner

CoastZone Legene

Hele landet
8 - 200 personer
Udendørs
3 timer
Året rundt
kr. 10.160,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 430,-

Traditionsrig dyst i ny ramme

Find den olympiske gejst frem, når I skal dyste mod og med jeres kolleger med inspiration fra De Olympiske Lege. Der er garanti for sved på panden og grin gennem dagen, når I suser direkte fra cyklen til kajakker eller kuglekast. Her får I mulighed for at bruge jeres personlige styrker i fællesskabet, når I skal gennem de forskellige discipliner.

Klassiske discipliner med et twist

Vi starter naturligvis med en åbningsceremoni med ildtænding, hvor I forinden er blevet delt op i mindre teams med hver jeres unikke kendetegn - måske er hvert team et land med matchende træningstrøjer? Vi giver alle de klassiske discipliner fra legene et twist, så I både kan bryde, skyde, cykle, spille håndbold og dyrke atletik på en ny og sjov måde i selvvalgte omgivelser. Både deltagere og tilskuere kan følge med i stillingen på de touch- og storskærme, vi sætter op i området.

Målrettet jeres ønsker

Vi afholder CoastZone Legene, uanset om det er sommer eller vinter, og det er op til jer, hvordan dagen skal slutte. Skal den olympiske ild brænde videre, mens I fejrer jeres succeser, spiser et sejrsmåltid og fester? Overrask jeres kolleger med prisuddelinger og individuelle præmier fra dagens højdepunkter, mens I hviler jeres trætte muskler.

Citius - Altius - Fortius

Efter en komprimeret dag fyldt med aktiviteter, kan I i sandhed leve op til det stolte OL-motto om at være hurtigere, højere og stærkere - både på det personlige plan og som team. Oplevelsen passer perfekt til en sommerfest eller kickoff, hvor I har tid til fællesskab og mulighed for at kombinere jeres værdier med antikke traditioner på moderne vis.

Sikkerhed er vores 1. prioritet

Vi følger vores egen høje standard inden for sikkerhed og de til enhver tid gældende COVID-19 anbefalinger og retningslinjer. Læs mere her.

Alle priser er opgivet eksklusiv moms.

Alle aktiviteter

Se hvad vi ellers har at byde på
 • Sejlskib i træ som kan danne rammen om teambuilding med succesoplevelser til søs

  Maritime succesoplevelser

  Luften er frisk og tiden står stille ombord på sejlskibet, der danner ramme om hygge og interessante oplevelser. I udforsker nyt territorie med fællesskab i fokus.
  Læs mere
 • Syv mennesker i en skov løser en samarbejdsøvelse i forbindelse med teambuildingaktiviteten CoastZone Challenge

  CoastZone Challenge

  Bliv udfordret, og opdag jeres styrker. Lattermusklerne bliver rørt, mens I træner tillid, teamwork og trækker på hinandens kompetencer.
  Læs mere

Vi hjælper dig på vej