Syv mennesker i en skov løser en samarbejdsøvelse i forbindelse med teambuildingaktiviteten CoastZone Challenge

Ove Rokkedal

Commercial Manager

CoastZone Challenge

Hele landet
8 - 200 personer
Udendørs
2 timer
Året rundt
kr. 9.500,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 375,-

Teamdynamik og fællesskab

Kom med ud under åben himmel. Her skruer vi op for teamdynamikken og udfordrer jer i en række praktiske opgaver. Energien, motivationen og humøret er højt, når I dyster side om side i små teams. CoastZone Challenge står som indbegrebet af teambuilding; gennem samarbejde og nye oplevelser lærer I hinanden at kende både fagligt og personligt. I finder styrken i jeres forskelligheder, og I skaber en fælles referenceramme, som I kan tage med jer i hverdagen.

Nye omgivelser, oplevelser og sider af hinanden

Det er ofte nødvendigt at udskifte de vante omgivelser og sædvanlige opgaver, når vi vil rykke os som individer såvel som team. Sammen vælger vi en lokation, hvor I kan udfolde jer på bedste vis. Vi sørger for alt det praktiske med set-up, udstyr og koordinering, så I kan bruge energien på at indleve jer i aktiviteterne. Mulighederne er mange; det afgørende er, at I opdager nye sider af hinanden, og at samarbejde er i fokus.

Masser af muligheder for variation

Sammen afstemmer vi retningen for de enkelte konkurrencer og gør plads til de overraskelsesmomenter, der på selve dagen giver jer den absolut bedste oplevelse. Har I prøvet CoastZone Challenge før, er der stadig mange muligheder for at kombinere nye øvelser og dyste igen. Måske skal vi være på land, vand eller i luften - eller lidt af det hele? Prøv for eksempel:

Dark Water hvor alle bringes i spil. I en kajak har de to roere bind for øjnene, imens resten af teamet står på bredden og guider roerne gennem en bane på vandet. Tillid er nøgleordet for denne øvelse, hvor I træner jeres kommunikationsfærdigheder, samtidig med at arm- og lattermusklerne bliver rørt.

Build On hvor I sammen skal sikre et højt og stabilt byggeri. I træffer beslutninger, bliver enige om målsætninger, træner tålmodigheden og trækker på jeres forskellige kompetencer.

Sea of Ice er en samarbejdsøvelse, der kræver køligt overblik. I skal krydse et imaginært ishav med få trædesten til rådighed, og må hjælpe hinanden til en god balance.

CoastZone Challenge kan foregå, hvor I ønsker det. Hvis I befinder jer i Jylland, kan vi anbefale, at I kommer forbi vores eget CoastZone Performance Center, der danner oplagt ramme om spændende og anderledes teambuilding.

Sikkerhed er vores 1. prioritet

Vi følger vores egen høje standard inden for sikkerhed og de til enhver tid gældende COVID-19 anbefalinger og retningslinjer. Læs mere her.

Alle priser er opgivet eksklusiv moms.

Andre aktiviteter

Se hvad vi ellers har at byde på
 • Fem mennesker står ved et rundt højbord mens de er i gang med teambuildingaktiviteten Brain Game

  Brain Game

  Konkurrence, fællesskab og vidensdeling er nøgleord, når I udfordres i De 9 Intelligenser. Opdag styrken i jeres forskelligheder og se teamets fulde potentiale.
  Læs mere
 • Tre mennesker ved et træ kigger på en tablet i forbindelse med teambuildingaktiviteten Spot On

  Spot On

  Bliv udfordret på jeres logik og taktik, paratviden og kreativitet. I agerer brikker i dette interaktive spil, hvor dialog og teamwork baner vejen til succes.
  Læs mere

Vi hjælper dig på vej