Fem mennesker står ved et rundt højbord mens de er i gang med teambuildingaktiviteten Brain Game

Thomas Juul

Account Manager
Fantastisk engagement, styring og parathed fra CoastZone’s side. Vi var trygge hele vejen igennem fra første møde, den løbende koordinering og til event-gennemførelse. Jeg vil klart anbefale CoastZone.

Michael Ellesgaard

HR Business Partner, Netto

Kundecase: Rekordstort Brain Game

I sommeren 2018 afholdt CoastZone et rekordstort Brain Game for 700 Netto-medarbejdere. Læs mere om arrangementet, og bliv inspireret til jeres næste teamdag.
Læs mere

Brain Game

Hele landet
8 - 2000 personer
Indendørs
3 timer
Året rundt
kr. 9.000,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 375,-

Bring alles kompetencer i spil

Forskelligheder er en af de største styrker, når vi samarbejder i teams. Forskelligheder, der komplementerer hinanden, er grunden til, at 1 + 1 = 3 eller mere. Teams er stærkest, når vi deler viden med hinanden på kryds og tværs og aktiverer alle medlemmers personlige intelligenser. Brain Game er et motiverende spil, hvor I finder styrken i jeres forskelligheder og bliver skarpere på jeres kompetencer gennem De 9 Intelligenser.

De 9 Intelligenser

Brain Game er en konkurrence med et særligt set-up, hvor I gennem tæt samarbejde motiverer hinanden i jagten på points. De 9 Intelligenser rejser en række spørgsmål: Hvem er logisk, visuel, naturalistisk, sproglig, filosofisk, musisk og kropslig, hvem er interpersonel, og hvem er intrapersonel? Der er brug for alle intelligenser, når I løser gåder, knækker koder og tal, pusler ord og figurer, danser og stomper, mimer og gambler.

Vidensdeling og samarbejde

Bredden i opgaverne vækker jeres individuelle kvaliteter og arbejdsmetoder. Brain Game er derfor en energisk stemningsskaber, men også et redskab til at lære jer selv og hinanden bedre at kende. Når I bringer jeres forskellige kompetencer i spil, får I øje på, hvad I hver især har at byde ind med. Gennem konkurrence får I mulighed for at leve jer ind i oplevelsen og have det sjovt, samtidig med at I træner en række færdigheder og tilegner jer indsigter, der bliver værdifulde i jeres daglige samarbejde.

Sikkerhed er vores 1. prioritet

Vi passer rigtig godt på jer. Fysisk og mentalt er jeres sikkerhed altid vores 1. prioritet. Det gør vi os umage med, at I kan se, høre og mærke.

Alle priser er opgivet eksklusiv moms.

Andre aktiviteter

Se hvad vi ellers har at byde på
 • To mænd udstyret med opgaveark og en telefon er i gang med teambuildingaktiviteten GPS Adventure

  GPS Adventure

  God intern kommunikation er afgørende for, hvor godt jeres samarbejde fungerer i dagligdagen, og hvor hurtigt og problemfrit I når jeres mål.
  Læs mere
 • Syv mennesker i en skov løser en samarbejdsøvelse i forbindelse med teambuildingaktiviteten CoastZone Challenge

  CoastZone Challenge

  Bliv udfordret, og opdag jeres styrker. Lattermusklerne bliver rørt, mens I træner tillid, teamwork og trækker på hinandens kompetencer.
  Læs mere
 • Et par hundrede mennesker der sammen danner formationen af logoet for De Olympiske Lege

  CoastZone Legene

  Konkurrér i klassiske olympiske discipliner med et twist, når vi forvandler omgivelserne til en arena fyldt med aktiviteter. Oplevelsen passer perfekt til en sommerfest eller kickoff.
  Læs mere

Vi hjælper dig på vej